תראו כאן (תבחרו TYPE 2). מחיר 70 ש"ח.אשמח לתמונה ולמחיר
תראו כאן (תבחרו TYPE 2). מחיר 70 ש"ח.אשמח לתמונה ולמחיר
מעונינת למכור אותה כולה.יש אולי מישהי שמעוניינת למסור/למכור את המנוע של מדלה סווינג דו צדדית ואני יקנה בנפרד את כל שאר החלקים?
אני אשמחיש לי דו"צ חדשה באריזה מעלי אקספרס.
המשאבה כרגע בבני ברק.אני אשמח
מאיפה את? איזה דגם? מהקישור הנל?
כיום מאוחדת מוכרים אותה בהרבה פחות....עולה באיזור 700 ש"ח כולל תיק
נמכר כבר או זמין עדיין?המשאבה כרגע בבני ברק.
TYPE 2 מהקישור שהבאתי לפני זה.
ממליצה על אמדה דו"צ.
יש לי בגמ"ח 5 משאבות וכל מי שלוקחת מרוצה מאד ושואבת הרבה חודשים.....
הייתי שמחה לעזור לךסורי על ההקפצה, האם יש אפשרות להשאיל ממך אחת? איך יוצרים איתך קשר?
תבדקי בעזר מציון הם משאילים אותםמישהי מכירה גמ"ח בבני ברק שיש לה אמדה דוצ? לתינוקת שלא יונקת
הייתי שמחה לעזור לך
אבל הכל מושאל ב"ה
יש את החנות "הנקה טובה" שמתקנים משאבות.מכירה מישהו שמתקן משאבת אמדה? לקחתי ממישהי בהשאלה והמשאבה נפלה לרצפה ונוצרה בעיה במגעים, אשמח למידע על תיקון, תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: