מה לגבי שבת? אפשר להשתמש בה?
תודה לך!@אלישבע לוי :) אני לא מכירה את המשאבה הזאת, אבל בשנים האחרונות כשהמשאבות הפכו לדיגיטליות עם מסכים, אני לא מכירה משאבה ביתית שאפשר להפעיל עם שעון שבת. לאף אחת אין כפתור שמשאיר אותה דולקת כל הזמן, וחייבים ללחוץ כדי להפעיל. מעניין אם פה זה אחרת.
הסתדרת?הי
הקישורים כאן מפנים למשאבה שלא קיימת יותר
יש למישהי קישור עדכני למשאבה שהיא מרוצה ממנה?
לאהסתדרת?
הילדים מאד אוהבים לשחק עם זה4.94US $ 2% OFF|חלב חשמלי דו צדדי משאבות עם חלב בקבוק USB כבל PP BPA משלוח עוצמה אינטליגנטי תינוק הנקה חלב פראייר|אביזרים למשאבת חלב| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
אין צורך בסגולים (פניני חום וקור) זה שטויות.
מאד כדאי לקנות נטען עם הכפתורים האדומים
עובדת טוב.
בקישור שלי זה הפרש של 7 דולר..הילדים מאד אוהבים לשחק עם זה
וזה ללא תשלום נוסף
ממליצה מאד גם כןממליצה לך מאד מאד על משאיבה מאליאקספרס עולה משו כמו 70 שח משתמשת כבר כחודש ומרוצה מאד.
חברות שלי משתמשות כבר שנה+
https://he.aliexpress.com/item/Brea...890.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dnCYCVS
ההבדל של הנוחות הוא נראה לי בגלל הכרית.חברה שלי גם אמרה לי רק מדלה זה הכי נח ושואב
השאלתי ממנה ולא ראיתי הבדל מי יודע מה חוץ מקצת יותר נוחות
אותו הדבר.@אלישבע לוי :) אני לא מכירה את המשאבה הזאת, אבל בשנים האחרונות כשהמשאבות הפכו לדיגיטליות עם מסכים, אני לא מכירה משאבה ביתית שאפשר להפעיל עם שעון שבת. לאף אחת אין כפתור שמשאיר אותה דולקת כל הזמן, וחייבים ללחוץ כדי להפעיל. מעניין אם פה זה אחרת.
קניתי את המשאבה הזאת ואני השתמשתי בה פעם אחת וזהוממליצה לך מאד מאד על משאיבה מאליאקספרס עולה משו כמו 70 שח משתמשת כבר כחודש ומרוצה מאד.
חברות שלי משתמשות כבר שנה+
https://he.aliexpress.com/item/Brea...890.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dnCYCVS
למה את מוכרת אותה?קניתי את המשאבה הזאת ואני השתמשתי בה פעם אחת וזהו
רוצה אותה?
אשמח גם לקבל פרטיםקניתי את המשאבה הזאת ואני השתמשתי בה פעם אחת וזהו
רוצה אותה?
יש לך קישור?הולך מעולה עם הכריות של אוונט. מנסיון
אפשר גם להזמין כרית בנפרד מאליאקספרס עם כרית זה הרבה יותר נח
@hila יש לך קישור לכריות ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: