נראה לי שהוא מדבר על הילדים של ביבס. בחיים או שלא.על מי מדובר? חיילים מתחת לגיל 19?
נראה לי שהוא מדבר על הילדים של ביבס. בחיים או שלא.על מי מדובר? חיילים מתחת לגיל 19?
אממ גוטרש שומע? תכף מישהו שולח איזה תביעה להאגדרום אפריקה: אנו נחרדים מההודעה של ישראל על הכניסה לרפיח
לצערנו המושג של 'דעת תורה' מאוד מבלבל בתחום הזה..אילו היו שואלים דעת תורה, לא היינו מגיעים למצב הביש הזה היום!
אהבתי את הביטוי...מתחילים להניע את האספסוף המקומי ממזרח העיר רפיח לכיוון האזורים ההומניטרים.
הם לא פראיירים כי על כל מי שינסה לפלוש לשטחם, יירה בראשו מיידית.אין להם שום סיכוי...
המצרים לא כאלו פראיירים כמו הישראלים...
הם הכינו לאורך כל ציר פילדלפי חומה גבוהה ורחבה שמורכבת מהרבה מכשולים ובטונדות ותיל.
אין לחמאס סיכוי לשבור את זה ולעשות שם פירצה.
ובעיקר כשהתכנון שלהם זה להאשים מישהו אחר בנפילת החומה.
המקום ההגיוני היחיד זה אולי במעבר הגבול עצמו...
אבל גם שם המרים התחילו היום לחסום את הכל עם כמויות בטונדות.
אז לדעתי כל זה, זה רק ספין של החמאס.
בודאי שזה קשור.זה מאוד מעניין אבל לא כ"כ נראה לי קשור לאשכול נסה באשכול אחר. (על הצד שזה לא קשור למלחמה )
אם אני זוכר נכון, הם אכן הילדים היחידים ששם.נראה לי שהוא מדבר על הילדים של ביבס. בחיים או שלא.
חמאס אמרו שמבחינתם כל מי שבגיל צבא גם שאינו בצבא בפועל נחשב כחייל, כך שאם מדובר מגיל 18 יכול להיות יותר בני נוער שעדיין לא נכנסו לשירות צבאי והיו שם בשמחת תורה.כדי לכלול חיילים צעירים בשנה הראשונה לשירותם...
מי הכוכב הזה???
אז יתכן שהחטופים כבר הועברו אל מחוץ לרצועה (וסביר להניח כי קיימת יותר ממנהרה אחת...)לוחמינו איתרו סמוך למעבר רפיח מנהרה ששימשה את ארגון הטרור חמאס.
או שההנחה הזו לא נכונה...מרות שבעזה יש הרבה פלסטינים שהיו עושים הכל על מנת לתת מידע לישראל ושהמלחמה תגמר
זה ממש מדאיג, איפה החמאס? מה הם מתכננים?ערוצים מזוהי פת”ח לועגים לחמאס:
איפה כל שוטרי חמאס נעלמו?
איפה הם? לא מגינים על העם? ברחו כולם?
###
לעובדה שכיבוש מעבר רפיח נעשה כמעט ללא התנגדות יש משמעות. חמאס נתפסת כאחת שנטשה את שדה הקרב על אף דברי הרהב שהפיצו דובריה בכל מקום.
מעבר רפיח נפל לידי הישראלים כמעט ללא קרב.
א"ע.
לפי ההודעות שיצאו אתמול דיווחו שחוץ מהשניים שנהרגו אתמול יש גם "נפגע" שפונה במסוק לביה"חהשניים נהרגו מפגיעת הכטב"מ אתמול במטולה
השם יקום דמם
והתמודדה עם האיום החות׳י עוד הרבה לפני שהם הגיעו לתודעה הישראלית.סעודיה שייכת על מלא לציר המערבי. ירטה טילים שיועדו לישראל עוד לפני המתקה האיראנית.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: