עכשיו נראה אותך תולה אותי בסלון שלךנכתב ע"י רותי קפלר;1737950:אני נמצא בתמונה, אבל לא רואים אותי. אני מתחת לפני המים.
ככה זה, כבר התרגלתי. עשרות שנים שככה זה: אנשים אוהבים לראות ברבורים.
אנשים לא אוהבים לראות היפופוטמים.
היפופוטם, לדעתם, זה דבר גמלוני ומעצבן, והוא גם בצבע של בוץ.
אנ'לא יודע למה כולם החליטו שברבורים זה יפה והיפופוטמים לא
אבל מהרגע שהם החליטו את זה, אני נמצא למטה. מתחת לפני המים
ולא נושם
ולא נושם
רק בלילה, כשאף אחד לא מסתכל על התמונה, אני מוציא את האף מהמים כדי להכניס קצת אויר
ומהר-מהר מחזיר.
חסר לי שמישהו יראה אף חום רחב מציץ מהאגם. אף אחד לא יקנה את התמונה והציירת תכעס עלי.
אנשים לא רוצים תמונות של אגם עם אף של היפופוטם מציץ.
הם רוצים תמונות רק של ברבורים.
וזה מה שהם מקבלים: תמונות יפות, של כל מה שאמור להיות: אצילות ורוך וקסם.
הם לא יודעים שמתחת לפני השטח נחנק היפופוטם שמן ומכוער אחד
שכל כך רוצה שמישהו אחד, רק אחד, יתלה גם תמונה שלו בסלון
וההיפופוטם הזה הוא אני
נכתב ע"י *לאה;1751184:תודה לך רותי על שהצלת את כבודי (או שמא כובדי?) האבוד...
עכשיו נראה אותך תולה אותי בסלון שלך
צפה בקובץ המצורף 252700
יש החלטה?נכתב ע"י אפכא מסתברא;1750891:אפשר להעלות רק יצירה שנכתבה במיוחד לאתגר? אם יש לי יצירה שכבר התפרסמה אבל היא בול לאחת התמונות זה אבוד? אנא תשובת מנהלת האתגר בעוד מועד, כדי שמישהו יספיק לצלצל לי אם אעלה...
נכתב ע"י אפכא מסתברא;1751335:יש החלטה?
יש לי מקום בסלון, בדיוק בשבילו (אני מקווה שזה לא בגודל טבעי)נכתב ע"י *לאה;1751184:תודה לך רותי על שהצלת את כבודי (או שמא כובדי?) האבוד...
עכשיו נראה אותך תולה אותי בסלון שלך
צפה בקובץ המצורף 252700
אתה רציני? יש לי באיזה גודל שתרצה,נכתב ע"י קקטוס;1751588:יש לי מקום בסלון, בדיוק בשבילו (אני מקווה שזה לא בגודל טבעי)
נכתב ע"י רותי קפלר;1737950:מתחת לפני השטח נחנק היפופוטם שמן ומכוער אחד
שכל כך רוצה שמישהו אחד, רק אחד, יתלה גם תמונה שלו בסלון
וההיפופוטם הזה הוא אני
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: