ערוץ לבנוני המזוהה עם חיזבאללהמי זה אל מנאר? [ערוץ טלווזיה?]
הם דיווחו גם מה ההסכם בדיוק?
לא באמת הייתי סומך על הדיווח שלהם אבל הוא כן מראה כיוון
ערוץ לבנוני המזוהה עם חיזבאללהמי זה אל מנאר? [ערוץ טלווזיה?]
הם דיווחו גם מה ההסכם בדיוק?
ערוץ טלוויזיה לבנוני.מי זה אל מנאר? [ערוץ טלווזיה?]
מה פרטי העסקה? כמה חטופים משתחררים? כמה זמן הפסקת אש? כמה מחבלים משחררים?אל מנאר מדווחים כרגע שהחל ממוצש מתחילה הפסקת אש
זיו רובינשטיין
בישראל החליטו למחוק את הידיעההיה פה לפני שבוע וחצי בערך ידיעה אני לא מוצא אותה כעת שהזמן שישראל נותנת לחיזבאללה לנסיונות תיווך זה עד סוף ינואר, מעניין מה עם זה? ישראל מתקדמת לכיוון מלחמה או שהחליטו להוריד את זה מסדר היום?
מזכיר לי את הסיפור של מורנוהיום נהרג רס״ן במיל׳ יצהר הופמן מיחידת שלדג.
יצהר כבר סוכם למצטיין מלחמה בסיסי במילואים בבח״א 30 והיה אמור לקבל תעודה בטקס בשבוע הבא...
יצהר התרגש מאוד מהמעמד, צורף לקבוצות הוואטספ של המצטיינים ואף הצטלם לסרטון המצטיינים מחזיק בדגל ישראל.
זו תמונה מהסרט, והתעודה שכבר הוחתמה אתמול על ידי מפקד הבסיס.
יהי זכרו ברוך.
צפה בקובץ המצורף 1565216
(ינון מגל)
שכחת להוסיף גם: "הטילים ימשיכו לטפטף אל עוטף עזה, החמאס ימשיך להתאמן ולהגדיל את מחבליו, והילדים העזתיים של היום יהפכו למחבלי הנוחבה של מחר"אם המלחמה מסתיימת ביידן יוכל לחזור לעסקי הבחירות, החות'ים יחזרו למימדים שלהם וכל העולם יוכל לחזור לישון.
לפי ויקי' אוגדה מונה בין 13,000 ל20,000 חייליםצה"ל העלה אוגדה שלמה לגבול הצפון .
בשגרה אוגדה 36 (גולני) מסונפת לפיקוד הצפוןצה"ל העלה אוגדה שלמה לגבול הצפון .
אוגדה 36 עלתה צפונה, תתחיל באימונים ולאחר מכן תתפוס את קו הגבול.
איתה עלו לצפון גדודי תותחנים.
אני עדיין מחזיק בדעה שזו הייתה עסקה מופקרת.כל הפוליטיקאים שהתנגדו לעסקה הקודמת כבר הודו בטעותם? ביקשו סליחה?
נזכיר שזה עדיין אוחז בהומניטרי - נשים ילדים וזקנים.דיווח ערבי - 3 רבי המרצחים שחמאס מתעקש לשחרר בעסקה: בכיר הפתח מרואן ברגותי, נידון לעונש של חמישה מאסרי עולם מצטברים ו-40 שנות מאסר בגין פיגועים, שבהם נרצחו חמישה ישראלים ונפצעו רבים. אחמד סעדאת, מזכ"ל החזית העממית ומתכנן רצח השר רחבעם זאבי ב-2001, שישראל סירבה לשחררו בעסקת שליט. עבדאללה ברגותי, ממפקדי חמאס ביו"ש, שמרצה כיום עונש חסר תקדים בישראל - 67 מאסרי עולם.
חטיבה 7 עדיין בעזהבשגרה אוגדה 36 (גולני) מסונפת לפיקוד הצפון
כשהיא הורדה ללחימה בעזה הקווים בצפון הוחזקו ע"י לוחמי מילואים
כעת היא מוחזרת לצפון
אם ישוחררו לוחמי המילואים מהצפון - זה יהיה סוג של חזל"ש
אחרת - זה יהיה תגבור משמעותי \ הצהרת כוונות \ איום סרק (תלוי מי הפרשן....)
מניח שהדיווח לא מתייחס לשלב א' של העסקה , אלא כעין חזון לשלב ב' או ג'נזכיר שזה עדיין אוחז בהומניטרי - נשים ילדים וזקנים.
אז מה הם יבקשו תמורת החיילים? את ירושלים?
עוד עז שמכניסים..דיווח ערבי - 3 רבי המרצחים שחמאס מתעקש לשחרר בעסקה: בכיר הפתח מרואן ברגותי, נידון לעונש של חמישה מאסרי עולם מצטברים ו-40 שנות מאסר בגין פיגועים, שבהם נרצחו חמישה ישראלים ונפצעו רבים. אחמד סעדאת, מזכ"ל החזית העממית ומתכנן רצח השר רחבעם זאבי ב-2001, שישראל סירבה לשחררו בעסקת שליט. עבדאללה ברגותי, ממפקדי חמאס ביו"ש, שמרצה כיום עונש חסר תקדים בישראל - 67 מאסרי עולם.
מאיפה המידע שהוא טוען שהוא חשוף אליו?לאן פנינו מועדות
באמת שאף אחד לא יודע מה יילד יום או שעה, אנחנו מנוהלים ע"י בני אדם, כבר במילה בן אדם יש מינוס כי זה בן אדם בשר ודם ולא מלאך.
בן אדם כפוף כדרך הטבע לתאוות ורצונות ואינטרסים אישיים, ברוב המקרים הוא רואה את עצמו ולא את האחר.
תכפילו את זה במספר האנשים שמנהלים את החיים שלנו וקיבלתם סלט אינטרסים ורצונות ואנחנו באמצע.
קיומה של ישראל זה נס, הנס הזה מתרחש בכל שנייה רוצה לומר, אם באמת הציבור היה מודע למה שקורה סביבנו ובתוכנו כנראה לא היו נשארים כאן אנשים.
עם כל זאת אנחנו חזקים וחיים כאן ונמשיך לחיות כאן לעולם על אפם וחמתם של כל מבקשי רעתנו.
כמות החומרים שרץ לי מול העיניים ביום הוא מטורף, לא פעם אני חוטף כאב ראש יש גבול כמה אפשר להכיל, אי אפשר להעביר לכם את כל מה שאני קורא או רואה ושומע, אבל אפשר לראות בחוש שהוא מסובב הכל כי הוא הכל.
לראות את כל התנודות האלה בכל האזור ולהישאר אדיש לזה, אין, אי אפשר זה מעל הטבע מה שקורה כאן.
עשרות לוחמים שלחו לי הודעות, "אנחנו לא מבינים מה קורה כאן"... עניתי להם הכל זה מלמעלה וישר שאלתי בלחימה ראיתם ניסים? אין אחד שלא ענה לי בחיוב, ארועים לא הגיוניים ולא נתפסים, אמרתי להם תאחזו בזה ואל תרפו.
כל התנודות העולמיות,
ארה"ב
סין
רוסיה
איראן
צפון קוריאה
תימן
המלחמה ברצועת עזה, המלחמות העקובות מדם ביבשת אפריקה, בסוף בסוף כל האצבעות מופנות לישראל, רוצה לומר שעובדתית אין מה לעשות ואי אפשר להסתיר את זה הכל מסתובב סביב ישראל.
הכל יקום וייפול בזכות ישראל, רק תפקחו קצת את העיניים שלכם.
רק טיפש יחשוב שה 7 לאוקטובר היה רצף של תקלות "כדרך הטבע", ה 7 לאוקטובר היה מעל הטבע, ב 7 לאוקטובר הוא התחיל מהלך שבעולם הדתי קוראים לו חבלי לידה, עוד ציר (מלחמה) ועוד ציר, וזה מתחזק ועוד ציר עד ללידה ואז בשנייה אחת הכאב נעלם כאילו לא היה.
מאות עוקבים שאלו אותי, מה לעשות? מה אני יכול לעשות?
התשובה פשוטה, כל יהודי/ה חייב על נהשתדלות כל השאר זה לא ביד שלכם.
השתדלות = לדאוג להיערך לחירום כל מה שצריך.
מעבר לכך, שום דבר לא ביד שלנו חוץ מתפילות והתחזקות באמונה כי זה מה שישאיר אתכם שפויים ותזכו לגאולה בלי צער.
הדוגמא הכי טובה שאפשר להביא לכם היא טרייה מעכשיו
הנשיא ביידן שהשתלט על הממשלה בישראל וכופה עליה את רצונו בגלל הבחירות האמורות להתקיים בחודש נובמבר, לא מאפשר לישראל לסיים את העבודה ברצועת עזה, תקע לנו צינור בקוטר 10 צול בגבול הצפון, ואנחנו אנחנו סופרים מאות חיילים הרוגים ואלפי פצועים מאז החלה הלחימה, 1200 נרצחים אזרחים ועוד אלפים רבים של פצועים, נזק כלכלי שעוד כולנו נשלם עליו ביוקר.
ועכשיו גם החלו להישמע מחדש קולות הערב רב בתוכנו.
האם כל זה נורמלי? זה לא נורמלי, כל מה שקורה כאן זה לא נורמלי ולא קיים בשום מקום בעולם.
אז לי ולאחרים יש סוג של נחמה שאנחנו יודעים שזה הכל מאיתו יתברך, זה מעשה שמיים, זה גדול על בני אדם, אנחנו נמשלים לגרגרי חול בחוף הים.
רק להחזיק באמונה שאין עוד מלבדו הוא המסובב.
אין לנו על מי להישען אלא על אבינו שבשמיים
כמה יותר מהר שתפנימו את המשפט הזה יהיה לכם קל יותר להתמודד עם עוד מה שצפוי כאן, אנחנו רק התחלנו.
אבו צאלח הדסק הערבי
אני בוחר את האפשרות השניהמאיפה המידע שהוא טוען שהוא חשוף אליו?
או שיש לו קשרים או שהוא הוזה בכוכבים...
וגם שציבור יתנתק מהםבגדול, הסיכוי היחיד שתצא פה עסקה שפויה, זה רק אם מקבלי ההחלטות, ובעיקר ראה"מ יתנתק מהתקשורת ומעדכוניה לגמרי!!!
כל הלחץ האמריקני, ההדלפות מקטאר, ההסכמים ההזויים המודלפים, הכל זה בתקשורת! זה לא אמיתי, אולי עשירית מזה...
אמיר בוחבוט- לתשומת ליבך:בצה"ל מעריכים: 60% מגדודי חמאס חוסלו הזרוע הצבאית של חמאס חדלה מלהיות "מסגרת צבאית גדולה", והיא עברה בעיקר ללחימת גרילה - כך עדכנו גורמים בצבא את הדרג המדיני. כעת, מתכננים בצה"ל לבצע פעולות ממוקדות יותר, בצוותים קטנים: "אין את אותה התנגדות כמו בהתחלה - המחבלים חוששים להילחם" (אמיר בוחבוט)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: