הם לא שולחים אישור הזמנה , רק תקבלי מייל שההזמנה נאספה והיא בדרךדחוףף עזרה!!
עשיתי הזמנה מlc waikiki טורקיה ובסוף ההזמנה כנראה לחצתי על כפתור כלשהו שאינלי מושג מה פשרו.
תכלס לא הגיע אלי מייל עם אישור הזמנה אבל נראה שהתשלום כן התבצע
מה עושים?
הם לא שולחים אישור הזמנה , רק תקבלי מייל שההזמנה נאספה והיא בדרךדחוףף עזרה!!
עשיתי הזמנה מlc waikiki טורקיה ובסוף ההזמנה כנראה לחצתי על כפתור כלשהו שאינלי מושג מה פשרו.
מה עושים?
כמה זמן מההזמנה?הם לא שולחים אישור הזמנה , רק תקבלי מייל שההזמנה נאספה והיא בדרך
המייל מגיע אחרי כמה שעות, לא מיד.דחוףף עזרה!!
מה עושים?
קיבלת מייל מushop?קבלתי קבלה למייל מlc waikiki
אבל כשאני מנסה להכניס את מספר ההזמנה לushops רשום לי שאין כזה מספר...
למישו יש נסיון ויכול לומר במה אני טועה??
תשלחי לי הודעה לפרטיעוד מוצרים שהזמנתי הקישורים בהמשך
אצלי מופיע דף לבן ריק, זאת אותה בעיה?@פונפונת @אחת מיוחדת זה קרה גם לי וניסתי לרענן ולא הלך ולמחרת בבוקר עבד
לצערי הפעם פחות ממליצהפולו
אני קניתי מאיביי מעיל של זארה שעולה בארץ 500 קניתי שם ב250 ו250 על המשלוח...כידוע לכולם המחירים על מותגים בארה"ב ואירופה הם זולים בהרבה מהמחירים בארץ וכן הסיילים וההנחות
גדולים בהרבה ( 70% במקום 30% בארץ) אך רוב החברות שיש להם סניפים בארץ לא שולחות לארץ כגון זארה טומי גאנט פולו וכדו'
והמחירים שם הם מעל 50% מהארץ כגון מעיל מזארה שעולה בארץ 700 ש"ח עולה שם 250 וכן בטומי הפרשים של 80%
ולכן הוקמו חברות שליחויות ישראליות שיש להם סניפים בארה"ב שאליהם מגיע המשלוח ועל ידם זה נשלח לארץ כל מה שצריך לעשות
זה לפתוח בחברות שליחיות חשבון לקבל את הכתובת שלהם בארה"ב להכנס לחנות המבוקשת ולהקליד את כתובת ומס' הפלא' של חברת השליחויות.
אך זה לא הכול כידוע בטורקיה המחירים עןד יותר ברצפה (לפעמים יותר זול מלהזמין מאתרים סינים וקונים מותגים מוכרים)
ובחודש האחרון אחת חברות השליחויות פתחה סניף בטורקיה ויש להם עכשיו מחירים מטורפים על השליחות
באשכול זה יעלו בעז"ה קישורים לחברות שליחויות בארה"ב חנויות ומוצרים שווים בארה"ב וטרוקיה שווה מעקב!!!!!!!!
עריכת מנהל: אין להעלות באשכול זה קישורים שיווקיים כלל!!
תנסי לבטל את התרגום של גוגל לפני שאת לוחצת על כפתור קניה כאורח. תעשי את זה כשהאתר בטורקיתערב טוב
אני זקוקה לעזרה!!!
מילאתי סל קניות באתר https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/giris?returnUrl=/tr-TR/TR/checkout#adres
וכאשר ניסיתי לבצע את ההזמנה ללא התחברות לאזור האישי (כפי ההוראות של חברת השילוח), הוא מאפס את הדף, ולא נותן להתקדם הלאה.
אם מישהו יודע משהו על כך אשמח לעדכון...
לי גם קרה כמה וכמה פעמים, גם כשלא עשיתי תרגום,ערב טוב
אני זקוקה לעזרה!!!
מילאתי סל קניות באתר https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/giris?returnUrl=/tr-TR/TR/checkout#adres
וכאשר ניסיתי לבצע את ההזמנה ללא התחברות לאזור האישי (כפי ההוראות של חברת השילוח), הוא מאפס את הדף, ולא נותן להתקדם הלאה.
אם מישהו יודע משהו על כך אשמח לעדכון...
הצלחתי. תודה רבהתנסי לבטל את התרגום של גוגל לפני שאת לוחצת על כפתור קניה כאורח. תעשי את זה כשהאתר בטורקית
מנסיון שלי זה שוקל 2-3 קילוכמה יוצא עלות משלוח של 12 חולצות פוטר לתינוק, מטורקיה לארץ?
הזמנת?אני רוצה להזמין את הפריט הזה מזארה טורקיה ואני אשמח לעזתרתכם.BABY/ DERİ BOT
%100 sığır derisi, bağcıklı bot.%100 kürk deri iç tabanlı ve kontrast kauçuk tabanlı.www.zara.com
1. כמה יוצא 699,95 בש"ח
2. ואיך אני מבצעת את ההזמנה, איך אני בוחרת את החברת שליחויות (פעם ראשונה שאנ ימנסה את זה...)
תודה מראש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: