דרוש מידע המלצה על משאבת חלב חשמלית דו"צ

פוטו פיקסל

פוטו פיקסל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים

גזענית

משתמש צעיר
לי יש אמדה דוצ
מעולה
מאוחדת מוכרים אותה במבצע ממש זול
Lactaline_personal.jpg
גם לי ומאוד מרוצה!!

מיסיט

משתמש פעיל
המשתמש נחסם
אני גם עם אמדה דו צדדית מאוד מרוצה יתרון שאפשר להשתמש בשבת עם שעון -מומלץ דיגיטלי לכתחילה אבל שכל אחת תשאל לפי רבויה.
ניתן לרכוש דרך מספר המפורם בהדסה הר הצופים בפגייה משלמים בטלפון ואסוספים בקומת הכניסה.כך המחיר מוזל דומה לשל מאוחדת כזכורני.

חני101

משתמש פעיל
אני במכבי, והבנתי שעכשיו מוכרים את המשאבות עם השתתפות מהקופה רק בבתי מרקחת של הקופה,
מישהי קנתה ויכולה להמליץ לי על משהו מוצלח?
אני מחפשת משאבה חשמלית דו"צ
קניתי שם את לנסינו דו"צ.עלתה לי 450 שח. מעולה!!
והיה לי נסיון עם כמה חשמליות.
היא נוחה ממש לתפעול, לא מכאיבה. עדינה והחלטית..

מיסיט

משתמש פעיל
המשתמש נחסם
קניתי שם את לנסינו דו"צ.עלתה לי 450 שח. מעולה!!
והיה לי נסיון עם כמה חשמליות.
היא נוחה ממש לתפעול, לא מכאיבה. עדינה והחלטית..
גם אני שמעתי המון המלצות על לנסינו הבעיה שהיא חשמלית ולא מכנית כך שלא מתאימה לשבת.

חיננית

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
בבתי המרקחת של כל קופ''ח יש הוזלה משמעותית.
בלאומית לדוג' יש 90 %
קניתי אמדה דו''צ ב 337 במקום 990

סמילי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בלת"ק
לי יש של לנסינו ואני מרוצה ממש ממש

מיסיט

משתמש פעיל
המשתמש נחסם
אין עוד מלבדו!,
יש אפשרות להתקשר אלייך לקבל הדרכה בהפעלה שלה.
המשאבה אצלי ביד (הזמנתי :)) ויכול להיות שפספתי משו..
היא פועלת אבל לא עובדת.
לי יש כרגע אמדה דו צדדית, יתכן שאחד החיבורים לא מספיק מונח טוב כמו הסיליקון שיוצר וואקום וכו' תחזקי את כל החלקים במקומם. אם תרצי לאחותי יש לנסינו תני מס' פל' שלך ואבקש שתצור איתך קשר.

אהבת עולם

משתמש סופר מקצוען
D I G I T A L
לכל המרוצות ומשתמשות במשאבות חלב מאלי אקספרס:

יש לי נסיון עם שני מנועים נטענים ואחד שלא נטען,
הרגיל שורד בינתיים 9 חודשים מתוכם חצי שנה בשימוש יומיומי,
לעומת זאת הנטענים התחילו לעשות בעיות, אחד לפני שימוש בכלל, והשני אחרי חצי שנה של שימוש לא סדיר.

מענין אותי אם קרה לעוד מישהי , ואם זה קורה בעיקר במנועים הנטענים,
בחיבור להטענה מופיע אור כחול, אבל בלחיצה מופיע למשך חצי שניה אור אדום ומיד נעלם.

אם לא חוויתן, אשמח אם תציינו כמה זמן המשאבה מחזיקה מעמד, כמה השימוש והאם נטענת / לא.

תודה!

הי
אני קניתי את הרגילה של אליאקספרס (לא נטענת)
שאבתי יומיומי במשך כחודשיים ושאב מעולה
החיבור לשקע החשמל התחיל לעשות בעיות די מיד אבל עדיין עובד (צריך לשחק קצת במגעים)
מה שכן, ההנקה ירדה לי מאד עד שהפסקתי, מפחדת אולי זה בגלל המשאבה שפעולת היניקה לא מספיק טובה ולא מעודד יצור חלב (עד אז השתמשתי במדלה שהשאלתי ממישהי) לא יודעת אם זה הטריגר או לא. לשיקולכן...
בהצלחה

אהבת עולם

משתמש סופר מקצוען
D I G I T A L
מה שכן, ההנקה ירדה לי מאד עד שהפסקתי, מפחדת אולי זה בגלל המשאבה שפעולת היניקה לא מספיק טובה ולא מעודד יצור חלב (עד אז השתמשתי במדלה שהשאלתי ממישהי) לא יודעת אם זה הטריגר או לא. לשיקולכן...
השתמשת לכמה פעמים ביום ?
המשאבה הזו כמו יתר הסטנדרטיות (אמדה, מדלה בדגמים הפשוטים , לנסינו וכו') מיועדת לשאיבה אחת עד שתיים ביום .
אם יש יותר שאיבות צריך לתגבר את הייצור ולא רק לרוקן את החלב.
אם שואבים פעם פעמיים ביום זה לא אמור להוריד את ההנקה, כמו שגם הפסקה הדרגתית של שאיבה בכלל לא אמורה להפסיק אותה.

Big

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
השתמשת לכמה פעמים ביום ?
המשאבה הזו כמו יתר הסטנדרטיות (אמדה, מדלה בדגמים הפשוטים , לנסינו וכו') מיועדת לשאיבה אחת עד שתיים ביום .
אם יש יותר שאיבות צריך לתגבר את הייצור ולא רק לרוקן את החלב.
אם שואבים פעם פעמיים ביום זה לא אמור להוריד את ההנקה, כמו שגם הפסקה הדרגתית של שאיבה בכלל לא אמורה להפסיק אותה.

מה מומלץ לשאיבה של 5 פעמים ביום?

E7

משתמש פעיל

למה מה קרה?

משתמש פעיל
מנסיון, ממליצה מאוד מאוד - מחזיקה לי כבר 3 ילדים ואני שואבת בערך עד גיל שנה וחצי...
אל תקני את הח"צ, המשאבה בלי הפקק היא במחיר מאוד טוב... ולהשקיע על הכדורים הסגולים 20 שקל וודאי לא שווה,
נ.ב. לקנות רק את חברת real bubbe היא עולה עוד 5 שקל אבל הרבה יותר אמינה מכל החיקויים
אגב, לי יש גמ"ח להשאלה ומכירה של המשאבות האלו ועדיין לא התלוננו

• תודה
Reactions: E7

hila

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
מישהי יודעת איזה מצבע לבחור למשאבה דו"צ? ממליצות עליה? או שיש משהו יותר טוב? רב הקישורים כאן לא זמינים...
חוץ מסוג 5 -הכל דו צדדי
אני השתמשתי במשאיבה הזו מעל שנה לא היתה לי אף בעיה ממה שהזכירו כאן
בכלל למי שלא צריכה דו"צ קניתי לאחרונה משאיבה יותר מוצלחת וגם נטענת בלי חוטים וצינורות משתמשת בה כבר חודש+רצוף ומאד מרוצה -הפלסטיק שלה יותר גמיש כזה עם סיליקון

מי שמעוניינת בירושלים יש לי משאיבה חדשה דו"צ למכירה (TYPE 2 מהקישור הראשון)

נדנדה

משתמש מקצוען
בלת"ק
לי יש של דרייב ממש מרוצה, עושה את העבודה טוב ומהר, ונוח להשתמש ולנקות
עוד פלוס קטן מתאים לזה כל הבקבוקים ולא דווקא המקוריים, כך שלא צריך להעביר אחרי השאיבה.

תאורת חרום

משתמש סופר מקצוען
בלת"ק
לי יש של דרייב ממש מרוצה, עושה את העבודה טוב ומהר, ונוח להשתמש ולנקות
עוד פלוס קטן מתאים לזה כל הבקבוקים ולא דווקא המקוריים, כך שלא צריך להעביר אחרי השאיבה.
אני מתעניין למשפחה
מה המחירים והנוחות גם בתחיזוק
והיכן משיגים
האם עדיף לשאול ביד שרה?

נדנדה

משתמש מקצוען
לא יודעת היום, אני קניתי בזמנו שהיה החזרים מהסל לידה לפני 3+ שנים, ומאז זה בשימוש כמעט כל הזמן (עובר מאחות לגיסה וכו'.
אני קניתי אצל אחת בבני ברק שמוכרת בבית אפשר לקבל פרטים בפרטי

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  56  פעמים

לוח מודעות

למעלה