הסוף לבזבוז הכסף על קניות בארץ!!!!!! אשכול העלאת קישורים וחברות שליחויות בארה"ב וטורקיה.... שווה קריאה.

.Marble

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
פעם ראשונה שאני מזמינה דרך יושופס ואני רואה שיש אפשרות להוסיף ביטוח משלוח בעלות $3.29-האם זה חשוב?
וכן מה ההבדל בין שליח עד הבית-בר הפצה לשליח עד הבית-דואר ישראל? מה יותר אמין ומהיר?
תודה!

.Marble

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
פעם ראשונה שאני מזמינה דרך יושופס ואני רואה שיש אפשרות להוסיף ביטוח משלוח בעלות $3.29-האם זה חשוב?
וכן מה ההבדל בין שליח עד הבית-בר הפצה לשליח עד הבית-דואר ישראל? מה יותר אמין ומהיר?
תודה!
@פרוגניק גאה @Efratpop אולי אתם יודעים?

Efratpop

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
תודה!
אני עושה בר הפצה לנקודת מסירה

.Marble

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L

צדיק ותמים

משתמש חדש
אני מנסה לקנות מאיץ אנד אם, ניסיתי שתי כרטיסי אשראי ובשתיהם יש שגיאה, מה יכול להיות הסיבה?

.Marble

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
אני מנסה לקנות מאיץ אנד אם, ניסיתי שתי כרטיסי אשראי ובשתיהם יש שגיאה, מה יכול להיות הסיבה?
גם אני לא הצלחתי לשלם באתר שלהם
דיברתי עם השרות לקוחות שלהם ואמרו שניתן להזמין רק עם כרטיס אשראי טורקי, זה ממש חבל כי במבצעים ממש שווה לקנות שם

רחל שפר

בניית אתרים
היי קוראת את האשכול
ורוצה להתנסות פעם ראשונה בקניה דרך USHOPS
אשמח לטיפים מה צריך לשים לב ואיפה משתלם לקנות (אני רואה LC-בטורקיה ממש זול.זה איכותי???

אזרחית אמריקאית

משתמש מקצוען
דרך USHOPS
לפי המחירון הרגיל שלהם נראה לי 19 דולר
המידות די תואמות לארץ
אחותי היא בת שנתיים וחצי אבל די גבוהה ושמנמונת אז לקחתנו 3-4 אבל זה תלוי בך איך את אוהבת את האורך של השמלות
אמא שלי מעדיפה לא מידי קצר מבחינה פרקטית
אבל איך שלחת לארץ?

SA MA

משתמש צעיר
אני רוצה להזמין מהאתר של lc waikiki טורקיה,
עם איזה חברת משלוח הכי כדאי להזמין?

SA MA

משתמש צעיר
דחוףף עזרה!!
עשיתי הזמנה מlc waikiki טורקיה ובסוף ההזמנה כנראה לחצתי על כפתור כלשהו שאינלי מושג מה פשרו.
תכלס לא הגיע אלי מייל עם אישור הזמנה אבל נראה שהתשלום כן התבצע
מה עושים?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  59  פעמים

לוח מודעות

למעלה