אגב,איזו משאבה הכי מומלצת?
חשוב לי שתהיה נוחה לתפעול ולניקוי.
תבדקי אם את יכולה בבי"מ של הקופה,
יוצא הרבה יותר זול
אגב,איזו משאבה הכי מומלצת?
חשוב לי שתהיה נוחה לתפעול ולניקוי.
תודה רבה! הכריות של אוונט נעלמו לי ..בשמחה
0.41US $ |1PC גנרי חשמלי שד משאבת אביזרי תינוק האכלת סיליקון עיסוי כרית|Breast Pump Accessories| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comcashdoclick.com
גם לי ומאוד מרוצה!!לי יש אמדה דוצ
מעולה
מאוחדת מוכרים אותה במבצע ממש זול
קניתי שם את לנסינו דו"צ.עלתה לי 450 שח. מעולה!!אני במכבי, והבנתי שעכשיו מוכרים את המשאבות עם השתתפות מהקופה רק בבתי מרקחת של הקופה,
מישהי קנתה ויכולה להמליץ לי על משהו מוצלח?
אני מחפשת משאבה חשמלית דו"צ
גם אני שמעתי המון המלצות על לנסינו הבעיה שהיא חשמלית ולא מכנית כך שלא מתאימה לשבת.קניתי שם את לנסינו דו"צ.עלתה לי 450 שח. מעולה!!
והיה לי נסיון עם כמה חשמליות.
היא נוחה ממש לתפעול, לא מכאיבה. עדינה והחלטית..
לי יש כרגע אמדה דו צדדית, יתכן שאחד החיבורים לא מספיק מונח טוב כמו הסיליקון שיוצר וואקום וכו' תחזקי את כל החלקים במקומם. אם תרצי לאחותי יש לנסינו תני מס' פל' שלך ואבקש שתצור איתך קשר.אין עוד מלבדו!,
יש אפשרות להתקשר אלייך לקבל הדרכה בהפעלה שלה.
המשאבה אצלי ביד (הזמנתי ) ויכול להיות שפספתי משו..
היא פועלת אבל לא עובדת.
השתמשת לכמה פעמים ביום ?מה שכן, ההנקה ירדה לי מאד עד שהפסקתי, מפחדת אולי זה בגלל המשאבה שפעולת היניקה לא מספיק טובה ולא מעודד יצור חלב (עד אז השתמשתי במדלה שהשאלתי ממישהי) לא יודעת אם זה הטריגר או לא. לשיקולכן...
השתמשת לכמה פעמים ביום ?
המשאבה הזו כמו יתר הסטנדרטיות (אמדה, מדלה בדגמים הפשוטים , לנסינו וכו') מיועדת לשאיבה אחת עד שתיים ביום .
אם יש יותר שאיבות צריך לתגבר את הייצור ולא רק לרוקן את החלב.
אם שואבים פעם פעמיים ביום זה לא אמור להוריד את ההנקה, כמו שגם הפסקה הדרגתית של שאיבה בכלל לא אמורה להפסיק אותה.
חוץ מסוג 5 -הכל דו צדדימישהי יודעת איזה מצבע לבחור למשאבה דו"צ? ממליצות עליה? או שיש משהו יותר טוב? רב הקישורים כאן לא זמינים...15.26US $ |אמיתי Bubee יחיד/כפול חשמלי שד משאבת עם חלב בקבוק תינוק Usb Bpa משלוח עוצמה משאבות חלב תינוק שד האכלה|משאבות חלב חשמליות| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
אני מתעניין למשפחהבלת"ק
לי יש של דרייב ממש מרוצה, עושה את העבודה טוב ומהר, ונוח להשתמש ולנקות
עוד פלוס קטן מתאים לזה כל הבקבוקים ולא דווקא המקוריים, כך שלא צריך להעביר אחרי השאיבה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: