התקדמות יפה.משרד הבריאות שנשלט בידי חמאס בעזה:
29,092 הרוגים ו-69,028 פצועים ברצועת עזה מתקיפות ישראליות החל מ-7 באוקטובר.
נשאר רק עוד כ2,070,000 וסיימנו.
התקדמות יפה.משרד הבריאות שנשלט בידי חמאס בעזה:
29,092 הרוגים ו-69,028 פצועים ברצועת עזה מתקיפות ישראליות החל מ-7 באוקטובר.
כי הר הבית נהיה בסיס של חמאס על ידי ערביי ישראל שמניפים שם דגלי חמאס וכדו’.מישהו יכול להסביר לי את המהלך של בן גביר לסגור את הר הבית לערביי ישראל, שכידוע כל עוד הם אזרחי ישראל הזכויות שלהם שוות.
זה בסוף יחזור כבומרנג יום אחד יהיה איזה תלונה על הציבור החרדי, אז יחליטו לסגור את הכותל לכלל הציבור החרדי, ואם יהיה טענות על המתנחלים, אז יסגרו את נמל תל אביב לכניסת מתנחלים?
אני רק שאלה...אלג'זירה מפרסמת לפני זמן קצר , מפי מקור בכיר בחמאס:
הניסיונות הישראלים לפברק דיווחים על הנהגת חמאס ועל יחיא סנוואר מגוחכים.
מטרתם להעלות את המורל של הצבא הישראלי המובס והישות הציונית הקורסת.
דבריו של שר הביטחון גלנט על מחלוקות בתוך הנהגת חמאס ועל חיפוש מחליף לסנוואר הם דברים ריקים במסגרת לוחמה פסיכולוגית.
כישלון הכיבוש בהגעה אל בכירי ההתנגדות דוחף אותו לטעון שהצליח להשיג הישגים "דמיוניים".
###
בכירי חמאס עסוקים בלהדוף טענות על גורלו של סנוואר. פעם שניה בתוך חצי יממה.
הם במגננה. זה בהחלט שינוי מבורך.
אם הם רוצים להוכיח שהכל בסדר עם סנוואר שישלפו הקלטה עדכנית שלו או סרטון... עד אז שימשיכו לטעון..
בסרטונים ניכרים פיצוצי משנה רביםניר דבורי: התקיפות באזור צידון. מתקנים של חיזבאללה
אם ניתן לערבים זכויות שוות ליהודיםמישהו יכול להסביר לי את המהלך של בן גביר לסגור את הר הבית לערביי ישראל, שכידוע כל עוד הם אזרחי ישראל הזכויות שלהם שוות.
אם יבואו צערים חרדים לבתי הכנסת או לכל מקום אחר עם אבנים בקתבי"ם ושאר מרעין בישין אז באמת זה לכתחילה יהיה להגביל את הכניסה שלהם.מישהו יכול להסביר לי את המהלך של בן גביר לסגור את הר הבית לערביי ישראל, שכידוע כל עוד הם אזרחי ישראל הזכויות שלהם שוות.
זה בסוף יחזור כבומרנג יום אחד יהיה איזה תלונה על הציבור החרדי, אז יחליטו לסגור את הכותל לכלל הציבור החרדי, ואם יהיה טענות על המתנחלים, אז יסגרו את נמל תל אביב לכניסת מתנחלים?
בתרגום לעברית, "נביא לדין את חוטפי התינוקות והאמהות האלה. הם לא ייצאו מזה"ולעולם אני אומר: "We will bring these kidnappers of babies and mothers to justice. They won't get away with it". דברי ראש הממשלה.
זה מזכיר לי סירטון שראיתי פעם, עוד לפני המלחמה,אם ניתן לערבים זכויות שוות ליהודים
זה יאסור עליהם להתפלל בהר הבית
אתה יודע איזה כעס יהיה עלינו בעולם?
היה צפוי לכאורה מראש, ועדיין, מחדל..דיווח: בישראל מעריכים שסינוואר ברח למצרים
האתר הסעודי "אילאף" דיווח ממקורותיו כי בישראל מחזיקים במידע שמעריך שמנהיג חמאס יחיא סינוואר, אחיו מוחמד ובכירים נוספים בהנהגת חמאס הצליחו לברוח דרך המנהרות בין רפיח לחצי האי סיני. לפי הדיווח, שמבוסס על "גורם ביטחוני" עלום, בישראל חוששים שיחד עם סינוואר הוברחו חטופים. לדיווח אין אימות ממקור אחר.
זייתון יש פעילות מאז הערבכמויות של מטוסי קרב ומסוקים עוד מהלילה (נתיבות)
הכל בסדר?
זה יותר חריג מהרגיל ואני לא רואה דיווח או משו...
זייתון זה לא לבנון?זייתון יש פעילות מאז הערב
שליליזייתון זה לא לבנון?
תושבי העיירה הסמוכה לצידון, בעומק השטח בלבנון..שלילי
גם הרעש שלהם יותר חזק מתמיד (חלקם)בכל אופן זה חריג ביותר כמויות לא נגמרות מרגישה יום העצמאות..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: