דיון המיקסר הכי מומלץ היום

מנהטן

משתמש מקצוען
יש לי 2 אחיות, אחת קנתה טיולון יויו ושילמה עליו במיטב כספה, השניה קנתה יויה, החיקוי הסיני שנראה זהה ועולה רבע מחיר. שתיהן היו מרוצות עד הגג. כיום, אחרי שנתיים, היויו נראה עדיין חדש והיויה נראה גרוטאה מפח הזבל.

מסקנות?
חיחיחי
 
נערך לאחרונה ב:

מנהטן

משתמש מקצוען
די לראות באתר של oig את טבלת ההשוואה בין דגמי הדאבו שלהם כדי להבין את האבסורד.
מה אבסורד?
נשמה, אני מספרת לך שאני איתו 3 שנים , והוא מושלם.
על איזה אבסורד את מדברת?

עכשיו שימי לב
החברה שמשווקת את זה בארץ היא https://oig.co.il/#
גם את דאבו פרו וגם את אנרקסרום.
ואת הסרטון הפיקה OIG.
אז היא מתחרה בעצמה? או שהיא מביאה חיקויים ומקוריים יחד?
לא הבנתי אותך.
מה כואב לך כ"כ?
המחיר הגבוה ששילמת לחינם?
וגם הוא לא אמר מילה רעה על אנרקסרום פרט לזה שהוא יקר ועבד קצת יותר זמן.
לדעתי זה פשע לגרום לנשות ישראל לשלם לחינם עוד כמה אלפים בשעה שהן תיהנינה ממיקסר מושלם בהרבה פחות כסף. תרחמי עליהם.
 

3524

משתמש סופר מקצוען
דיברו פה שהיום הכל סיני ואין מה לעשות, כל מוצר חשמלי שובק חיים תוך כמה שנים ונאלצים לקנות חדש.

אז זהו שזה לא נכון, כשגיסתי החליפה כבר 4 מיקסרים (בוש, סאוטר, קנווד ומורפי ריצ'רד, כולם סיניים) אנחנו כבר 14 שנה עם האנקרסרום השבדי, 14 שנה שהוא לש לנו כל ערב שבת בצק ל6-7 חלות במכה אחת.

כנ"ל מעבד המזון מג'ימיקס הצרפתי ש'לא ראה טכנאי' כבר 14 שנה.

כנ"ל בלנדר מקל במיקס השוייצרי שכבר 12 שנה עובד עבודה מאומצת ונראה חדש ולא למד עדיין להתחמם.

כך שמוצרים סיניים שמתאמצים יותר ומתקלקלים מהר הם לא גזירת שמים שאין מה לעשות נגדה.

באותה תקופה עבדתי בחנות מוצרי חשמל ולמדתי במה להצטייד וממה לברוח. ברוך ה'.

והיבואן oig? הוא הרי חייב להלל את התוצרת שלו, לא לכולם יש הרי כסף לאנקרסרום, אז הוא פונה גם לשוק העממי. והיבואן המקביל שלו משווק את אותו המיקסר תחת מותג אחר בכמה מאות שקלים פחות ...
 

יוו

משתמש מקצוען
נורא מבלבל כאן:rolleyes:

למי שיש 5740 מעל 3 שנים
ומצליחה ללוש 2 ק"ג במכה ובקלות
אשמח מאוד שתמליץ.
אני בטוחה שאנקרסרום מוצלח יותר,
אבל....כזה ענק,מפלצתי..
והמחירררר.
הייתי משקיעה בו רק אם לא
הייתה ברירה
 

מנהטן

משתמש מקצוען
אנחנו כבר 14 שנה
זה לא נקרא מידע רלוונטי להיום.
והיבואן oig? הוא הרי חייב להלל את התוצרת שלו, לא לכולם יש הרי כסף לאנקרסרום, אז הוא פונה גם לשוק העממי. והיבואן המקביל שלו משווק את אותו המיקסר תחת מותג אחר בכמה מאות שקלים פחות ...
שוק עממי? חח
וסתם לידיעה, מי עוד משווק את אנרקסרום ודאבו בארץ? כלומר מי הוא המקביל?

@יוו אל תתפתי בבקשה לקנות מוצר יקר לחינם. בפרט שאף אחת לא המליצה לך על הוא שמוכרים היום.
מבטיחה לך שתהני מאוד מהדבו פרו 5750. מוצר שלמות
@3524 חבל שאת סתם מערערת בלי שאת בודקת ומתיזה סיסמאות שכיום לא רלוונטיות.
לכי תראי מה קורה בסין - כל החברות מייצרות בסין/הודו ועוד מקומות שיש שם כח עבודה זול
השאלה מי המעבידים והחברה המעסיקה וסטנדרט האיכות שלהם (אפל למשל)
לא מדברת על מוצרים שהם הופקו ויוצרו בסין בלי ראש חברה אירופאית שזה מה שנקרא "סיני" - ראש סיני..
 

שוקולד נוגט

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
דיברו פה שהיום הכל סיני ואין מה לעשות, כל מוצר חשמלי שובק חיים תוך כמה שנים ונאלצים לקנות חדש.

אז זהו שזה לא נכון, כשגיסתי החליפה כבר 4 מיקסרים (בוש, סאוטר, קנווד ומורפי ריצ'רד, כולם סיניים) אנחנו כבר 14 שנה עם האנקרסרום השבדי, 14 שנה שהוא לש לנו כל ערב שבת בצק ל6-7 חלות במכה אחת.

כנ"ל מעבד המזון מג'ימיקס הצרפתי ש'לא ראה טכנאי' כבר 14 שנה.

כנ"ל בלנדר מקל במיקס השוייצרי שכבר 12 שנה עובד עבודה מאומצת ונראה חדש ולא למד עדיין להתחמם.

כך שמוצרים סיניים שמתאמצים יותר ומתקלקלים מהר הם לא גזירת שמים שאין מה לעשות נגדה.

באותה תקופה עבדתי בחנות מוצרי חשמל ולמדתי במה להצטייד וממה לברוח. ברוך ה'.

והיבואן oig? הוא הרי חייב להלל את התוצרת שלו, לא לכולם יש הרי כסף לאנקרסרום, אז הוא פונה גם לשוק העממי. והיבואן המקביל שלו משווק את אותו המיקסר תחת מותג אחר בכמה מאות שקלים פחות ...
לא הבנתי מה זה רלוונטי לנושא.
מעולה שיש לך מכשירים טובים שמחזיקים שנים, מה הענין לשכנע שכל מכשירי החשמל חוץ משלך דפוקים?
שאלו כאן אם DAVO 5740 הוא טוב ואנשים עונים מנסיונם.
בכל אופן אני מרוצה מאד מהDAVO ובזאת פרשתי מהדיון:)
 

3524

משתמש סופר מקצוען
מודד יסודי במיקסר הוא עוצמת המנוע הבסיסית שלו, לא מה שכתוב על הטיקט. שזה אומר, כמה מאמץ הוא יצטרך להשקיע בלישת בצק שמרים, כמה זמן יקח לו עד שיתחמם ויפרוש למנוחה, והנגזרת מזה - מה תהיה תוחלת החיים שלו ואיכותה.

דגמים מתחלפים עם השנים, אבל הרעיון נשאר זהה, ככל שהמנוע יהיה עוצמתי יותר המכשיר החשמלי יתן תפוקה טובה יותר לזמן ארוך יותר.

נקודה נוספת שלא השתנתה: מנוע 2000 וואט סיני תמיד יהיה חלש יותר ונחות יותר ממנוע 1200 וואט אירופאי או אמריקאי.

אלו נקודות הבסיס החשובות, לפני איכות החומר, עובי הפלסטיקה ומשקל המתכת, שגם להם יש חלק חשוב. והנקודות האלו לא השתנו ולא ישתנו.

לכן, כל מי ש'הצליח לו' והשיג מיקסר סיני מצויין במחיר סביר זה נפלא. לעכשיו. בהמשך תקנו חדש. בעל כרחכם. ואז הזול יצא יקר. בסופו של דבר מי שקונה את היקר יוצאת בזול כי הוא ישרת אותה לכל החיים.

זאת כל תורת מוצרי החשמל על רגל אחת. המוכרים לא יספרו לכם, כי הם הרי רוצים שתחזרו אליהם בעתיד כדי לקנות את המיקסר הבא.
 

3524

משתמש סופר מקצוען
זה לא נקרא מידע רלוונטי להיום.

שוק עממי? חח
וסתם לידיעה, מי עוד משווק את אנרקסרום ודאבו בארץ? כלומר מי הוא המקביל?

@יוו אל תתפתי בבקשה לקנות מוצר יקר לחינם. בפרט שאף אחת לא המליצה לך על הוא שמוכרים היום.
מבטיחה לך שתהני מאוד מהדבו פרו 5750. מוצר שלמות
@3524 חבל שאת סתם מערערת בלי שאת בודקת ומתיזה סיסמאות שכיום לא רלוונטיות.
לכי תראי מה קורה בסין - כל החברות מייצרות בסין/הודו ועוד מקומות שיש שם כח עבודה זול
השאלה מי המעבידים והחברה המעסיקה וסטנדרט האיכות שלהם (אפל למשל)
לא מדברת על מוצרים שהם הופקו ויוצרו בסין בלי ראש חברה אירופאית שזה מה שנקרא "סיני" - ראש סיני..
הבאתי בעבר לינקים למשווק המקביל של דאבו. לאנקרסרום אין כרגע משווק מקביל, בעבר היה את 'מנהטן סנטר' בבני ברק שהיו מייבאים את האנקרסרום במחיר סביר יותר. היום מי שרוצה אותו בזול נאלץ לקנות באמזון.

תיקון: רשת ksp מוכרת אנקרסרום מייבוא מקביל במחיר זול יותר מoig.

ובקשר לאיכות הסינית: נו נו... אשרי המאמינה.
 

batya11

משתמש פעיל
#יוו
לי יש את האנקרסרום אז אין לי מה לעזור לך כנראה....
 

batya11

משתמש פעיל
המקורי הוא רק דגם 6230/6240 והוא מיוצר בשבדיה, כל האחרים סיניים.

מה הבעיה להניח על השיש? בעיני הוא חתיך ויפה, ומגוון הצבעים שלו ממש מלא.

הוא ילוש ויקציף כמות קטנה כגדולה, באותה איכות ואותו קצב.

הוא גם לא יגנח ויתאמץ בלישת בצק שמרים מ3 קילו קמח. למיקסרים האחרים לא נותר אלא להתקנא. פשוט אין להם את זה.
ממש אשמח שתסבירי לי, איך עושים כמות גדולה של בצק, בלי שהבצק יתרומם לכיוון זרוע הלישה ויכנס לתוכה ילכלך ויתלכלך, אפילו ב-2 קילו קמח אני צריכה לעזור לבצק לא לטפס, וממש הייתי שמחה ל-3 קילו.
20210603_193028.jpg
 

kidinet

משתמש מקצוען
המקורי הוא רק דגם 6230/6240 והוא מיוצר בשבדיה, כל האחרים סיניים.

מה הבעיה להניח על השיש? בעיני הוא חתיך ויפה, ומגוון הצבעים שלו ממש מלא.

הוא ילוש ויקציף כמות קטנה כגדולה, באותה איכות ואותו קצב.

הוא גם לא יגנח ויתאמץ בלישת בצק שמרים מ3 קילו קמח. למיקסרים האחרים לא נותר אלא להתקנא. פשוט אין להם את זה.
מה ההבדל בין 6240 ל6230?
 

3524

משתמש סופר מקצוען
ממש אשמח שתסבירי לי, איך עושים כמות גדולה של בצק, בלי שהבצק יתרומם לכיוון זרוע הלישה ויכנס לתוכה ילכלך ויתלכלך, אפילו ב-2 קילו קמח אני צריכה לעזור לבצק לא לטפס, וממש הייתי שמחה ל-3 קילו.צפה בקובץ המצורף 1494967
זה לא אמור לקרות אם שומרים על סדר הכנסת הרכיבים, קודם הנוזלים ואח"כ הקמח בהדרגה.
 

batya11

משתמש פעיל
זה לא אמור לקרות אם שומרים על סדר הכנסת הרכיבים, קודם הנוזלים ואח"כ הקמח בהדרגה.
אני עושה בדיוק ככה, קודם כל הנוזלים, ואז בהדרגה את היבשים, וזה עדיין קורה לי :(
מה עושים? אני ממש מרוצה מהמיקסר אבל זה מציק.
 

3524

משתמש סופר מקצוען
אגב, ראיתי את המפרט של הדאבו פרו 5800, הוא מרשים יותר משל רבים מהדגמים האחרים, גם המחיר מרשים יותר ...
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  107  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה