כן, לכולם....גם לכם מצנתק כאשר מתמלא לכם מהפעימה השנייה?
פשוט זה צינתוק לפנות בוקר...
מישהו קיבל לאחרונה בבני ברק?
אנחנו קבלנו בערך לפני שבועייםאני בבני ברק הגשתי בקשה לפני חודשיים וקיבלתי תשובה שאנחנו זכאים ,
התקשרתי כבר כמה פעמיים לפתחון לב והם אמרו שעדין לא הגיע הבקשה מהעיריה.
רק שבוע שעבר הם אמרו לי שקיבלו את הבקשה ונקבל צינתוק בימים הקרובים -אך עדין לא קיבלנו .....
אני גם מחכהמישהו קיבל לאחרונה בירושלים
אני מחכה כבר 3 שבועות
מצטרפת לשאלהמישהו יודע מתי הפעימה השלישית?
מישהו יודע מתי הפעימה השלישית?
כל האיבודים יטופלו רק לאחר גמר הטיפול בכל הבקשות החדשות.מה קורה עם אלו שנאבד להם כרטיס, ועדכנו במערכת ?
אמרו שתוך חודש יקבלו חדש,
עבר חודש וכלום...
אז כנראה שעדיין לא קיבלנו מהם את זה, כעת, כל הרשימות מתעדכנות אצלנו תוך 24 שעות מרגע קבלתם מהרשות המקומית.@אשל ירושלים אני הגשתי בקשה בעיריית ביתר עיליתי לפני כמה שבועות ועדיין המערכת לא מזהה אותנו..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: