זה כמובן מבורך מאד מאד, אך לא בהכרח מצביע על תופעה חיובית.להפך, עכשיו יש פחות הרוגים!!
פחות הרוגים = פחות לחימה = פחות ניצחון.
כמובן אני ח"ו לא רוצה שיהרגו חיילים, אלא רק מדגיש שייתכן שמיעוט ההרוגים לא נובע מסיבות חיובית.
זה כמובן מבורך מאד מאד, אך לא בהכרח מצביע על תופעה חיובית.להפך, עכשיו יש פחות הרוגים!!
מי שחושב שהוא מבין כל דבר שהצבא עושה, ומפרשן הכל...זה כמובן מבורך מאד מאד, אך לא בהכרח מצביע על תופעה חיובית.
פחות הרוגים = פחות לחימה = פחות ניצחון.
כמובן אני ח"ו לא רוצה שיהרגו חיילים, אלא רק מדגיש שייתכן שמיעוט ההרוגים לא נובע מסיבות חיובית.
לא מעדכנים מיקום מדויקכי הצבא אמור לדווח על כל פיפס שלו.
אתמול היו הרבה דיווחים על דרום הרצועה.
הגיוני שלא מיד על הבוקר צהל מפרסם איפה כוחותיו נמצאים.
יש מושג כזה, עמימות.
לדעתי מה שחריג פה זה הרצף של התקיפות האלוחריג?
כל יום יש תקיפות..
אתמול אלון בן דויד אמר שהיכולת בפגיעה מהאויר של נכסי חיזבאללה על הגבול היא נמוכה מאודלדעתי מה שחריג פה זה הרצף של התקיפות האלו
לפחות 3 ימים שחיה''א ותותחנים לא מפסיקים להוריד שם מטרות.
הם ככה''נ מתמקדים בתשתיות הקרובות לגבול שחיזבאללה הכין ליום פקודה.
מה שלא מובן זה איך חיזבאללה שותק אל מול ההרס הרב של הנכסים האסטרטגיים שלו.
"אתם" מי זה בדיוק?מי שחושב שהוא מבין כל דבר שהצבא עושה, ומפרשן הכל...
כשנהרגים יותר מידי חיילים, אומרים שזה כי הצבא מתרשל.
כשנהרגים פחות מידי חיילים, אומרים כנ"ל.
יש מתי שהוא שאתם תהיו מרוצים מהצבא או שהחלטתם שהצבא כושל לא משנה מה?
"אומרים" שוב, מי בדיוק? אני לא, ואני חושב שרוב האנשים לא. התלונות הם על אסון ש"ת, לא על הלחימה עכשיו - כולם מבינים שבמלחמה יש הרוגים.כשנהרגים יותר מידי חיילים, אומרים שזה כי הצבא מתרשל.
כנ"ל.כשנהרגים פחות מידי חיילים, אומרים כנ"ל.
מי זה "אתם", למען ה'??יש מתי שהוא שאתם תהיו מרוצים מהצבא או שהחלטתם שהצבא כושל לא משנה מה?
אולי, כי בניגוד לישראל - הם לא רוצים להגיע למלחמה כוללת..מה שלא מובן זה איך חיזבאללה שותק אל מול ההרס הרב של הנכסים האסטרטגיים שלו.
מי שחושב שהוא מבין כל דבר שהצבא עושה, ומפרשן הכל...
כשנהרגים יותר מידי חיילים, אומרים שזה כי הצבא מתרשל.
כשנהרגים פחות מידי חיילים, אומרים כנ"ל.
יש מתי שהוא שאתם תהיו מרוצים מהצבא או שהחלטתם שהצבא כושל לא משנה מה
"אתם" מי זה בדיוק?
כל מי שחושב קצת אחרת ממך?
מומלץ לפשט קצת את ההגדרות העמומות האלה..
"אומרים" שוב, מי בדיוק? אני לא, ואני חושב שרוב האנשים לא. התלונות הם על אסון ש"ת, לא על הלחימה עכשיו - כולם מבינים שבמלחמה יש הרוגים.
כנ"ל.
מי זה "אתם", למען ה'??
ושוב, לא העברתי ביקורת על הצבא.
רק ציינתי שזה לא בהכרח מעיד על הצלחה.
הלוואי שרק אחת...רמה אחת
אני בהחלט מסכים, כפי שלדעתי אפשר לראות באופן ברור משאר הפוסטים שלי, אבל הוא הכניס את מה שאמרתי לקטגוריה לא נכונה.'אתם', זה הרוח הנושבת הרבה פעמים באשכול הנ"ל, שכל מה שהצבא יעשה, יהיה לא טוב, זה בולט וצורם, וזה גם לא נכון.
מצד שני, האדמה ההררית סלעית וקשה בהרבה מהאדמה החולית של עזה,כשמדברים על מנהרות חיזבאללה
צריך להבין שהטופוגרפיה בגליל מאפשרת להם לבנות מנהרות בבטן ההר, על ידי חפירה מצידו של ההר. .
כך שלמעשה העומק שלהם ביחס לפני הקרקע הוא עצום ,
תקיפה מהאויר במקרה זה צריכה להכניס את הפצצות מהצד ולא מלמעלה , בעייתי מאוד
גם מיטוט המנהרה בלי "כח המשיכה" הטבעי שיש במנהרה שהיא חפורה מלמעלה למטה , הוא בלתי אפשרי.
בקיצור רמה אחת מעל מנהרות חמאס שגם בהם ההצלחה מהאויר היתה קטנה.
נכון , זה לא שיש בכל מבנה פירמצד שני, האדמה ההררית סלעית וקשה בהרבה מהאדמה החולית של עזה,
ולכן הרבה הרבה יותר קשה לחפור.
ברור שיהיו מנהרות ויהיה קשה מאוד,
אבל אני חושב שיהיה להם פחות ממה שהיינו מצפים מארגון בסדר גודל כזה ביחס לחמאס.
אם כל שאלה ותמיהה על הצבא ע"י שרים זה החלשת הצבא והתקפה מול הרמטכ"ל, אז גם ככה זה מול האזרחים, לא כן?אני בהחלט מסכים, כפי שלדעתי אפשר לראות באופן ברור משאר הפוסטים שלי, אבל הוא הכניס את מה שאמרתי לקטגוריה לא נכונה.
לא כל שאלה, בירור, תמיהה, ציון עובדה ואפילו ביקורת - היא החלשת הצבא בזמן מלחמה.
כניסה קרקעית לא תספיק.נכון , זה לא שיש בכל מבנה פיר
אבל מצבורי הנשק , המפקדות , ומרחבי הלחימה המרכזיים , הם כמעט בלתי פגיעים .
מאותם מרחבים ישוגרו טילים כבדים , כטבמי"ם ארוכי טווח , מפירים מוגנים ,
בלי כניסה קרקעית לא יהיה סיכוי לעצור את זה, וכמובן שלא למוטט את התשתית הצבאית בדרום לבנון
אם כל שאלה ותמיהה על הצבא ע"י שרים זה החלשת הצבא והתקפה מול הרמטכ"ל, אז גם ככה זה מול האזרחים, לא כן?
רק לתקשורת ולשמאל מותר לשאול שאלות נוקבות ולהאשים את כולם, את הממשלה, את הצבא, את מבקר המדינה, וכמובן, את האזרחים.
ולכן, אתה בהחלט התקפת את הצבא, אא"כ אתה גר בצפון תל אביב ולא ידענו...
לא הבנתי את הלוגיקה של המשפט ומה אתה רוצה..וברצינות: אין ספק שבמקום מסוג זה יש לכל הקוראים ענין לדעת ולהבין מה קורה, ולא לשמוע רק שהכל נפלא ומוצלח ומנצחים אוטוטו, כמו שלא נרצה לשמוע רק שחורות ונבואות זעם.
הפירוט שאחרי נכון מאוד,סיסמת "כולם תמורת כולם"
מעניין אם כל ראשי הרשויות מהצפון שבוכים בתקשורת שהממשלה הפקירה אותם ולא מעניין אותה מה קורה בצפון, וליברמן שיודע לתת עצות והוראות בטוויטר וכל הפרשנים שמסבירים כמה שביבי רועד מהכרעה בצפון קראו את הדיווח הזה.עוד נאמר בדיווח כי עד כה הצרפתים והאמריקנים מנעו מישראל את הרחבת המלחמה.
כניסה קרקעית לא תספיק.
כן אנחנו צריכים "לשקוע" בבוץ הלבנוני.
להשאר שם. ברצועת הביטחון הזכורה. לא לרע. זכורה לטוב...
היא הגשימה את מטרותיה בהגנה על העוקף. בהרחקת חיזבאללה מהגבול.
עד שכמה שמאלנים הפגינו למה הילדים שלנו מתים ואהוד ברח החליט לסגת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: