שרון הכוונה לגוש דןשקד סבן: שינוי בהנחיות פיקוד העורף באזורים ירושלים שפלת יהודה ובשרון ניתן לקיים לימודים ופעילויות חינוכיות ללא תלות במרחב מוגן
נערך לאחרונה ב:
שרון הכוונה לגוש דןשקד סבן: שינוי בהנחיות פיקוד העורף באזורים ירושלים שפלת יהודה ובשרון ניתן לקיים לימודים ופעילויות חינוכיות ללא תלות במרחב מוגן
לי נפתחרק שזה לא נפתח...
זה עובד ככה:אבו מאזן פועל כבשגרה, לא מוכר שום ניסיון התנקשות
ספיר ליפקין
כפרה, זה מזרח תיכון פה. לא מרוצה - תבחר מקום אחרזה עובד ככה:
התימנים מדווחים שירו אלפי כטבמים שהפכו את ישראל לגל הריסות,
המורדים מהפת"ח מדווחים שהתנקשו באבו מאזן
חמאס מדווח כל חמש דקות על עוד טנק או נגמ"ש ישראליים שעלו בלהבות על יושביהם.
בפועל לא קורה כלום אבל כולם מרוצים.
אותה בעיה.מוזר.
לי זה הצליחאותה בעיה.
ועדיף קובץ ZIP
אותי מאוד מפחיד על תכנית של החמאס שכשיתקרבו לבית חולים באמת כל השכונה תתפוצץ עם פצצות ענקיות שיש להם מתחת לקרקעבגדול אם מסכמים בזהירות את הלחימה עד עכשיו, טפו טפו טפו ושימשיך כך, אז אי אפשר להאמין שאת הפעולה בעזה מבצע אותו צבא שהיה אמור להגן מפני אירועי ה7/10.
רק שזה באמת לא הצבא. וכמו שאומרים, אל-לה הוא אכבר.
(אפרסמון2)
אפשר להפציץ אותו מהאויר...או
אותי מאוד מפחיד על תכנית של החמאס שכשיתקרבו לבית חולים באמת כל השכונה תתפוצץ עם פצצות ענקיות שיש להם מתחת לקרקע
אם היו רוצים להפציץ מהאוויר לא היו מתקרבים 200 מטרים ממנואפשר להפציץ אותו מהאויר...
בחמאס טוענים: ״ירינו לעבר תל אביב״ :
דיווחים על הפיצוצים באיזור תל אביב, ראשון לציון רמלה והסביבה,
כ 4-5 בומים, טרם ידועה הסיבה
6 רקטות נפלו בים !!!
על מה הוא מדבר?העיתונאי אלמוג בוקר תושב עוטף עזה למימרן במהדורה המרכזית ב'קול חי': "הרגשתי שיש לי שליחות להצלת חיים כפשוטו. קיבלתי עשרות קריאות לעזרה ועשיתי את המירב לנתב ולכוון את כוחות הביטחון. עדיין יש בי נקיפות מצפון אם אכן עשיתי די, אם לא הייתי צריך לנטוש את השידור ולהתמסר רק להצלתם"
מותר לפרסם החל משעה מסוימתומה זה אמברגו לפרסום?
אם היו רוצים להפציץ מהאוויר לא היו מתקרבים 200 מטרים ממנו
(200? או שהתקרבו כבר יותר?)
קשקוש מוחלט.הגורמים לחוסר היעילות של מערכת ההגנה האווירית הם רבים, ואציין את החשובים:
1, עלות היירוט מרביתה היא עלות הטילים המיירטים שהם בהגדרה מוצר לשימוש חד פעמי, מוצר מתכלה בכל יירוט, עלות זאת גבוה מאוד.
כיום כולם כבר מודים: כי מי שמנהל את הלחימה עושה זאת מדויקאו
אותי מאוד מפחיד על תכנית של החמאס שכשיתקרבו לבית חולים באמת כל השכונה תתפוצץ עם פצצות ענקיות שיש להם מתחת לקרקע
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: