ויש מבחן מיקסרים של רשת 13
https://www.youtube.com/watch?v=dXK7FDH6sFM
מתוך הסרטון נאמר:
בצקים:
אנרקסום - הוא שונה מאוד ממה שכולם מכירים, הבצק נשאר קריר הוא עשה עבודה טובה יציב מאוד.
דאבו 5750 - עובד שקט, חזק ויציב ולא רוקד, המנוע הכי מהיר מכולם הגיע לתוצאה הכי מהירה והכי טוב והוא שמר על בצק קריר. יש טיימר ותכנית לכל דבר,
מורפי ריצארד - חלש מאוד. הבצק מתחמם מאוד מהמנוע שמתאמץ ומרקם הבצק נפגע. קערה קטנה.
קנווד - קופץ יחד עם הבצק ולא יציב היה לו קשה לעבוד על קילו קמח. הקערה קטנה
מקום אחרון - מורפי ריצ'ארד
מקום שלישי - קנווד
מקום שני - אנרקסום
מקום ראשון דאבו פרו
קצפות:
מקום אחרון - מורפי ריצ'ארד - נישאר למטה שלולית שלא הוקצפה לא יציב וקופץ ואפשר רק בכמויות קטנות.
מקום שלישי - קנווד - החלק למעלה באמת מוכן והחלק למטה פחות מוכן. לא הצטיין באף משימה אבל גם לא נכשל בצורה דרמטית.
מקום שני - אנרקסום - המרקם והקצפת יצא מדוייקת אבל לקח לו הרבה זמן. הוא מתאים תכלס לאנשים שעובדים רק בכמויות גדולות והוא יקר באופן חריג ומוגזם
מקום ראשון דאבו פרו - עשה עבודה מדוייקת בזכות הבלון שעשוי מ3 שכבות זה אומר שהוא עובד מתחתית הקערה ממש עד 3 דרגות לתוך הקצפת מה שנותן תוצאה מושלמת הגודל מעולה והמראה פוטוגני והכובד נותן לו יציבות ועוצמה. ומחיר שפוי.
אלה הן התוצאות כפי ששפים בדקו שם בסרטון.