מה הסיבה של נתניה?משותף לכל המקומות הללו שציינת (מלבד קצרין, בגלל שאלת חו"ל, ונתניה בגלל סיבה אחרת)
מחירים יקרים מידי, אין לנו כל עניין לדחוף אברכים למקום שאין שום סיכוי לקהילה והדירות יקרות, למרות שיש סיכוי טוב לרווחים.מה הסיבה של נתניה?
הם חייבים להוציא את זה לפני סוף השנה כי אז פוקעת הוראת השעה לגבי בני מקום. זה עניין משפטי מסובך שאני מסיק ממנו (ומגולדקנוף) שתוך שבועיים שלושה ייצא והגרלות.סליחה שאני מתעקש על זה
אבל - האומנם?, מתי תהיה ידיעה רשמית? כמה זה ודאי?,
רלוונטי מאד להרבה זוצי"ם שכבר התייאשו מההגרלות בחצי שנה אחרונה ופנו לכיוון קניית דירה
ופתאום קוראים כאן את ידיעת הזהב הזו-
מכיר כמה כאלה מקרוב..
אם ממילא קונים להשקעה, הרווחים יכולים כמעט להשתוות לראשל"צ למשל או לפ"ת. לא?מחירים יקרים מידי, אין לנו כל עניין לדחוף אברכים למקום שאין שום סיכוי לקהילה והדירות יקרות, למרות שיש סיכוי טוב לרווחים.
די מדוייק, רק הייתי מוסיף עוד סוג אחד בכל צד:=======================
בכללי, לא ממש עברתי על כל השרשור. אבל אני יכולה להגיד מהתרשמות בשטח , מחברים/משפחה
מי שמדבר בעד, זה
- אנשים שחיכו תכלס וראו איך הם כיום הרבה יותר רגועים כלכלית מאשר אם לא היו מחכים,
- אנשים שבדקו כדאיות והבינו ששווה להם לחכות
ומי שמדבר נגד זה
- אנשים שלא חיכו , והחברים שלהם זכו
- אנשים שויתרו על הזכיה ואוכלים את הלב
- מתווכים
ברור. אני דברתי על משהו אחר: כתבתי שבכל המקומות הללו המלצנו (וועד הדיור) להירשם מלבד נתניה. ונשאלתי מדוע לא נתניה? והתשובה שזה יקר ולא התחום שלנו.אם ממילא קונים להשקעה, הרווחים יכולים כמעט להשתוות לראשל"צ למשל או לפ"ת. לא?
הרווח ממכירה בעוד 7 שנים יכול להגיע לחצי מיליון גם בנתניה?
אנלומבין. זה בדיוק נושא הפורום כאן. אין שום סיבה למהר לשומקום, לא ממתין לכם זהב איפשהו.שלום
אשמח מאוד מה כדאי ומשתלם לזו"צ בקשר לקניית דירה
האם לחכות או לנסות למצוא משהו זול?
אם יש הגרלה איך אפשר לוודע שאנחנו רשומים (נרשמנו) והיכן כדאי להיכנס?
נשמח מאוד לשמוע חוות דעת מקצועי בעניין.
תודה רבה
?ומה עם משפרי דיור? שווה לקנות כעת או להמתין?
בירושלים יש רק מכרז אחד שנסגר ומוכן להגרלה - 46 יח"ד בבית הכרם.יש סכוי להגרלות בירושלים?
תודה!!!!בירושלים יש רק מכרז אחד שנסגר ומוכן להגרלה - 46 יח"ד בבית הכרם.
חוץ מזה יש מכרז נוסף פעיל שאמור להיסגר ב27 לחודש - 100 יח"ד ברמות.
בירושלים יש רק מכרז אחד שנסגר ומוכן להגרלה - 46 יח"ד בבית הכרם.
חוץ מזה יש מכרז נוסף פעיל שאמור להיסגר ב27 לחודש - 100 יח"ד ברמות.
בבית הכרם המחירים גבוהים ביותר - כ2.9 מיליון לדירת 100 מ"ר.תודה!!!!
יש פרטים? גודל דירות? מחירים?
אנחנו ממש ירוקים בעניין.. לפני תעודת זכאות לזו"צ
אני רואה שאכן היה מכרז כזה שנסגר בינואר 23 שזכו בו גלנור מגורים וידות מגורים, אבל משום מה הוא לא מופיע באתר של ההגרלות תחת הלשונית "טרם נפתח להרשמה".הים מכרז ברמות שזכה קבלן, הוא לא מוכן?
המכרז המדובר ברמות א' באיזור רחוב סולם יעקב. אפשר לעקוב אחרי המכרז כאן https://apps.land.gov.il/MichrazimSite/#/michraz/20230259איזה אזור ברמות?
ואיפה עוקבים מתי המכרז אושר ונפ.תחת הגרלה?
לפעמים יש אפשרות, אם הקבלן מוכן לזרום ולחתום על כתב החרגה יותר גדול,אם אתה מכיר פתרון חוקי אשמח באישי ודמי הסידור מובטחים לך
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: