דרוש מידע המענק של דרעי. הפרטים!

כתום צהוב לבן

משתמש מקצוען
האם יש אפשרות לדאוג שכולם יקבלו מהר מהר לפני שהממשלה הזדונית תבטל?
לאחר שאושר כבר בממשלה הקודמת - וכבר אישרו ויעדו לזה תקציב, שוב אי אפשר לבטל,
ובפרט שכבר החלו לתת את הפעימה השלישית מהתקציב הנשאר, כך שאין ממה לפחד - לפחות בנושא זה.
(במדינה דמוקרטית, מקוים שאנו שמה..)

נערך לאחרונה ב:

A052

משתמש סופר מקצוען
לאחר שאושר בממשלה הקודמת - וכבר אושר ויועד לזה תקציב, שוב אי אפשר לבטל.... (במדינה דמוקרטית, מקוים שאנו שמה..)
בכלל לא קשור לאשכול.

אבל הפוך בדיוק, בגלל שזו מדינה דמוקרטית, יכול רוב אקראי לחוקק חוק לתת לכל אזרח 10,000,000 ש"ח. ורוב אקראי אחר לבטל את החוק הזה, ולחוקק בנוסף חוק שכל אזרח ישלם למדינה 20,000,000 ש"ח.
ולכן הממשלה החדשה יכולה לבטל את המענק הזה. אם זה חוק באמצעות ביטולו ואם זו החלטת ממשלה באמצעות ביטולה.

רמה ד'

משתמש רשום
מנוי פרימיום
אני גרה בביתר ועדין לא קיבלתי שום כרטיס למה???
איפה אפשר לברר את זה??

רמה ד'

משתמש רשום
מנוי פרימיום
למה???
אני מכרה חלק שקיבלו???!!!!
למה שלא יהיו זכאים??

ROOOT

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
@אשל ירושלים אני שואלת בשביל חברה שלא בפרוג:
לפני חודשיים קיבלה אישור זכאות, מאז אומרים לה במענה טלפוני שתקבל עוד שבוע.. עוד שבועיים...
והזמן עובר והם ממש זקוקים לזה ואף אחד לא יצר איתם קשר.
יש מצב שאתה בודק איפה זה עומד? (היא מירושלים)
תודה רבה!

אברהם קורניק

משתמש מקצוען
א. אין מצב שהממשלה תבטל. גם מבחינה טכנית. וגם מבחינה חברתית (השמאל הוא תמיד יותר סוציאליסטי).
ב. לגבי הביקורת, בואו נפריד. דבר ראשון נגיד תודה ענקית לניק שעושה כאן עבודת קודש. ובמקביל אפשר להגיד באופן ברור שהגוף שנקרא "אשל ירושלים" (לא! לא הניק!!! הגוף!!!) לקח על עצמו פרויקט שגדול עליו כמה מידות. כל אחד יכול לספר על מרדפים אחרי השליח ועל המתנה מורטת עצבים במענה הטלפוני.

• תודה
Reactions: A F

קומבינה

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
יתכן וזו התחושה שקיבלו מהמענה האוטומטי, בכל מקרה האחריות על האובדן והשימוש הוא על מחזיק הכרטיס בלבד
לא יודעת אם לצחוק או לבכות.
כפי שכתבתי בתחילה.
מדובר בעמותה מושלמת וחסרת מחדלים.
אשרינו!

אשל חב"ד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
כפי שכתבתי בתחילה.
אשרינו!
אנחנו לא מושלמים אבל במקרה הפרטי שלך מדובר במחדלים שלך או של הרשות, כמוך יש אלפים רבים (התשובה ברצינות ולא בציניות).

אשל חב"ד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
כפי שכתבתי בתחילה.
אשרינו!
לפי הספר, את לא היית זכאית לקבל כרטיסים, ברגע שאת לא גרה יותר בעיר ששלחה את השם שלך, עלינו להודיע לרשות שאת לא מתגוררת שם, לבטל את הכרטיס ובזה נגמר הסיפור.
מכיוון שהיה מחדל בעמותה, קיבלת את הכרטיסים בכתובת הישנה למרות שאת לא גרה שם ולפיכך כאמור את לא זכאית.
זה היה אחד מהמחדלים של העמותה, האחריות כולה שלנו.

דפניאל

משתמש רשום
על אובדן כרטיס אנחנו לא לוקחים אחריות, על כל שאר הדברים שתחת אחריותינו ואף מעבר לזה אנחנו לוקחים אחריות, ולא נרפה עד שאחרון האנשים יקבל את הכרטיס שלו.
אשל ירושלים
נאבד לנו הכרטיס לפני יותר מחודש יש לך מושג מתי נקבל שוב?????

sap13

משתמש מקצוען
משפחה של 6 נפשות שצריכה לקבל אחרי העידכון בנוגע לפעימה שלישית רק 4,000 שקל.
אחרי ההטענות של הפעימות הראשונות, יטעינו 1,0000 בכרטיס אחד או שתי 500 בשני הכרטיסים?

משולם גרין

משתמש רשום
אתה איבדת את הכרטיס, ואנחנו אחראים על תוצאות האובדן?
אני לא מבין
אני ביטלתי את הכרטיס לפי ההנחיות שלכם
אתם בחרתם לשנות את נוהל הביטול מבלי לעדכן אף אחד על כך.
מדוע אני אמור לספוג את הנזק שנגרם מכך שהחלטתם לא לבטל לי את הכרטיס על אף שפעלתי לפי ההנחיות שפורסמו?
@אשל ירושלים

משפחת לוי...

משתמש מקצוען
א. אין מצב שהממשלה תבטל. גם מבחינה טכנית. וגם מבחינה חברתית (השמאל הוא תמיד יותר סוציאליסטי).
לא קשור לשמאל , בפרט ששרת הפנים (שקד) בהשקפה הכלכלית לא מהשמאל,
שר הפנים לשעבר העביר את שאר הכסף שהיה בקופה עד ל700.000.000 באותו יום שעזב לעמותות המחלקות!

משולם גרין

משתמש רשום
באשר לאובדן, אין, לא היה ולא יהיה לנו שום אחריות על שימוש בכרטיס על ידי אחר בין אם ברשות ובין אם כתוצאה מאובדן, ההודעה על האובדן באה אך ורק כדי לתת כרטיס חילופי, אנחנו לא חברת כרטיסי אשראי ולא מבטחים מפני אובדן או גניבה.
ממש לא נכון
אני מצוטט מתנאי המכרז:
סעיף 3.17 על גבי כל תו פיזי יופיע שם הזכאי (אחד לבית אב בהתאם לפרטים שיועברו מהרשות המקומית), מס' מזהה חד ערכי, אשר יאפשר, במקרה של אובדן התו על ידי הצרכן, המשך שימוש בסכום הנותר במקביל לחסימת הכרטיס ותוקף התו ומספר טלפון של המוקד הטלפוני.
אפשרויות הפנייה למוקד והאפשרות לקבלת כרטיס חלופי, תרשם על גבי המכתב הנלווה שישלח לזכאי, כולל חובת הזכאי להודיע על אובדן הכרטיס ועל כך שהסכום שיזקף לזכותו יהיה הסכום אשר רשום במערכת הספק במועד ההודעה על האובדן.

מבלי להמעיט מהעבודה החשובה ש @אשל ירושלים עושה כאן,
אבל אין שום סיבה שבעולם שמי שביטל כרטיס לפי ההנחיות שנמסרו יפסיד את כספו כי מישהו (שכוונתו הייתה טובה) שינה את הנהלים מבלי לעדכן על כך
(ברור שיש הרבה דברים שהעיריות אמורים לעשות ולא העמותות אבל אשל ירושלים עושים זאת בשונה מפתחון לב שאלו את תשובי בני ברק האם יש עם מי לדבר...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה