וופל אגוזים
משתמש מקצוען
ואני רק שאלה..יהודה שלזינגר: נתניהו וגנץ הסכימו על הקמת ממשלת חירום.
למה זה קרה ביום החמישי למלחמה ולא ביום הראשון?!
ואני רק שאלה..יהודה שלזינגר: נתניהו וגנץ הסכימו על הקמת ממשלת חירום.
יש הוראה של הרב יצחק יוסף שלא קוברים עד זיהוי ודאישאלה
מה עם כל הנעדרים והנרצחים והגופות ה' ישמור
לא מדברים על זה
ונראה שלא מעניין את אף אחד
המשפחות לא נקרעות מצער?
3 ימים הגופות התגלגלו עד שהגיעו אליהם?
מתי יתקדמו עם הזיהוי והלוויות?
חמאס היה רוצה שידברו על זה יותרלא שומעים, נכון.
אבל כל הזמן מתקדמים עם זה, עוד נרצח מזוהה ומובא לקבורה, ועוד אחד ועוד אחד. קשה קשה.
התקשורת עסוקה במערכה, אבל הזירה השניה, בועטת מאחורי הקלעים.
לדעתי, כך צריך לעשות. ולאחר שעזה תהיה נצורה רעבה וצמאה נצטרך לדרוש את כל השבויים חזרה בתמורה לכוס מים!
היא בגודל של תל אביב כפול 7 בערךמישהו יודע כמה שכונות יש בעזה?
איך כל הזמן מפציצים ועדיין נשאר משהו?
כמה גדולה היא?
בסבבים הקודמים אחרי התקפות מאסיביות מצד ישראל שהיה נראה שעוד שניה מלחמה העסק היה נרגע. ועל סמך זה כתבתי למעלה שהגיע הזמן להפסקת האש - לפי אסטרטגיית מדינת ישראל ובפרט שהולכים כנראה לממשלת אחדות ומה שהיה הוא מה שיהיה
רק שמעניין שדובר צה''ל הוציא הודעה ״אנחנו לא לקראת עצירה, להפך - אנחנו לקראת הגברת התקיפות. התעדוף העליון בהתקפה - לחסל בכירים״.
מעניין מה יהיה...
האמת היא, שאין לי ספק שבני גנץ יהיה לוחמני יותר מביבי.תגיד אתה חי בארץ? אתה מבין מה המשמעות של 1200 הרוגים ועוד כ200 חטופים? אתה משווה את זה לסבב של 2000 טילים, 3 הרוגים ו50 פצועים?
אני עדיין בתחושה שהכל פוליטיקה כמו בסבבים הקודמים ולצערי אנשים כאן מכרו את המדינה כמו שראינו לאחרונה עם השמאל ואותם רוצים להביא לשלטוןתגיד אתה חי בארץ? אתה מבין מה המשמעות של 1200 הרוגים ועוד כ200 חטופים? אתה משווה את זה לסבב של 2000 טילים, 3 הרוגים ו50 פצועים?
השאלה אם העולם יחזור בתשובה ויבין שכל מה שהיה זה בגלל החמלה הגדולה שלהם על הרצועה וזה שלא איפשרו לנו לעשות את מה שצריך, וכל סבב בתחילתו התחילו דיבורים במידית של הפסקת אש, וגינויים באום.תגיד אתה חי בארץ? אתה מבין מה המשמעות של 1200 הרוגים ועוד כ200 חטופים? אתה משווה את זה לסבב של 2000 טילים, 3 הרוגים ו50 פצועים?
נעזוב רגע את הפופוליזם.אני עדיין בתחושה שהכל פוליטיקה כמו בסבבים הקודמים ולצערי אנשים כאן מכרו את המדינה כמו שראינו לאחרונה עם השמאל ואותם רוצים להביא לשלטון
פוליטיקה זה דבר עצוב
עריכה: אין צורך לכעוס אני לא נביא. אני חי את המציאות ומקווה שאני טועה
מאז שאני מכיר את עצמי אני שואל את אותה שאלה כל פעםנעזוב רגע את הפופוליזם.
איך הפסקת אש משרתת פוליטית את גנץ, את ביבי, או כל צד אחר כאן?
ההבדל הוא שהפעם השמאל חטף קשה מאד בבטן הרכה מאד.אני עדיין בתחושה שהכל פוליטיקה כמו בסבבים הקודמים ולצערי אנשים כאן מכרו את המדינה כמו שראינו לאחרונה עם השמאל ואותם רוצים להביא לשלטון
פוליטיקה זה דבר עצוב
עריכה: אין צורך לכעוס אני לא נביא. אני חי את המציאות ומקווה שאני טועה
בני גנץ ולוחמני זה תרתי דסתרי..
האמת היא, שאין לי ספק שבני גנץ יהיה לוחמני יותר מביבי.
אין מי שמתעלה על ביבי בהססנות כשמדובר במבצעים צבאיים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: