אשכרה שני חטופים שוחררו!אני מקווה שאתה אומר את זה בציניות.
כי זה רק מחזק את טענתי:
לא נותנים את היחס הראוי להשגים.
חושבים שצריך להיות קסם.
ונהרגו 100 מחבלים,
ועוד 100 נשארו בכלא הישראלי ולא ישוחררו תמורתם.
לא יאמנו התגובות.
אשכרה שני חטופים שוחררו!אני מקווה שאתה אומר את זה בציניות.
כי זה רק מחזק את טענתי:
לא נותנים את היחס הראוי להשגים.
חושבים שצריך להיות קסם.
אם אין דיווחים על יירוטיםמישהו ראה תיעודים של יירוטים מהמטחים הבוקר לצפת?
אני לא אדם של קונספירציות,ח"כ אלמוג כהן ב'קול חי' על הפרשיה שחשף: "מרגל מקצועי ששירת בתפקיד מאוד מסווג. התחקיתי שנה וחצי אחורה לחייו, הגיע אליו מידע שאדם סביר מפחד לשמוע. הקליט ישיבות מסווגות שקשורות בתחילת התמרון. הייתי סוכן סמוי בארגון פשיעה, האיש התנהל כמו מקצוען"
עוד מח"כ אלמוג כהן ב'קול חי' על הפרשיה שחשף: "אני חושב שהוא מופעל. כל סוכן צריך תשתית, סיפור כיסוי, מישהו שיפתח לך את הדלתות הראשונות ויגבה אותך. אנשי ביטחון בכירים אומרים לי שלא יודעים מי הפעיל אותו ומה המניע. כל בן אדם נורמטיבי שעבר את החקירות האלה ארבעה חודשים מזמר כמו זמר"
ככה קיבלתימה המקור של זה?
זה דיווח שאמור לפתוח מהדורות, ואני לא רואה אותו באף כלי תקשורת
אלמוג רמז בסיטואציה אחרת שהפרשיה ״שלו״ קשורה לברסלר (ז״א, לבן זוגה).מה הקשר ביניהם לבין המתחזה הזה?
לא אתפלא אם יהיה שוב מחטף נוסח תומר אייגסאלמוג רמז בסיטואציה אחרת שהפרשיה ״שלו״ קשורה לברסלר (ז״א, לבן זוגה).
לצערנו, די חסר משמעות.אושר בקריאה טרומית: איסור גורף על פעילות אונר"א בשטחה הריבוני של מדינת ישראל.
המטח על צפת היה הבוקר.ליברמן:"הקו האדום הפך לדגל לבן, הקבינט נכנע לחיזבאללה".
נשמע קצת הזויעדכון 'יד שניה':
ראש הממשלה בנימין נתניהו : ״שוקל את האפשרות לפנות את צפת חוץ מבסיסים״.
זאת לא הפעם הראשונה שהוא סיים כך את הנאום שלולדעתי..
לא סתם נסראללה אמר בנאום האחרון " אם אחיה עד אז" כנראה שהיה לו כבר את התוכניות (שהיו היום ולך תדע מה עוד..) מוכנות לפעולה.. בברכה שבאמת יחסלו את השרץ הזה כבר.
עצובבכל זאת עיר בת למעלה מ40 אלף תושבים
אם זה אכן נכון, לכאורה מדובר בפתיחת המערכה העצימה מול לבנון..דיווח בלבנון: מטוסי חיל האוויר טסים בגובה נמוך מעל ביירות.
הם עדיין לא תקפו שםכזכור גלנט התבטא לפני כמה חודשים ש"ביום שתשמעו שתקפנו בבירות - תדעו שחיזבאללה חצה את הקו"..
בהחלט, רעיון הפינוי נשמע בלתי הגיוני ובלתי מעשי. עם זאת, את ההודעה קיבלתי מחברה, שהעתיקה מאתר חמ"ל צפת. אין לי גישה לאתר הנ''ל, כך שלא יכולתי לראות את העדכון במו עיני, לכן ציינתי שהעדכון הוא 'יד שניה'.נשמע קצת הזוי
בכל זאת עיר בת למעלה מ40 אלף תושבים
למה, איפה נראה לך שחיסלו את אל-עארורי?הם עדיין לא תקפו שם
תקיפה נגד לבנוניםלמה, איפה נראה לך שחיסלו את אל-עארורי?
"פלסטיני" (שנחות בעיני שאר הערבים) וסוני. לא לבנוני שיעי.למה, איפה נראה לך שחיסלו את אל-עארורי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: