לא הייתי מתרגש מהצלחה אחת, וודאי לא מגדיר אותו כ'נביא'לאחר מתקפת חמאס היה מי שהגדיר אותו כ"נביא" של החמאס.
צפה בקובץ המצורף 1641978
לא הייתי מתרגש מהצלחה אחת, וודאי לא מגדיר אותו כ'נביא'לאחר מתקפת חמאס היה מי שהגדיר אותו כ"נביא" של החמאס.
צפה בקובץ המצורף 1641978
מה זה הטרלול הזה ועוד באתר חרדי ??? (אני גם בהלם אייך טוויטר לא נועלים למטורלל הזה את החשבון)יוזר בטוויטר בעולם הערבי שפרסם חודש קודם שמחת תורה ציוץ עלום עם התאריך של השביעי לעשירי, מפרסם כעת תאריך חדש
אז למה אתה מפרסם את זה אם זה תחת צנזורה???תחת צנזורה: ככל הנראה ....... כתוצאה מפגיעת הכטבמ במטולה
אם אני לא טועה מוקדם יותר דווח על מעל 150 שיגורים,מישהו יודע מה התקיפו בבעלבעק שהחיזבאללה כל כך תוקף נראה לי שזה היום הכי "עצים" מבחינתם
30 קטיושות (כמעט ולא השתמשו בו )
רחפנים
ועוד
????
רק היום 150??אם אני לא טועה מוקדם יותר דווח על מעל 150 שיגורים,
וכמדומני שיותר.
אכן שאלה טובה מה הותקף,
אבל מציע להתבונן על זה מזווית נוספת - והיא הכניסה לרפיח,
ויתכן שחיזבאללה שולח מסר מאיים אם תיכנסו אנחנו נתקוף.
נכון אבלאבל מציע להתבונן על זה מזווית נוספת - והיא הכניסה לרפיח,
ויתכן שחיזבאללה שולח מסר מאיים אם תיכנסו אנחנו נתקוף.
אז אולי באמת הותקף משהו שכאב להםנכון אבל
אבל חיזבאללה לא טון שזה רפיח אלא תגובה וזה אפי מחזק את השאלה למה הם לא אמרו שזה רפיח
זה נשמע כמו משהו שביידן אמור לומר בטלפון לסינוואר, לא לביבי.הבית הלבן: ביידן יבהיר בשיחה עם נתניהו שעסקת חטופים היא הדרך להימנע מכניסה לרפיח.
עמית סגל
לדאבוננו הימין (עם ביבי או בלי ביבי) כן חלש, ולא לומד אחת ולתמיד לצפצף על התקשורת השמאלנית, והוא במו ידיו גורם שאין לו גב תקשורתי, וכך בג"ץ שולט כאן ומבטל חוקי יסוד בהינף יד, ו'בזכות' זה הימין לא מצליח לשנות כאן הרבה אם בכלל בדברים שחשובים להם....!!(לא שהימין חלש, אבל אין לו גב תקשורתי)
חיל האוויר ממשיך בכתישה שלו בצד המזרחי של רפיח ללא הפסקה מתחילת הבוקר 8 שעות שחיל האוויר כותש מהאוויר את הצד המזרחי של רפיח
תקיפות גם בנוציראת שבמרכז הרצועה .
בכל פעם בה יש נקודת מיפנה עולה שוב החשש מהתלקחות ביו"שכוחות צה"ל פועלים כעת במקביל בחברון טול כרם קלקיליה ושכם.
אולי הגיע הזמן ללמוד מהחמאס איך עושים "ספינים" הם משגעים את העולם ולא גומרים להרוויח מזה..ראשוני: מקור בכיר בחמאס לרשת אלגזירה - הודענו למתווכים הקטרים והמצרים כי אנחנו מסכימים להצעתם להפסקת אש
ראשוני: מקור בכיר בחמאס לרשת אלגזירה - הודענו למתווכים הקטרים והמצרים כי אנחנו מסכימים להצעתם להפסקת אש
חמאס בהודעה רשמית: "איסמעיל הנייה שוחח לפני זמי קצר עם ראש ממשלת קטאר וראש המודיעין המצרי והודיע להם להם על כך שחמאס מסכים להצעה לגבי הסכם הפסקת אש".
זה רק מראה כמה הלחץ מרפיח משפיע עליהם, צריך להמשיך בלי להתייחס אולי להכנס קצת עם טנקים ואז נראה מה הם יסכימו הלאה.חמאס מעבירה את הלחץ הפומבי והבינלאומי לכיוונה של ישראל. עכשיו צריך להמתין כדי להבין למה בדיוק הסכימו בחמאס ואילו ערבויות קיבלו
אבו עלי אקספרס
כל עוד הימין צורך תקשורת ומשתמש בבית המשפט כסימן לצדק (לדוגמא בפסיקות אישות), הוא נותן להם כח! וככה הימין מבטל את עצמאותולדאבוננו הימין (עם ביבי או בלי ביבי) כן חלש, ולא לומד אחת ולתמיד לצפצף על התקשורת השמאלנית, והוא במו ידיו גורם שאין לו גב תקשורתי, וכך בג"ץ שולט כאן ומבטל חוקי יסוד בהינף יד, ו'בזכות' זה הימין לא מצליח לשנות כאן הרבה אם בכלל בדברים שחשובים להם....!!
אם ביבי הולך הביתה, גנץ ולפיד סוגרים עסקה של כולם תמורת כולם.יש לנו תקשורת אכזרית, שביודעין מטרפדת פעם אחר פעם סיכוי כל שהוא להחזרת החטופים, באמצעות הודעות, ספינים ואייטמים, שמשפיעים על עמדות החמאס ודעת הקהל הבינלאומית. ומטרתם אחת - הראש של ביבי.
התעלומה- איך משפחות החטופים לא קולטים את זה.
הם, הרי ודאי מעדיפים את חיי החטופים על פני ראשו של ביבי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: