חלבי המסתי שוקולד לבן (חלבי) ונהיה גושי

בובה בובה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
המסתי שוקולד לבן חלבי יחד עם חמאת קקאו לצורך ציפוי
ולמעשה יש הרבה גושים
ממה זה קורה?
יש מה לעשות עכשיו?
או פשוט להמיס כמות חדשה מתחילה?
 

אריאלוש

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
תנסי לערבב עם מטרפה
או לטחון עם בלנדר מוט
 

+INSPIRE

תכנון עם השראה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
אם זה שוקולד לא של עלית, זה קורה הרבה פעמים
היום קרה לי, קניתי לא של עלית כי לא היה ונהיה גושי, אז הייתי צריכה לקנות של עלית ולהמיס מחדש ואז יצא מצוין.
 

בובה בובה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
היום קרה לי, קניתי לא של עלית כי לא היה ונהיה גושי, אז הייתי צריכה לקנות של עלית ולהמיס מחדש ואז יצא מצוין.
זה שוקולד הרבה יותר איכותי, מחנות ייעודית למוצרי אפיה. מטבעות כאלו.
או לטחון עם בלנדר מוט
ניסית? אמור לעזור? תודה!
 

אמיליה

משתמש מקצוען
יכול להיות שהסיר לא היה יבש לגמרי?
זכור לי שאם יש טיפות מים, זה מה שיוצר את הגושים
אפילו אדים יכולים לגרום לזה
 

בובה בובה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
יכול להיות שהסיר לא היה יבש לגמרי?
לכאורה היה יבש, אבל מה אני יודעת...
תודה
עכשיו, יש מה לעשות? או שהשוקולד אבוד?
(וגם אני, כי אני אוכלת כאן את כל הפקשושים וזה כבר חצי קילו שוקולד לבן)
 

אמיליה

משתמש מקצוען
לכאורה היה יבש, אבל מה אני יודעת...
תודה
עכשיו, יש מה לעשות? או שהשוקולד אבוד?
(וגם אני, כי אני אוכלת כאן את כל הפקשושים וזה כבר חצי קילו שוקולד לבן)
אני לא מכירה דרך לשפר את השוקולד לאחר שנהיה גושי
אבל זה שאני לא יודעת, זה לא אומר הרבה... יש הרבה שאני לא יודעת :)
אני השתמשתי ככה, עם ציפוי לא חלק ויצא בסדר.
לא מושלם לקטלוג, אבל בהחלט השביע את רצון האוכלים.
 

אמאל'ה קטנה :)

משתמש מקצוען
לחמם רגיל שוב, אצלי לא עבד
זה. פשוט הפך לגוש מוצר יותק ויותר

יש מצב תיאלצי להכין כמות חדשה

או שאולי תהיה אחת מבריקה עם רעיון חדש
 

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אולי בלית ברירה להוסיף מעט שמן ולהמיס מחדש כמו גנאש
 

E987654

משתמש צעיר
לי קרה קניתי שוקולד לבן של עלית מטבעות ויצא גושי המסתי אותי בתוך שקית אוכל במים חמים ופוט הפך לפלסטלינה הוצאתי מהשקית העברתי לסיר קטן והוספתי המון שמן עד שנהיה ממש נוזלי
הייתי צריכה להמיס כדי להכין מוס שוקולד לבן
יצא טעיםםם!
 

E987654

משתמש צעיר
ואגב שמתי לב ששוקולד הרגיל של עלית הכי טוב לזה להמיס ממש טיפה זמן על בן מארי ואז יוצא שוקולד חלק
אם ממסים יותר מידי זה מתחיל לעשות גושים
 

c..b.

משתמש צעיר
אני משתמשת עם השוקולד הלבן של כרמית הוא מעולה אבל צריך לשים לב שרשום
על זה רק שוקולד לבן ולא שוקולד לבן מעולה!!!!!!!!!!!!!
מניסיון!!!!!!!!!!!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה