כי לא יהיה מה לכתובהאמת שאני ממש לא מצליח להבין למה שלא תהיה בפורום עדכונים מדיניות של ציטוט מקור. למה זה כל כך קשה?
הכל פה זה ציטוטים של דברים שעפים ברשת וברוח, בפרט בשעות הקטנות של הלילה....
מי שמחפש דברים מאומתים לא מדפדף כאן
כי לא יהיה מה לכתובהאמת שאני ממש לא מצליח להבין למה שלא תהיה בפורום עדכונים מדיניות של ציטוט מקור. למה זה כל כך קשה?
אוקי.כי 99% מהדיווחים כאן מגיעים דרך קבוצות צאט' ווצאפ עלומות
ממש חבל שכךכי לא יהיה מה לכתוב
הכל פה זה ציטוטים של דברים שעפים ברשת וברוח, בפרט בשעות הקטנות של הלילה....
מי שמחפש דברים מאומתים לא מדפדף כאן
אני מכיר מישהו שלוקח חזק ללב אז הוא הפסיק להתעדכן כאןאוקי.
עדיין אפשר לכתוב מקור, או לכתוב 'מוקר קבוצת וואטסאפ'.
זה מאוד משמעותי העניין הזה.
לדוגמא הידיעה שמשמרות המהפכה הודיעו על שליחת אלפי טילים [לא כטבמים! טילים!] זו ידיעה סופר סופר משמעותית.
כללים למשתתפים באשכול עדכונים זה:• אשכול זה מיועד לדיווחים בלבד, עדכונים מהנעשה במלחמה, חדשות נקיות ומוסמכות.
ומה שלא מקבוצות וואצפ אלומות אלא מכל מיני כתבים בערוצי תקשורת מוכרים שכותבים את הכאבי בטן שלהם ואת מה שבא להם שיהיה זה יותר אמין?כי 99% מהדיווחים כאן מגיעים דרך קבוצות צאט' ווצאפ עלומות
יונות דואר של פרוג האיראני..נשארתי בצ''ע איך אפשר לדווח על נפילת אינטרנט ללא אינטרנט
ניסיתי לתרץ שאולי הדיווחים מגיעים בשיחות טלפון.נשארתי בצ''ע איך אפשר לדווח על נפילת אינטרנט ללא אינטרנט
אז אולי הדיווחים מגיעים ביונות דואר?ע״פ דיווחים באיראן גם תשתיות הקו (שיחות רגילות) קרסו
כי אפשר לומר שהאירוע במג'דל שמס' אינו האירוע שבגללו תיפתח המלחמה בין ישראל לחיזבאללה אלא החיסול של איש החיזבאללה. וגם יכול להיות שלולי חיסולו של הנייה, והצורך של איראן לנקום, שחיזבאללה לא היו מגיבים בצורה שיגרום למלחמה."לכאורה"
אחרי כל ההכנות והמתח איך הסקר לא הוכרע לכיוון הנכון אלא בדיוק להיפך
1. זה אכן כבר התחיל לזוז לצד השני,"לכאורה"
אחרי כל ההכנות והמתח איך הסקר לא הוכרע לכיוון הנכון אלא בדיוק להיפך
ומי אמר בכלל שיגרם מלחמה מהתגובה עדיין הדבר לא ברור בכלל! איומים יש כבר 9 חודשיםכי אפשר לומר שהאירוע במג'דל שמס' אינו האירוע שבגללו תיפתח המלחמה בין ישראל לחיזבאללה אלא החיסול של איש החיזבאללה. וגם יכול להיות שלולי חיסולו של הנייה, והצורך של איראן לנקום, שחיזבאללה לא היו מגיבים בצורה שיגרום למלחמה.
נכון מאוד. התכוונתי שאפילו אם כן יהיה מלחמה חו"ש שעדיין אפשר לומר שזה לא נגרם מהאירוע במג'דל שמס' ולכן אפשר להצביע "לא".ומי אמר בכלל שיגרם מלחמה מהתגובה עדיין הדבר לא ברור בכלל! איומים יש כבר 9 חודשים
הרציונל במתקפה האיראנית הייתה ליצור עומס על המיירטים ולשבור את ההגנה ולכן תוזמנה לשעה אחידההדיווח שציטטת וודאי לא מדוייק בעניין השעות, כי כאן בפורום דווח כבר בשעה 22:00 על תחילת המתקפה (מצ”ב צילומסך) ולדעתי הם נשלחו לפני זה בסביבותהשעה 18:30 (רק שאני לא מוצא כעת את המקור לכך) כי זמן הטיסה של הכטב”מים הוא 8 שעות והיירוטים כאן היו בשתיים ורבע.
וההפגנות בקפלן נמשכו גם אחרי השעה עשר.
רק חבל שלא עדכנו באיזה שעה הלוויה מסתיימת.....ערוצים המזוהים עם משמרות המהפכה:
"ככל הנראה הרפובליקה האסלאמית תתקוף את ישראל ביום שישי לאחר הלווייתו של הנייה".
ראיתי את הסרטון הזה עם הכותרת שחמינאי מסתכל לשמיים מחשש לכטב”ם.1. זה אכן כבר התחיל לזוז לצד השני,
שלשום זה עמד על 33 % - ומאז זה עלה ב-5 %,
2. למרות שאני אישית הצבעתי ''כן'' - אני עדיין נותן אפשרות רצינית שזה ייגמר כמו בפעם הקודמת עם סבב מהלומות אלים וקצר,
הוכחה לזה קיבלתי היום מהסרטון איך שעלי חמינאי ימ''ש מסתכל לשמיים בפחד באמצע ההלוויה.....
החמור הזה עדיין רוצה לחיות....
(שכחת לציין איזה כתב ציטטת באלג'זירה 12)יתכן בהחלט שעכשיו גם ראש ממשלה שחושב רק על עצמו (ולא על טובת המדינה),
יש יותר טיעוניים הגיוניים למה לא לחכות יותר, שערי תירוצים לא ננעלו(שכחת לציין איזה כתב ציטטת באלג'זירה 12)
ולגופו של עניין:
2 טיעונים הגיוניים מדוע לא פתחנו במלחמה נגד חיזבאאלה.
1) מחכים שמערכת קרן אור (לייזר) תהיה מבצעית.
2) מחכים לבחירתו טראמפ.
נראה לי טיעונים יותר סבירים מאשר "ביבי חושב רק על עצמו" ...
אתה לא חייב להסכים עם נתניהו,יש יותר טיעוניים הגיוניים למה לא לחכות יותר, שערי תירוצים לא ננעלו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: