דרוש מידע המלצה על משאבת חלב חשמלית דו"צ

E7

משתמש פעיל
מנסיון, ממליצה מאוד מאוד - מחזיקה לי כבר 3 ילדים ואני שואבת בערך עד גיל שנה וחצי...
אל תקני את הח"צ, המשאבה בלי הפקק היא במחיר מאוד טוב... ולהשקיע על הכדורים הסגולים 20 שקל וודאי לא שווה,
נ.ב. לקנות רק את חברת real bubbe היא עולה עוד 5 שקל אבל הרבה יותר אמינה מכל החיקויים
אגב, לי יש גמ"ח להשאלה ומכירה של המשאבות האלו ועדיין לא התלוננו
אוקיי, בחרתי את type -2 -איך אני יודעת איזה חברה זה?
מי שמעוניינת בירושלים יש לי משאיבה חדשה דו"צ למכירה (TYPE 2 מהקישור הראשון)

איפה בירושלים?

גזענית

משתמש צעיר
אני רוצה לקנות את המשאבה TYPE 2 בנוסף את הרפידות מסיליקון מישהי יודע לומר לי האם כל רפידה תתאים?
תודה מראש

hila

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
@hila איך אני יכולה ליצור אתך קשר?
0527148019
קישור
@גזענית כריות כאלה אני קניתי

נערך לאחרונה ב:

fix

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הזמנתי את המשאבה הזו, ומה שקורה זה שהיא עובדת רק כשהיא מחוברת לחשמל. ככה זה אמור להיות?

hila

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
הזמנתי את המשאבה הזו, ומה שקורה זה שהיא עובדת רק כשהיא מחוברת לחשמל. ככה זה אמור להיות?
כן.היא לא נטענת
למי שרוצה משאיבה נטענת . בלי חוטים ממש נוחה -גם הפלסטיק שלה רך ונח יותר אבל היא חד צדדית
ממליצה על זו -שאבתי איתה חודשיים היה ממש כיף

נערך לאחרונה ב:

נאני

משתמש מקצוען
השתלם לשרוד, כי אחרי שלושה חודשים חזרנו להנקה, וב"ה יונקת עד היום (שנה וחודשיים)
לדעתי אין ממה לחשוש, זה כ"כ זול שמקסימום אם לא תסתדרי תקחי מגמ"ח של מדלה
איך הצלחת לעבור להנקה? אני גם עם תינוק שעושה בעיות, בן חודש וחצי ורק שואבת

סלט פרות

משתמש פעיל
מותר לשאוב בשבת?
אני יודעת שגם אם שואבים יש לפגום את החלב או לאבד אותו.

אחת צפונית

משתמש מקצוען
כן.היא לא נטענת
למי שרוצה משאיבה נטענת . בלי חוטים ממש נוחה -גם הפלסטיק שלה רך ונח יותר אבל היא חד צדדית
ממליצה על זו -שאבתי איתה חודשיים היה ממש כיף
אפשר פשוט לקנות שתיים ולשאוב עם שני מנועים, זה אפילו עדיף מבחינת חוזק

המסודרת

משתמש מקצוען
מותר לשאוב בשבת?
אני יודעת שגם אם שואבים יש לפגום את החלב או לאבד אותו.
אני שאלתי רב,
התינוקת אכלה רק שאוב ושאבתי בשבת במשאבה חשמלית מכנית של מדלה ( השארתי אותה על שעון והייתי רצה לראות כל הזמן אם נדלק ..)

נאני

משתמש מקצוען
לי אמרו שצריך לכון מראש עם שעון שבת ולפני שהמכונה מתחילה לפעול להניח אותה עליך, שאז זה גרמא.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  56  פעמים

לוח מודעות

למעלה