הסוף לבזבוז הכסף על קניות בארץ!!!!!! אשכול העלאת קישורים וחברות שליחויות בארה"ב וטורקיה.... שווה קריאה.

אביגילולה

משתמש פעיל
דחוףף עזרה!!
עשיתי הזמנה מlc waikiki טורקיה ובסוף ההזמנה כנראה לחצתי על כפתור כלשהו שאינלי מושג מה פשרו.
תכלס לא הגיע אלי מייל עם אישור הזמנה אבל נראה שהתשלום כן התבצע
מה עושים?
הם לא שולחים אישור הזמנה , רק תקבלי מייל שההזמנה נאספה והיא בדרך

SA MA

משתמש צעיר
קבלתי קבלה למייל מlc waikiki
אבל כשאני מנסה להכניס את מספר ההזמנה לushops רשום לי שאין כזה מספר...
למישו יש נסיון ויכול לומר במה אני טועה??

פוקהונטס

משתמש צעיר
דחוףף עזרה!!
עשיתי הזמנה מlc waikiki טורקיה ובסוף ההזמנה כנראה לחצתי על כפתור כלשהו שאינלי מושג מה פשרו.
תכלס לא הגיע אלי מייל עם אישור הזמנה אבל נראה שהתשלום כן התבצע
מה עושים?
המייל מגיע אחרי כמה שעות, לא מיד.

אם שמרת את המספר הזמנה את יכולה לבדוק מה הסטטוס

זוצית+1

משתמש מקצוען
אני רוצה להזמין את הפריט הזה מזארה טורקיה ואני אשמח לעזתרתכם.
1. כמה יוצא 699,95 בש"ח
2. ואיך אני מבצעת את ההזמנה, איך אני בוחרת את החברת שליחויות (פעם ראשונה שאנ ימנסה את זה...)
תודה מראש

SA MA

משתמש צעיר
ההזמנה מlc waikiki הגיעה אלי תוך פחות משבוע!!!מרוצה מכל הפריטים!!!

שיראל לוין

משתמש פעיל
עוד מוצרים שהזמנתי הקישורים בהמשך
GzbQjJgiLK54rFYuupuNnOb19pxU5dJN63IIUauasng5zVBPuLDXYRdZXJs-FSIyariCtslX7ZGLkxMLecnrb2snmat1W9RVGbmTQoHu8noZgb67Rlzv7dsXKAwFU5k36ktMjBpRL1d0DbgQlQ9LaIQ7yiufn53MwQ=s0-d-e1-ft

zAMIW7EokEFuiGPquKMJPUEZeLMAmwnRhTVlMn1HFrTMsryOp-w4RQT3ZMNa4VBJnq0SNwbkKzu-4p2LiUlEWWM3sye_Q12-HteNuzLCzpiRz0tj7a8TSc4BhLkCk5LJkODYSt4u9GeQZWMIW10oxAe-PDwWE17_Rg=s0-d-e1-ft
gOtM10mLgwWakFg9stfH8No2hdb6KKN9WxTxLjoGXt1TIzeMa_A0xORHv5jdmtazF44FVzNYZp9tyMKPRPyxYSX8R_sR8ON539q95VZh-SLoRd4wZiaHKaugufrKOhiHSYemolLLD38CoPitqU-Sa48bHCUSe75-DA=s0-d-e1-ft
תשלחי לי הודעה לפרטי

תודה:)

פונקציונלית

משתמש פעיל
עיצוב ואדריכלות פנים

גיטל.

משתמש פעיל
לצערי הפעם פחות ממליצה
הזמנתי מפולו טורקיה בהמלצה מפה
אומנם המשלוח הגיע מהר
אך הדברים
*זה לא פולו אמיתי אלה u.s.polo חשוב לשים לזה לב!!!!!
*באתר זה נראה הרבה יותר מרשים מהמציאות
העלות החזרה כבר לא שווה את זה
לסיום לפעם הבאה אחשוב פעמיים אם להזמין משם שוב

שוקלד בלונדי

משתמש מקצוען
כידוע לכולם המחירים על מותגים בארה"ב ואירופה הם זולים בהרבה מהמחירים בארץ וכן הסיילים וההנחות
גדולים בהרבה ( 70% במקום 30% בארץ) אך רוב החברות שיש להם סניפים בארץ לא שולחות לארץ כגון זארה טומי גאנט פולו וכדו'
והמחירים שם הם מעל 50% מהארץ כגון מעיל מזארה שעולה בארץ 700 ש"ח עולה שם 250 וכן בטומי הפרשים של 80%
ולכן הוקמו חברות שליחויות ישראליות שיש להם סניפים בארה"ב שאליהם מגיע המשלוח ועל ידם זה נשלח לארץ כל מה שצריך לעשות
זה לפתוח בחברות שליחיות חשבון לקבל את הכתובת שלהם בארה"ב להכנס לחנות המבוקשת ולהקליד את כתובת ומס' הפלא' של חברת השליחויות.
אך זה לא הכול כידוע בטורקיה המחירים עןד יותר ברצפה (לפעמים יותר זול מלהזמין מאתרים סינים וקונים מותגים מוכרים)
ובחודש האחרון אחת חברות השליחויות פתחה סניף בטורקיה ויש להם עכשיו מחירים מטורפים על השליחות
באשכול זה יעלו בעז"ה קישורים לחברות שליחויות בארה"ב חנויות ומוצרים שווים בארה"ב וטרוקיה שווה מעקב!!!!!!!!

עריכת מנהל: אין להעלות באשכול זה קישורים שיווקיים כלל!!
אני קניתי מאיביי מעיל של זארה שעולה בארץ 500 קניתי שם ב250 ו250 על המשלוח...
לא הרווחתי כלום

לימונצ'לו

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
ערב טוב
אני זקוקה לעזרה!!!
מילאתי סל קניות באתר https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/giris?returnUrl=/tr-TR/TR/checkout#adres
וכאשר ניסיתי לבצע את ההזמנה ללא התחברות לאזור האישי (כפי ההוראות של חברת השילוח), הוא מאפס את הדף, ולא נותן להתקדם הלאה.
אם מישהו יודע משהו על כך אשמח לעדכון...
תנסי לבטל את התרגום של גוגל לפני שאת לוחצת על כפתור קניה כאורח. תעשי את זה כשהאתר בטורקית

פונקציונלית

משתמש פעיל
עיצוב ואדריכלות פנים
ערב טוב
אני זקוקה לעזרה!!!
מילאתי סל קניות באתר https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/giris?returnUrl=/tr-TR/TR/checkout#adres
וכאשר ניסיתי לבצע את ההזמנה ללא התחברות לאזור האישי (כפי ההוראות של חברת השילוח), הוא מאפס את הדף, ולא נותן להתקדם הלאה.
אם מישהו יודע משהו על כך אשמח לעדכון...
לי גם קרה כמה וכמה פעמים, גם כשלא עשיתי תרגום,
ניסיתי במחשב עם סינון אחר ועבד כרגיל.

R.B.

משתמש צעיר
כמה יוצא עלות משלוח של 12 חולצות פוטר לתינוק, מטורקיה לארץ?

חגית:)

משתמש פעיל
אני רוצה להזמין את הפריט הזה מזארה טורקיה ואני אשמח לעזתרתכם.
1. כמה יוצא 699,95 בש"ח
2. ואיך אני מבצעת את ההזמנה, איך אני בוחרת את החברת שליחויות (פעם ראשונה שאנ ימנסה את זה...)
תודה מראש
הזמנת?
יש מצב את מפרטת מה עשית בסוף?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  60  פעמים

לוח מודעות

למעלה