אדרבה תפנה אותי.נראה לי הובאה פה איפשהו
אדרבה תפנה אותי.נראה לי הובאה פה איפשהו
נתנו לחלב לשמור על החתול....משטרת ספרד עצרה את אחד השוטרים הבכירים ביותר במדינה (שאחראי על הלבנת הון וכסף שחור) לאחר שבפשיטה בביתו נמצאו 20 מיליון אירו במזומן חבויים בתוך הקירות והתקרה ביחד עמו נעצרה גם אשתו שאף היא משמשת כבכירה במשטרת ספרד (אסף רוזנצווייג)
נו נו, השתמש וזרוק זה לא המצאה ישראלית...גבראן באסיל, העומד בראש מפלגת הפטריוטים החופשיים בלבנון (נוצרים), שהיתה בעלת ברית של חזבאללה בממשלה האחרונה בלבנון (ואיפשרה לחזבאללה תפקידי שרים): חזבאללה איבד את הלגיטימיות שלו בתוך לבנון.
חזבאללה הוא זה שהביא את המלחמה על לבנון. אחדות הזירות כשלה ומה שקורה כעת מחליש את לבנון.
### אלו התבטאויות דרמטיות מצדו של באסיל ולדעתי החריפות ביותר שלו עד כה נגד חזבאללה. הוא מטיל על חזבאללה את מלוא האחריות למצב ו"תוקע סכין בגב" של חזבאללה לעיני כל העולם.
אבו עלי.
אני מאמין לו שאי אפשר לציין מספר.מפקד מערכות מל"טים של משמרות המהפכה האיראני: הכמות והמגוון של המל"טים שלנו כה גדולים עד שאי אפשר לציין את מספרם ורבים מהם טרם נחשפו.
רק מהשם שלו הייתי שולל את הסיווג הבטחוני שלו.אסיף רחמאן, עובד ב-CIA שהחזיק בסיווג ביטחוני סודי ביותר עם גישה למידע רגיש הואשם בהדלפת המסמכים המסווגים של הפנטגון על היערכות צה"ל לתקיפת יעדים באיראן. רחמאן הועמד בשבוע שעבר לדין בבית המשפט הפדרלי בווירג'יניה בגין שתי סעיפי אישום של החזקת והעברת מידע לאומי. הוא נעצר על ידי ה-FBI ביום שלישי שעבר בקמבודיה והובא לבית המשפט הפדרלי כדי לעמוד לדין.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: