מלכי סלמון
משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
יוצרי ai
סורי התלבלבתימצטערת לאכזב... אני לא @מלכי וולף לא בהווה ולא בעתיד...
תודה רבה.וואוו
פנטזיה מעולה!
נהניתי ממש לקרוא, הכתיבה שלך זורמת ומרתקת: )
עם החולת ירח : )אם אמשיך, באיזה כיוון הייתם רוצים לקרוא אותו?
האמת שזו המטרה בסיפור הזה. להתרגל לדברים הזויים. משהו לא מוכר, שונה, (יהיו שיאמרו גם מוזר) שטרם נכתב בספרות החרדית.שכבר נתרגל לדברים הזויים ; )
נניח כרגע שהם בתוך הסיר, ביינות גזרים מצומקים ובצלים גדולים. האמת שהיה לי כיוון אחר אבל אולי אמשיך לאותו רעיון אז כדאי שלא אגלה... בינתיים תחשבו שהן בסיר, צועקות לעזרהאבל כן תגלי מה קרה לחברות, שלא נשאר במתח
תחשבו שהן בסיר, צועקות לעזרה
בבעתההסתובבתי בבעטה
אחחח זה טובבב!!!!!!תקציר: ארבע בחורות סמינר הולכות להתגורר אצל אישה זקנה בשם גרמלה. בלילה היא מתעוררת ומחפשת את אור הירח. מירי היחידה שהתעוררה באמצע הלילה ההוא...
רצתי אל החדר וניערתי את רותי ורחל בחוזקה: "תקומו מהר. בבקשה!"
רותי התהפכה לצד השני, עמליה הביטה בשעון בעיניים טרוטות ואמרה ביובש: "רק ארבע לפנות בוקר".
"אנחנו חייבות לברוח מכאן", צעקתי בהיסטריה והסתובבתי לאחור בכדי לסגור את דלת העץ הרעועה.
גרמלה דשדשה ברגליה והתקרבה בצעדים כבדים אל החדר.
"אם לא תקומו עכשיו - לא תקומו לעולם", הסרתי את הפוך שעטף את רותי ושפכתי על רחל לוג מים צוננים מהנטלה שנחה על שידת המתכת לצידה.
"די כבר, תני לישון!", משכה רותי את הפוך בחזרה.
"את תמיד מפריעה", הוסיפה עמליה בקול מנומנם.
שמעתי רחש ברזילי קל מפתח החדר, והסתובבתי בבעטה. גרמלה הצליחה לפתוח את הדלת על אף שנעלתי אותה פעמיים.
היא נכנסה אל החדר בצעדים זריזים. אור ירקרק עטף את הקמטים שהתקבצו מתחת עיניה הכהות.
"הצילו!!", עליתי על המיטה של עמליה, ומשם קפצתי בדילוג מרשים אל המיטה של רחל. גרמלה חיקתה את פעולותיי הזריזות. עמדתי מול הקיר המקולף וידעתי שאין לי הרבה ברירות. פתחתי את החלון הגדול, רוח צפונית הכתה בפני. הבטתי שוב בעמליה רותי ורחל, וידעתי שאני עשיתי כל שביכולתי כדי לעזור להן.
בעשרים השניות בהן הרהרתי בחברותי, גרמלה הושיטה את אצבעותיה המרובעות לעבר כתפי השמאלית. אך רגע לפני שהצליחה לגעת בי, זרקתי את עצמי מהחלון תוך כדי שאני עוצמת את עיני בחוזקה וצורחת 'שמע ישראל'.
אויש איך צחקתי...."די כבר, תני לישון!", משכה רותי את הפוך בחזרה.
"את תמיד מפריעה", הוסיפה עמליה בקול מנומנם.
כאן נשארתי כבר עם פה פתוח... חחח לא צפוי ומפתיע במיוחד. מחכה להמשך!!!!!!אך רגע לפני שהצליחה לגעת בי, זרקתי את עצמי מהחלון תוך כדי שאני עוצמת את עיני בחוזקה וצורחת 'שמע ישראל'.
תכלס גרמלה שמה לה כנפיים, אז זה לא רעיון כזה אובדניזרקתי את עצמי מהחלון תוך כדי שאני עוצמת את עיני בחוזקה וצורחת 'שמע ישראל'.
לדעתי היא המשיכה את הגרסה השניה....תכלס גרמלה שמה לה כנפיים, אז זה לא רעיון כזה אובדני
אני לא בטוחה שהתכוונתי ברצינות
האמת שחשבתי שהתכוונת ברצינות.אני לא בטוחה שהתכוונתי ברצינות
כן. המשכתי את חלק 2(2).לדעתי היא המשיכה את הגרסה השניה....
@הודיה לוי. ?
הטענה הזו הוכחה בסיפור עצמו כנכונה חלקית: גם בעולם הזה יש גבולות. הגבולות מוגדרים מעצם העובדה שמדובר בסיפור. וכשהגבולות הללו נחצים - הקהל קם וזועק "זה לא הגיוני!".עולם דמיוני ומפתיע שאין בו גבולות, והכל יכול לקרות בו - זה מדהים בעיני.
היא ספרה? תוך כדי החרדה?יצור בעל שמונה עשר רגלים התנדנד על קצה החוט, צנח על אפי.
צודקת. האמת שאני כבר הספקתי לשכוח מהסיפור הזה, לא חשבתי שיש מי שזוכר ומחכה. אני אישית מאוד נהניתי לכתוב אותו.וווואווו עבר הרבה זמן מהפרק האחרון...
יש חדש??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: