דרוש מידע המענק של דרעי. הפרטים!

אשל חב"ד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
שלחתי את כל הטפסים לשם קבלת תווי מזון, ואין לי שום תגובה מלפני 3 חודשים,
למי אני אמור לפנות?
לעיריית ביתר?
לאשל ירושלים שאין מענה בשום צורה שהיא?
או שאין מענה?????
אשמח לתשובה ע"י מי שיכול לענות לי על שאלתי...
תודה מראש
תתקשר ל0777711174 תבדוק במענה האוטומטי האם אתה מופיע כזכאי, במידה וכן, הכרטיסים יגיעו אליך, אם לא, תפנה לרשות המקומית

אשל חב"ד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
יש למישהן מושג למה בואשר עד ב"ב לא מקבלים את הכרטיס ?
זה לא קשור למיקום החנות אלא למנפיק הכרטיס, כרטיסים שהונפקו על ידי אשל ירושלים, מכובדים בכל סניפי אושר עד.... לפתחון לב אין הסדר עם אושר עד ולכן כרטיסים שהונפקו על ידם לא מכובדים באושר עד

אשל חב"ד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
שבוע טוב, לידיעתכם ; הקמנו מוקד נוסף, מוקד יוזם שיחות, ממנו אנחנו מתקשרים לכל אלו שחברת ההפצה לא הצליחה למסור להם את הכרטיסים, ואנו מוודאים את הכתובת והסלולארי שלהם או של בן משפחה (במקרה שהזכאי לא דובר עברית וחברת ההפצה לא מסוגלת לתקשר איתו), ומתאמים להם הפצה מחודשת, כמו כן אנו יוזמים שיחות לזכאים שקיבלו את הכרטיס ולא השתמשו בו.
בהמשך, את אלו שלא נצליח לתפוס טלפונית, אם בגלל שהם לא עונים לטלפון שנמצא בידינו, או שהטלפון שבידינו שגוי או כשאין בכלל מספר טלפון (יש מקרים רבים כאלו), נשלח אליהם מכתב בדואר, ובו הם יתבקשו להעביר אלינו במענה טלפוני אוטומטי את מספר הטלפון המעודכן שלהם, כדי שנוכל לתאם גם להם הפצה מחודשת.

אשל חב"ד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
במקביל, אנחנו מקבלים מהרשויות בימים אלו, את הקבצים האחרונים ומעדכנים אותם אצלנו במערכת.
כמו כן, אנו עוברים פרטנית עם כל רשות ורשות על הרשימות ומתקנים יחד איתם את כל הרשומות השגויות... ואנו תקווה שנוכל להפוך אותם לתקינים.

ROT

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
יש פה אנשים שמדברים על פעימה שלישית, שאני עוד לא קבלתי כרטיס, וכל פעם שאני מתקשר, אומרים לו עוד 3 שבועות. אחרי שכבר למעלה מחודש תקנו את הטעות שהיתה.

נערך לאחרונה ב:

מטאלי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
חשבתי משום מה שהכרטיסים תלויים בהנחה בארנונה שאין לי, מישהו יודע אם יש סיכוי עדיין להכנס למעגל הזכאים?

ליטאי פשוט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עריכה תורנית

אשל חב"ד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
יש פה אנשים שמדברים על פעימה שלישית, שאני עוד לא קבלתי כרטיס, וכל פעם שאני מתקשר, אומרים לו עוד 3 שבועות. אחרי שכבר למעלה מחודש תקנו את הטעות שהיתה.
בסוף שבוע שעבר התחלנו לחלק אלפי כרטיסים של רשומות שגויות שתוקנו על ידי הרשויות.
מקווה שאתה אחד מהם.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה