@פרוגניק גאה @Efratpop אולי אתם יודעים?פעם ראשונה שאני מזמינה דרך יושופס ואני רואה שיש אפשרות להוסיף ביטוח משלוח בעלות $3.29-האם זה חשוב?
וכן מה ההבדל בין שליח עד הבית-בר הפצה לשליח עד הבית-דואר ישראל? מה יותר אמין ומהיר?
תודה!
מבטלת אתת הוי כל הזמנה לא רואה שום צורך@פרוגניק גאה @Efratpop אולי אתם יודעים?
אני עושה בר הפצה לנקודת מסירהפעם ראשונה שאני מזמינה דרך יושופס ואני רואה שיש אפשרות להוסיף ביטוח משלוח בעלות $3.29-האם זה חשוב?
וכן מה ההבדל בין שליח עד הבית-בר הפצה לשליח עד הבית-דואר ישראל? מה יותר אמין ומהיר?
תודה!
מבטלת אתת הוי כל הזמנה לא רואה שום צורך
כי אם זה נאבד לחברת הפצה פה בארץ בכל אופן הם יפצו כי זה היה בתחום שלהם
תודה רבה! עזרת לי מאוד!אני עושה בר הפצה לנקודת מסירה
בכיףתודה רבה! עזרת לי מאוד!
הגיע כבר ליושופס אחלה שירות
גם אני לא הצלחתי לשלם באתר שלהםאני מנסה לקנות מאיץ אנד אם, ניסיתי שתי כרטיסי אשראי ובשתיהם יש שגיאה, מה יכול להיות הסיבה?
אבל איך שלחת לארץ?דרך USHOPS
לפי המחירון הרגיל שלהם נראה לי 19 דולר
המידות די תואמות לארץ
אחותי היא בת שנתיים וחצי אבל די גבוהה ושמנמונת אז לקחתנו 3-4 אבל זה תלוי בך איך את אוהבת את האורך של השמלות
אמא שלי מעדיפה לא מידי קצר מבחינה פרקטית
בדיוק מה שכתוב בהודעה שמצוטטתאבל איך שלחת לארץ?
Ushop מצויניםאני רוצה להזמין מהאתר של lc waikiki טורקיה,
עם איזה חברת משלוח הכי כדאי להזמין?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: