דרוש מידע המלצה על משאבת חלב חשמלית דו"צ

LEVAVOT

משתמש פעיל
@אלישבע לוי :) אני לא מכירה את המשאבה הזאת, אבל בשנים האחרונות כשהמשאבות הפכו לדיגיטליות עם מסכים, אני לא מכירה משאבה ביתית שאפשר להפעיל עם שעון שבת. לאף אחת אין כפתור שמשאיר אותה דולקת כל הזמן, וחייבים ללחוץ כדי להפעיל. מעניין אם פה זה אחרת.

אלישבע לוי :)

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
@אלישבע לוי :) אני לא מכירה את המשאבה הזאת, אבל בשנים האחרונות כשהמשאבות הפכו לדיגיטליות עם מסכים, אני לא מכירה משאבה ביתית שאפשר להפעיל עם שעון שבת. לאף אחת אין כפתור שמשאיר אותה דולקת כל הזמן, וחייבים ללחוץ כדי להפעיל. מעניין אם פה זה אחרת.
תודה לך!
זו פשוט פעם ראשונה שלי.. אז אני בודקת :)

הי
הקישורים כאן מפנים למשאבה שלא קיימת יותר
יש למישהי קישור עדכני למשאבה שהיא מרוצה ממנה?

אין עוד מלבדו!

משתמש מקצוען

אהבת עולם

משתמש סופר מקצוען
D I G I T A L

אין עוד מלבדו!

משתמש מקצוען

אין צורך בסגולים (פניני חום וקור) זה שטויות.
מאד כדאי לקנות נטען עם הכפתורים האדומים
עובדת טוב.
הילדים מאד אוהבים לשחק עם זה
וזה ללא תשלום נוסף:):)

ירמקית

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
ממליצה לך מאד מאד על משאיבה מאליאקספרס עולה משו כמו 70 שח משתמשת כבר כחודש ומרוצה מאד.
חברות שלי משתמשות כבר שנה+
https://he.aliexpress.com/item/Brea...890.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dnCYCVS
ממליצה מאד גם כן
אני משתמשת וזה מצוין ונח
חברה שלי גם אמרה לי רק מדלה זה הכי נח ושואב
השאלתי ממנה ולא ראיתי הבדל מי יודע מה חוץ מקצת יותר נוחות

אהבת עולם

משתמש סופר מקצוען
D I G I T A L
חברה שלי גם אמרה לי רק מדלה זה הכי נח ושואב
השאלתי ממנה ולא ראיתי הבדל מי יודע מה חוץ מקצת יותר נוחות
ההבדל של הנוחות הוא נראה לי בגלל הכרית.
אני חושבת שיש לי בבית כריות כאלו של אוונט , אולי זה ילך ביחד עם המשאבה. שווה לבדוק.

אהבת עולם

משתמש סופר מקצוען
D I G I T A L
אותו הדבר.

אמיתית

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים

hila

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
הולך מעולה עם הכריות של אוונט. מנסיון
אפשר גם להזמין כרית בנפרד מאליאקספרס עם כרית זה הרבה יותר נח

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  56  פעמים

לוח מודעות

למעלה