ויסבירו לך שיש עוד דרכים... חירטוטים ע"ג חירטוטים..דווח על התחייבות שלא להפעיל כטבמי"ם מעל עזה 6 שבועות , כחלק מההעסקה
מישהו מבין איזה עיורון מודיעיני זה מייצר ?
חבורה הזויה לגמרי
ויסבירו לך שיש עוד דרכים... חירטוטים ע"ג חירטוטים..דווח על התחייבות שלא להפעיל כטבמי"ם מעל עזה 6 שבועות , כחלק מההעסקה
מישהו מבין איזה עיורון מודיעיני זה מייצר ?
חבורה הזויה לגמרי
באותם "דרכים" דימיוניות "הצליחו" לגלות מבעוד מועד את המתקפה ב7 10ויסבירו לך שיש עוד דרכים... חירטוטים ע"ג חירטוטים..
לא סתם נחלש, הוא רוצה את ההודנה הארוכה ביותר שמותרת לו...כלו',
חמאס מודה שהוא נחלש..
ערבים...הם טובים בליצור כותרות מכלום
במיוחד כשהם זה החמאסאיזה ניסוח יפה של משרד החוץ הקטרי :
חמאס קיבל באופן חיובי את המסמך , אך לא הגיב .
הם טובים בליצור כותרות מכלום
מה המקור של זה?עסקת החטופים יוצאת לדרך, אלו הפרטים המלאים:
הפוגת אש תצא לדרך בשבת הקרובה (03/02/2024) בחצות (00:00).
העסקה בנויה מ-5 שלבים, 2 שסוכמו ועוד 3 פוטנציאליים.
שלב א׳ - שחרור הומניטרי:
חמאס ישחרר 35 חטופים (נשים כולל חולים), כשבכל יום הפוגה ישוחרר חטוף אחד.
ישראל מנגד תשחרר על כל חטוף x אסירים ביטחוניים (טרם ידוע מספר סופי) ובהם ארכי טרוריסטים שאחראים לרצח מאות יהודים ושנידונים לעשרות רבות של מאסרי עולם כמו מרואן ברגותי.
שלב ב׳
כזכור סוכם על 45 ימי הפוגה.
כעבור 35 ימי הפוגה כשכל החטופים ההומניטריים ישוחררו - ישארו 10 ימים להפסקת האש, ובמהלכן ינסו להגיע להסכמות על עסקה רחבה יותר.
שלב ג׳ (אם יגיעו להסכמות)
שחרור גברים חטופים שאינם חיילים
שלב ד׳ (אם יגיעו להסכמות)
שחרור חיילים וחיילות
שלב ה׳ ואחרון (במידה ויגיעו להסכמות)
שחרור כל הגופות שבידי חמאס.
הוא כתב שזה דיווח מוטעה\
מה המקור של זה?
הוספה: לא צריך גם אישור ממשלה לעסקה?
איך כבר בשבת יוצאת לדרך אם היום יום חמישי?
מישהו כנראה שלח בקבוצת ווטסאפ\
מה המקור של זה?
הוספה: לא צריך גם אישור ממשלה לעסקה?
איך כבר בשבת יוצאת לדרך אם היום יום חמישי?
אני כבר חושב ככה הרבה זמן.. במיוחד שהתאריך היעד שדובר עליו חודש פברואר הגיע..שליח הנשיא ביידן לסוגיית לבנון, עמוס הוכשטיין, יגיע לארץ בשבוע הבא לביקור בזק. ישראל העבירה מסר לארה"ב - "הפוגה ארוכה בדרום היא הזמן לקבל הכרעות בצפון". (כאן)
למי שרוצה לדעת למה ישראל חושבת בכלל על עסקה עם הפוגה ארוכה. וד"ל ואכמ"ל והמב"י
לא אני ולא אתה מבינים, אבל השבוע שמעתי קצין בכיר שאומר שהרבה מחבלים נהרגו בעקבות ההפוגה הקודמת שהביאה לישראל מודיעין טוב.מישהו מבין איזה עיורון מודיעיני זה מייצר ?
לא אני ולא אתה מבינים, אבל השבוע שמעתי קצין בכיר שאומר שהרבה מחבלים נהרגו בעקבות ההפוגה הקודמת שהביאה לישראל מודיעין טוב.
אני לא יכול להתווכח עם כל המבינים פה, אבל הדיבור פה הוא שכל מקבלי ההחלטות הם חבורה של מופקרים נבערים חסרי אחריות וכו'.
נכון שכל גופי המודיעין והביטחון איבדו המון המון קרדיט בעקבות המחדל הקטסטרופלי של השביעי באוקטובר, אבל כשיוצאת מקבינט המלחמה סוג של הסכמה על מסגרת להסכם, והיא מתקבלת פה אחד בתמיכת כל הגורמים, יש להניח שהם יודעים הרבה הרבה הרבה הרבה יותר מכל הידענים דכאן וגם מהפרשנים באולפנים.
זה שלא היה דיווח לא אומר שלא היה.אגב
מישהו שם לב שלאורך כל היום לא היה אפילו דיווח אחד על תקיפה ברצועה .
היה מי בחמאס שאמר שלא יתנהל מו"מ תחת אש ? או שאני טועה ?
דיווחים על תקיפות:אגב
מישהו שם לב שלאורך כל היום לא היה אפילו דיווח אחד על תקיפה ברצועה .
היה מי בחמאס שאמר שלא יתנהל מו"מ תחת אש ? או שאני טועה ?
יתכן שחלק גדול מהעניין יהיה הצפוןאגב 2 הקבינטים מתכנסים היום
רשמית , על היום שאחרי
מעשית ,
כנראה יחליפו מתכונים לפני שידברו על זה
היום שאחרי מה בדיוק ? אחרי ששיכנסו 2000 מחבליםנוספים לעזה , אחרי שיסוגו מהרצועה .
בקיצור , הקבינט דן בעסקה
או שאל ג'זירה משקרים.אבישי גרינצייג:
שאלתי היום שני שרים שחברים בקבינט אם הם בכלל יודעים מה ההצעה. ענו לי שלא ממש. אל-ג׳זירה מעדכנת כעת שישראל כבר הסכימה להפסקת האש וכעת הגיע אישור ראשוני של חמאס. השלב הבא - להציב בפני הקבינט הצבעה על דיל שכבר נסגר.
שזה דבר מאוד סביר. זה דרך להפעיל לחץאו שאל ג'זירה משקרים.
וגם לקבוע נושאי שיח בתקשורת בישראלשזה דבר מאוד סביר. זה דרך להפעיל לחץ
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: