נספח ליצירה שלי.
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=227216
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=227216
נכתב ע"י אסתיג;1754728:אני רואה שצדקתי בהשערתי שבהתחלה קראו עדיין במלוא שימת הלב , אח"כ או שרפרפו או שגם זה לא...
בכל אופן אני פרגנתי צלצול נראה לי שלכל משתתף על עצם השתתפותו ויצירתיותו. וכן, אחרי שקראתי את תוכן דבריו. לא צלצול בעלמא, אבל צלצול לכל אחד.
לכן לדעתי הצלצולים אינם משקפים את המציאות.
נכתב ע"י רוצה טוב;1754974:כשפתחתי את האשכול הזה לא ידעתי עד כמה האתגר יתפוס מקום כאן בפורום.
אני שמח ומאושר על כך, הצלחתי!!!
נכתב ע"י אסתיג;1754680:כל אחד יערוך את הודעתו - אתגרו מחדש ע"י לחיצה על "ערוך הודעה". אם אינני טועה כך נעלמים הצלצולים, מרגע זה ואילך יתחיל באמת מירוץ הצלצולים ע"י משתתפי האתגר בלבד. אח"כ תבוא הספירה לאחור ולפנים.
נכתב ע"י רותי קפלר;1752785:נראה לי די ברור שבאתגר הבא, היצירות אמורות להשאר חסויות עד לרגע האחרון, ואז נפתח שלב הבחירה - בהצגתן של כל היצירות יחד.
נכתב ע"י רותי קפלר;1752819:או קיי, אז אפשר לקבוע שלא שולחים למנהל האתגר - אלא מכינים את היצירות, שומרים במחשב, ובתאריך מסויים שנקבע - כולם מעלים ביחד, תוך 24 שעות ולא יותר.
נכתב ע"י עדיאל;1754614:די ברור לי שהשיטה לפיה מנהלת האתגר תעמיד מספר יצירות לבחירה ותפסול את האחרים היא שיטה מעוותת שלא תשקף כלל וכלל את המציאות.
שהרי כתיבה היא ענין של טעם, והוא מהדברים, כידוע, שאין להתווכח עליהם כלל.
תשאלו, אם כך, מה ענין לאתגר כתיבה? אלא שהצלחתו של סופר תלויה בכך, שהוא הצליח לקלוע לטעמם של כמה שיותר אנשים.
ואם כן, מה הרבותא בכך שההוא הצליח לקלוע לטעמה/ו של חישוקים, ברגע שלא ברור לנו שהוא קלע לטעמם של רבים ככל האפשר.
משכך, שיש למצוא דרך כלשהי, בו כל אחד [ממשתתפי האתגר] יוכל להצביע על 3 יצירות, נניח, שהוא הכי נהנה מהם. מתוכם נבחר את ה-3 שקבלו הכי הרבה מצביעים, והם יעלו להצבעה סופית.
כך הנלענ"ד
נכתב ע"י אסתיג;1756303:רק יצירה אחת? יש לי כמה מומלצים, לאחר סינון 2-3.
אולי תתני אפשרות לבחור 2?
נכתב ע"י אסתיג;1756303:רק יצירה אחת? יש לי כמה מומלצים, לאחר סינון 2-3.
אולי תתני אפשרות לבחור 2?
נכתב ע"י איטה מרמורש;1756322:לא דיברו על 3 זכיות? אז למה לא 3 בחירות?
נכתב ע"י חישוקים;1735949:הקצפת: שלושת היצירות המשובחות ביותר יזכו בצלצולי פעמונים ובהכרזה רשמית על במת הפורום.
והדובדבן העסיסי: המנצח עטור התהילה יקבל את הזכות לבחור את אחד מציורי האווירה כמתנה!!!
ולהגשה מושלמת- פיקצ'ר פרפקט, חברת הפקות הדפוס והמסגור הייחודית, תדפיס ותמסגר לזוכה את הציור הנבחר!
(הצעת הגשה: עוגת קצפת עם דובדבנים )
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1758586:חישוקים, חשבון פשוט, לא שווה לי לדרג. כי אני פוגע בסיכויים שלי.
ואסביר.
לו יצוייר שעשרים משתתפים שלחו את הבחירה שלהם, עשר בחרו בי ועשר בחרו בך.
לכאורה לא כדאי לי לשלוח את הבחירה, כי הוא אני לא יכול לדרג את היצירה שלי, ואם אשלח את הבחירה בך, בעצם פגעתי בסיכויים שלי, והכרעתי את הכף לטובתך.
אז אני נמנע.
אם כולם יעשו את החשבון הזה, אף אחד לא ידרג. אז מה עשינו?
הפתרון לדעתי, שופט חיצוני.
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1758586:חישוקים, חשבון פשוט, לא שווה לי לדרג. כי אני פוגע בסיכויים שלי.
ואסביר.
לו יצוייר שעשרים משתתפים שלחו את הבחירה שלהם, עשר בחרו בי ועשר בחרו בך.
לכאורה לא כדאי לי לשלוח את הבחירה, כי הוא אני לא יכול לדרג את היצירה שלי, ואם אשלח את הבחירה בך, בעצם פגעתי בסיכויים שלי, והכרעתי את הכף לטובתך.
אז אני נמנע.
אם כולם יעשו את החשבון הזה, אף אחד לא ידרג. אז מה עשינו?
הפתרון לדעתי, שופט חיצוני.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: