לא ניתן לעדכן יותר.מגיע לי יותר קבלתי רק על שני ילדים במקום על שלוש איך אני מדכן ולאן צריך לפנות ?
לא ניתן לעדכן יותר.מגיע לי יותר קבלתי רק על שני ילדים במקום על שלוש איך אני מדכן ולאן צריך לפנות ?
מאוחר מידיאפשר להגיש עכשיו בקשה או שכבר מאוחר מידי???
אוטומטיתהאם הפעימה מתעדכנת אוטומטית בכרטיס או שצריך לדווח באיזשהוא מקום?
אם הגשנו בקשה בזמןמאוחר מידי
אבודאם הגשנו בקשה בזמן
אך היה חסר מסמך ולא הגשנו אותו
האם ניתן לעדכן עכשיו
או שזה אבוד?
אם הם עידכנו אותנו, כן.אם דיווחתי לפני כחודש בעירייה עידכון מספר נפשות האם זה אמור להתקזז בפעימה השלישית?
במידה ואתה זכאי, תקבל בהמשך לבית כרטיס/ים, אליהם יוטענו 3 הפעימות ברציפות@אשל ירושלים
נרשמתי ברגע האחרון בעיריה, עכשיו אני שומע בטלפון הנ"ל שיש לי זכאות ל3 פעימות.
מתי ואיך מקבלים ?? את כל הפעימות יחד ??
תודה רבה על המענה המהיר !!אליהם יוטענו 3 הפעימות ברציפות
אני מבין את הסיבה ששונו הנהליםלצערנו, התברר שאלפי אנשים דיווחו במענה האטומטי על אובדן כרטיס למרות שלא איבדו אותו (כנראה בנסיון לקבל מענה אנושי אליו לא הצליחו להגיע), ולכן הנוהל שונה, וכרטיסים לא בוטלו אוטומטית ללא יצירת קשר עם המדווח.
בהמשך אף ביטלנו את האפשרות האוטומטית לדווח על אובדן כרטיס, והדיווח חייב להיעשות מול מוקדן בלבד.
כןתודה רבה על המענה המהיר !!
מה הכוונה ברציפות??
כל פעם שאני אשתמש זה יוטען מיד עוד ??
אתה איבדת את הכרטיס, ואנחנו אחראים על תוצאות האובדן?אני מבין את הסיבה ששונו הנהלים
אבל אין סיבה שאם אני ביטלתי את הכרטיס לפי הנהלים שפורסמו (בתקליט נאמר "אין צורך לפנות לנציג") ואני אספוג את הנזק שמוצא הכרטיס השתמש בו
@אשל ירושלים אודה למענה
אולי הרשות תיקנה מספר נפשות? אם לא, הסכום החסר יושלם לאחר ההטענה השלישית.@אשל ירושלים
שאלתי בעבר ולא קיבלתי תשובה.
בפעימה ראשונה קיבלתי כפי המגיע 2400 ש"ח
בפעימה השניה קיבלתי רק 1800 ש"ח, מדוע?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: