גם משפחה אחרת יכולה לקבל עבורה, כמובן לאחר שתיידע אותם.אני מבינה
אבל איך?
היא נמצאת אי שם בצפון
ולדירה בירושלים נכנסה משפחה אחרת..
גם משפחה אחרת יכולה לקבל עבורה, כמובן לאחר שתיידע אותם.אני מבינה
אבל איך?
היא נמצאת אי שם בצפון
ולדירה בירושלים נכנסה משפחה אחרת..
גם משפחה אחרת יכולה לקבל עבורה, כמובן לאחר שתיידע אותם.
הוא יקח צילום ת.ז. של מי שמקבל את המעטפה, שוב, הכל בתנאי שהדיירת שם יודעת שהיא אמורה לקבל עבורה.אז השליח יגיע לכתובת בירושלים, וישאיר שם את המעטפה?
צריך להשאיר אצלם צילום תז?
ממה שהבנתי בשיחה טלפונית עם אשל ירושלים היום,@אשל ירושלים יש צפי מתי פעימה 3 ?
כנ"ללמישהו יש מושג אולי איך יוצרים קשר עם פתחון לב?
קיבלתי מייל מעריית בני ברק לפני יותר מחודש שבקשתי אושרה ופרטיי הועברו.
פתחון לב 0732088553למישהו יש מושג אולי איך יוצרים קשר עם פתחון לב?
קיבלתי מייל מעריית בני ברק לפני יותר מחודש שבקשתי אושרה ופרטיי הועברו.
אם כך, כדאי שתחדדו לנציגי המענה הטלפוני.בהחלט לא, פעימה שלישית לא תהיה לפני גמר הקצאת וחלוקת הכרטיסים לכל המבקשים, השגויים והאחרים..... זה יקרה בעוד חודש ויותר.
כן עיתון משפחה ביש... עבר בשלום...מישהו ניסה לקנות מגזין סוף שבוע או משהו כזה עם הכרטיס?
כן במעיין אלפיים גם עוברמישהו ניסה לקנות מגזין סוף שבוע או משהו כזה עם הכרטיס?
חודדאם כך, כדאי שתחדדו לנציגי המענה הטלפוני.
אמרה לי היום נציגה בצורה ברורה מאוד שהטעינה הבאה היא ב 12/6.
החלוקה הסתיימה.מדינה שהצליחה לחסן את כל המדינה יתר מהר מלחלק כמה כרטיסים...
אני לפני שבוע קבלתי צינטוק ממספר 0799 וכו' שהשליח צריך ליצור איתי קשרהחלוקה הסתיימה.
איפה אפשר לברר מתי נקבל באשדוד?החלוקה הסתיימה.
למעט אלו שהעיריות הגישו כעת, או שהוגשו שגויים והרשויות מתקנות אותן כעת או שחברת ההפצה ניסתה לבצע מסירה ולא הצליחה מסיבות שונות, כל אלו מטופלים על ידינו כעת במאמץ למסור אותם.
מה קורה איתי שלחתי לך בפרטי...חודד
ערב טובבהחלט לא, פעימה שלישית לא תהיה לפני גמר הקצאת וחלוקת הכרטיסים לכל המבקשים, השגויים והאחרים..... זה יקרה בעוד חודש ויותר.
עירית ירושלים, מעבירה לנו מידי יום אלפי שמות, אותם אנו מעדכנים אצלנו, תנסי לחייג אלינו שוב עוד יומיים.ערב טוב
אני חדשה בענין הכרטיסים, רק שאלה: לפני עשרה ימים קיבלתי מייל מעירייית ירושלים שזכאותי אושרה, מתי בערך זה אמור להתעדכן אצלכם? כי בחיוג לאשל ירושלים והקשת מספר הזהות נאמר שהפרטים אינם מופיעים אצלכם.
תודה מראש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: