נכתב ע"י קוצקער;1741128:
מדהים איך שמאצ"ל צומח קוצקער...
נכתב ע"י קוצקער;1741128:
נכתב ע"י אשת חבר;1741664:מדהים איך שמאצ"ל צומח קוצקער...
נכתב ע"י אשת חבר;1741664:מדהים איך שמאצ"ל צומח קוצקער...
נכתב ע"י בין השורות;1744798:מדוע לרוב היצירות יש ניחוח היסטורי- מסוים?
הרי כל תמונה אמורה לעורר בכל אדם משהו אחר?
מה אם המקוריות?
אני כתבתי הראשון.נכתב ע"י בין השורות;1744798:מדוע לרוב היצירות יש ניחוח היסטורי- מסוים?
מה אם המקוריות?
הכי נהנתי מהיצירה של רותי קפלר- במקום לכתוב בצורה שגרתית- היא כתבה מעבר לסטדנדרט- מתחת למים. בתיבה מקורית ונועזת, עם רגישות והומר. פשוט מיוחד!
נכתב ע"י רוצה טוב;1745251:אני כתבתי הראשון.
אז היצירה שלי מקורית.
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1741261:כתבתי עוד בטרם קראתי את יצירותיהם של האחרים. כדי לא להיות מושפע. אחרת אני יודע, שמה שאכתוב יגרר וישדר את הסגנון והצורה של יצירות קודמות.
כנראה שזו האסוציאציה שהדמות מעוררת...נכתב ע"י בין השורות;1744798:מדוע לרוב היצירות יש ניחוח היסטורי- מסוים?
אני?נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1745245:מדובר על השראה, והזקן נותן אוירה של ענתיקה. אפשר לשאול את לאה. היא קשרה לו את הצעיף
אתה בטוח? אולי זה כתם בורשט או גפילטע?נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1745245:חוץ מזה שרואים כתמים של חריימה על המכנסיים.
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1745502:אוי ווי.
א. לאמו לא קוראים מור. מור זה כינוי של כבוד. כמו: אבא מרי. וכמו: מורי ורבי.
ב. לבורשט אין כזה ריח. הבורשט הרבה יותר חמוץ מחריף.
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1745502:אוי ווי.
א. לאמו לא קוראים מור. מור זה כינוי של כבוד. כמו: אבא מרי. וכמו: מורי ורבי.
ב. לבורשט אין כזה ריח. הבורשט הרבה יותר חמוץ מחריף.
נו, גם בזה אני אשמה?נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1745547:אגב, שמת לב שהוא מקצץ בנטיעות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: