מי אמר שחיזבאללה הוא זה שמפרסם?אני רק שאלה: האם כל פעם שחיזבאללה מפרסם את סיכום הפעולות מהבוקר זה אומר שהוא גמר את היומית והולך לישן עד למחרת? או שזה רק סיכום ביניים?
מי אמר שחיזבאללה הוא זה שמפרסם?אני רק שאלה: האם כל פעם שחיזבאללה מפרסם את סיכום הפעולות מהבוקר זה אומר שהוא גמר את היומית והולך לישן עד למחרת? או שזה רק סיכום ביניים?
הנשיא הרצוג רק שאלה-הנשיא הרצוג נשאל בריאיון ל-NBC על הקריאות של בן גביר וסמוטריץ' להגלות מאות אלפי עזתים מהרצועה מרצונם. "אני אומר בפה מלא, באופן רשמי, וחד משמעי - זו לא עמדת הממשלה וזו לא עמדת הציבור הישראלי", הדגיש הנשיא. "אנחנו דמוקרטיה, ובדמוקרטיה יש מגוון דעות. אני אולי לא אוהב את זה, אבל זו הפוליטיקה הישראלית".
יש הרבה פעמים פעילות אח"כ אבל זה יכול להיות גם של ארגונים אחרים חמאס גיהאד וכו'אני רק שאלה: האם כל פעם שחיזבאללה מפרסם את סיכום הפעולות מהבוקר זה אומר שהוא גמר את היומית והולך לישן עד למחרת? או שזה רק סיכום ביניים?
לענ"ד, להגדיר זאת מהלך מבריק, זה לא פחות ממגוחך.מהלך מבריק של נתניהו!
רק שואל, מתי כבר נראה את הצד השני משדר מסר של אחדות ופיוס ?? מילא השמאל על כל גרורותיה, מעניין אותם אחדות כשלג דאשתקד, אבל העם לא זקוק לזה ??ציבורית: בחירה של מועמד מהמחנה השני משדרת מסר של אחדות ופיוס, העם זקוק לזה, הממשלה זקוקה לזה, (וגם נתניהו זקוק לגזירת קופון מהסוג הזה).
מניסיון העבר המר, התיאבון מגיע עם האוכל...... אין אצל האליטה מושג של השתקת רגשות זעם, זה או הכול או שמוכנים להחריב את המדינה !!פוליטית: אדמו"רם של האליטות יקבל תפקיד ממלכתי, קמצוץ של הכרה וכבוד שישתיק את רגשות הזעם של האליטות נגד ממשלת ישראל השניה, יקהה את התחושה שגנבנו להם את המדינה.
כאילו שאין לממשלה הזו כמה חכי"ם מורדים שאפשר לתת להם את העיסוק הזה ?מעשית: לא מדובר ביו"ר ועדת חקירה ממלכתית אלא יצוג משפטי בחו"ל, כבודו ישמש במקום שבו איננו יכול לגרום שום נזק, גרסה עדכנית לפתרון הוותיק של שליחת ח"כ מורד לתפקיד שגריר בחו"ל.
מבלי להכנס לחרדות - לא מומלץ לזלזללהרגעת המערכת
אין דרך לשגר כ"כ הרבה טילים למרחק גדול בלי ירוט של רובם
במירון מדובר על טווח קצר , ושימוש בנ"ט שהוא אינו בר ירוט
נ"ט ודומיו כמובן אינם רלונטיים מעבר ל10 ק"מ
סיכום בינייםאני רק שאלה: האם כל פעם שחיזבאללה מפרסם את סיכום הפעולות מהבוקר זה אומר שהוא גמר את היומית והולך לישן עד למחרת? או שזה רק סיכום ביניים?
בפשטות מדובר בכניעה של הימין לאליטה, ועכשיו ינון מגל ועוד ימנפו את זה כהברקה מוצלחת ומוכשרת וככה הימין יירגע בימים הקורבים ויקנה את הלוקש, את המחיר אנחנו משלמים בריבית כל יום....לענ"ד, להגדיר זאת מהלך מבריק, זה לא פחות ממגוחך.
מורידים את ביבי והימין כולו על הברך על כל דבר שזז, אם לא ירקדו לפי החליל של האליטה הם ללא חת יקדמו כאן מלחמת אחים על כל המשתמע. בשורה התחתונה, הימין הרוב אבל חלש ומוכה ומדרדר מדחי אל דחי בכל מה שקשור לשליטה, השפעה ויישום אידיאולוגיה. ואז, מעבר לנסות (בדמיון) קצת להרגיע את השמאל הדורסני והאכזרי בטיעונים חלשלושים לא נשאר לימין מה לעשות, ואת זה עוד מגדירים מבריק ??
עוד כמה הברקות כאלו, ומעבר לציות לגדו"י, אין על מה ללכת לבחירות !!
רק שואל, מתי כבר נראה את הצד השני משדר מסר של אחדות ופיוס ?? מילא השמאל על כל גרורותיה, מעניין אותם אחדות כשלג דאשתקד, אבל העם לא זקוק לזה ??
מניסיון העבר המר, התיאבון מגיע עם האוכל...... אין אצל האליטה מושג של השתקת רגשות זעם, זה או הכול או שמוכנים להחריב את המדינה !!
כאילו שאין לממשלה הזו כמה חכי"ם מורדים שאפשר לתת להם את העיסוק הזה ?
יש הרבה מאוד מומחים מכאן ומהעולם, שטוענים שהברק (לא קשור להברקה של ביבי) הזה, הפך את מדינת ישראל לאנטי דמוקרטית. לא פחות !! אז מזה, אם לא פרס לטרור המשפטי הכל כך צבוע ומכוער שלו !! זו תסמונת סטוקהולם מלא מלא !!
עדיף לחכות ל'הפתעות' של הקב"ה, משהו בסגנון "ה' ילחם לכם" וכיו"ב.מבלי להכנס לחרדות - לא מומלץ לזלזל
אף אחד לא יודע איזה הפתעות יש להם...
היכולות של חיזבאלה לתקוף את העורף הישראלי הם גבוהות מאוד, אבל צריך לחלק בין זה לבין יכולותיהם לעמוד בלחימה ארוכה, וזה ההסבר למה שהובא כאן למעלה ממכון מחקר אמריקאי.מבלי להכנס לחרדות - לא מומלץ לזלזל
אף אחד לא יודע איזה הפתעות יש להם...
ומספיק שרק חלק מהדברים שלו נכונים
הנה כמה תרחישים:
1. להקות כטבמי"ם מתאבדים, קשים מאוד ליירוט כי אין להם מסלול בליסטי / קבוע
2. מטחים של מאות טילים בב"א, האם הכיפה תעמוד בהם? טכנית...
3. טילים היפר-סונים, היו לו כבר ב- 2006, הכיפה לא מיירטת אותם בכלל...
מזה "מלחמת עולם"?(כמובן שכל הנ"ל תקף ללא התערבות ישירה של איראן, דבר שגורר אותנו למלחמת עולם כמעט וודאית)
ככה זה כשכל רגע מסתובבים אחורה בשביל לבדוק שביידן עוד לא עשה את ה'נו נו נו'ויכול להיות שאני טועה, אבל מבחינה מדינית לפחות, אין למדינה כוונות של כיבוש וניצחון בסגנון ששת הימים, ממש לא!
וזה מאוד מאוד חבל. אבל ממש!
עצוב המצב, אין ספק. עצוב ממש! התחושה המתסכלת שסתם לוחמים נהרגים. על כלום ממש. זה עצוב.
על זה אומרים לך תוכיחכותב כאן באשכול החדשות כי זה מידע מכלי ראשון.
שמעתי מכמה חבר'ה ששירתו בצפון, שמידי פעם כשהיה לאחד מהם יום הולדת, הם היו רואים באותו יום (!) בעמדה של חיזבאללה בלונים ועליהם איחולי מזל טוב לחייל הספיציפ עם ציון שמו.
כלומר - הפריצה שלהם למערכות ולפרטים של הצבא עמוקה מאוד מאוד.
מדינת ישראל לא תיכנס למלחמה בלבנון (יותר נכון בצפון) על נזקיה הגדולים בלי לתקוף את מתקני הגרעין באיראן..(כמובן שכל הנ"ל תקף ללא התערבות ישירה של איראן, דבר שגורר אותנו למלחמת עולם כמעט וודאית)
הדגשה שלי.הנשיא הרצוג נשאל בריאיון ל-NBC על הקריאות של בן גביר וסמוטריץ' להגלות מאות אלפי עזתים מהרצועה מרצונם. "אני אומר בפה מלא, באופן רשמי, וחד משמעי - זו לא עמדת הממשלה וזו לא עמדת הציבור הישראלי", הדגיש הנשיא. "אנחנו דמוקרטיה, ובדמוקרטיה יש מגוון דעות. אני אולי לא אוהב את זה, אבל זו הפוליטיקה הישראלית".
הוא מדבר לאוזניים של אומות העולם, ערב משפט בבית הדין בהאג, לא לאוזניים שלך.הדגשה שלי.
מי שמו להגיד מהי עמדת הציבור הישראלי??? לדעתי דווקא עמדת הציבור הישראלי היא להגלות את העזתים כולם ולהתיישב שוב בכל עזה.
לדעתי זו גם דעתו האישית.הוא מדבר לאוזניים של אומות העולם, ערב משפט בבית הדין בהאג, לא לאוזניים שלך.
עצוב מאוד!!!!אלמוג בוקר:
צריך לומר את האמת: המלחמה הסתיימה - עוברים למבצע.
.
נראה לי שאנשים לא מספיק קלטו מה זה השלב השלישי של התמרון.עצוב מאוד!!!!
אבל נכון ביותר!
מרגישים את זה.
?הנשיא הרצוג נשאל בריאיון ל-NBC על הקריאות של בן גביר וסמוטריץ' להגלות מאות אלפי עזתים מהרצועה מרצונם. "אני אומר בפה מלא, באופן רשמי, וחד משמעי - זו לא עמדת הממשלה וזו לא עמדת הציבור הישראלי", הדגיש הנשיא. "אנחנו דמוקרטיה, ובדמוקרטיה יש מגוון דעות. אני אולי לא אוהב את זה, אבל זו הפוליטיקה הישראלית". הדגשה שלי. מי שמו להגיד מהי עמדת הציבור הישראלי??? לדעתי דווקא עמדת הציבור הישראלי היא להגלות את העזתים כולם ולהתיישב שוב בכל עזה.
עמית סגל | נתונים מדהימים בסקר מנו גבע: רוב בעלי הדעה בעד חידוש ההתיישבות היהודית בעזה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: