בלת"קרציתי לברר איך אני יכולה להעלות את הברזל והB12 בהריון
המדדים יצאו ממש נמוכים
ספאטון מספיק?
אשמח לתגובות
תודה
הרופא שלי המליץ על 3 ספאטון ביום-הברזל היה ממש נמוך.
ובמקביל לקחתי כדורי B12.
ואחרי הלידה הכל ירד,ושוב לוקחת.....
בלת"קרציתי לברר איך אני יכולה להעלות את הברזל והB12 בהריון
המדדים יצאו ממש נמוכים
ספאטון מספיק?
אשמח לתגובות
תודה
אני היחידה שכמעט הקאתי את התוססן הזה?אני לקחתי תוססן של אלטמן 2 ליום (אם רוצה לעלות במהירות אחד לא מספיק)
תוך חודש עלה לי מ10 וקצת ל13 וגם אחרי הלידה נשאר גבוה...
אני בתהליך של זריקות B12 ורוצה לדעת איך להעלות את המוגלובין ללא צורך בעירוי..........עוד לפני שמגיעים לכזה מצב מומלץ לבדוק את רמת ויטמין B12
כשהוא נמוך הברזל בד''כ יישאר נמוך
כדי להעלות את הברזל צריך לקחת כדור (עדיף כדורי מציצה) של ויטמין בי 12 בשילוב טיפות ויטמין די!
בלי לפספס יום.
אם אין בעיות ספיגה ההמוגלובין אמור לעלות.
מלבד ההמוגלובין יש גם ברזל שלא חייב להיות גבוה אם ההמוגלובין גבוה ולכן זה מטעה
בשביל להעלות ברזל עדיף לשלב גם מאכלים מן החי העשירים בברזל במקביל לכדורים.
המלצה חמה שלי: לשתות פעמיים ביום כוס גזר סחוט טרי (טרי הכוונה קרוב ממש לרגע הסחיטה) לערבב בפנים כף עד שתיים של שמן זית (מי שרגיש לטעם אז שיתחיל בהדרגה) ולשתות לאט.
אם הרופא שאתו את מתייעצת מציע לך זריקות כנראה את כרגע במצב שזה מה שיעזוראני בתהליך של זריקות B12 ורוצה לדעת איך להעלות את המוגלובין ללא צורך בעירוי..........
הוא אמר שיש אפשרות שלא אצטרך עירויאם הרופא שאתו את מתייעצת מציע לך זריקות כנראה את כרגע במצב שזה מה שיעזור
העצות שלי וכפי שכבר רשמתי הם למקרים יחסית רגילים, לא כאלו שמצריכים ברזל בזבנגים.
לכל אחד עוזר משהו אחרהוא אמר שיש אפשרות שלא אצטרך עירוי
ולכן מנסה לדעת איזה תוסף יעלה לי את המוגלובין בצורה הטובה ביותר
המלצה אישית שלי (לא אשת מקצוע, סתם כבן אדם)הוא אמר שיש אפשרות שלא אצטרך עירוי
ולכן מנסה לדעת איזה תוסף יעלה לי את המוגלובין בצורה הטובה ביותר
אני קיבלתי וונופר וממש הרים אותי.הרופא המליץ לי על פרינג'קט אבל לא אשרו לי בקופה. שווה לי להתעקש על הפרינג'קט (או לשלם עליו פרטי) או לקחת ונופר ?
לקחתי זריקות B12 (בשונה מכל האשכולות בפרוג שכתוב שם כמה זה כואב, לי ממש לא כאב- 5 דקות אח"כ וזהו!)עשיתי בדיקות דם . וההומוגלובין שלי 10, מאגרי הברזל נמוכים מהרגיל. וכמובן הרופא המליץ לי על עירוי ברזל, ויטמין B12 ג"כ נמוך, אך הרופא לא התייחס לכך. יש לציין שאני עם היפרמאזיס (כבר לא מקיאה, אבל עדיין עם בחילות וזופרן). הרופא המליץ לי על פרינג'קט אבל לא אשרו לי בקופה. שווה לי להתעקש על הפרינג'קט (או לשלם עליו פרטי) או לקחת ונופר ? יש לציין שאני כ"כ חלשה ולא מסוגלת כמעט לעשות כלום , וזה סיוט.
אני לוקחת גם את השייק של הרבנית קנייבסקי ע"ה , ולא ממש מרגישה שינוי.
לי במכבי עלה 250 ש”ח שתי האמפולות היה שווה המחירעשיתי בדיקות דם . וההומוגלובין שלי 10, מאגרי הברזל נמוכים מהרגיל. וכמובן הרופא המליץ לי על עירוי ברזל, ויטמין B12 ג"כ נמוך, אך הרופא לא התייחס לכך. יש לציין שאני עם היפרמאזיס (כבר לא מקיאה, אבל עדיין עם בחילות וזופרן). הרופא המליץ לי על פרינג'קט אבל לא אשרו לי בקופה. שווה לי להתעקש על הפרינג'קט (או לשלם עליו פרטי) או לקחת ונופר ? יש לציין שאני כ"כ חלשה ולא מסוגלת כמעט לעשות כלום , וזה סיוט.
עניין של ס"דלקחתי זריקות B12 (בשונה מכל האשכולות בפרוג שכתוב שם כמה זה כואב, לי ממש לא כאב- 5 דקות אח"כ וזהו!)
עשיתי בדיקות דם . וההומוגלובין שלי 10, מאגרי הברזל נמוכים מהרגיל. וכמובן הרופא המליץ לי על עירוי ברזל, ויטמין B12 ג"כ נמוך, אך הרופא לא התייחס לכך. יש לציין שאני עם היפרמאזיס (כבר לא מקיאה, אבל עדיין עם בחילות וזופרן). הרופא המליץ לי על פרינג'קט אבל לא אשרו לי בקופה. שווה לי להתעקש על הפרינג'קט (או לשלם עליו פרטי) או לקחת ונופר ? יש לציין שאני כ"כ חלשה ולא מסוגלת כמעט לעשות כלום , וזה סיוט.
פריגנט? או B 12?לי במכבי עלה 250 ש”ח שתי האמפולות היה שווה המחיר
יש מצב שזה עולה יותר מזה?
הקופה לא אישרההקופה לא אישרה, או הרופא לא אישר?
אני אחרי 2 אמפולות של פרינגט עבר שבוע אני מרגישה אדם חדשהקופה לא אישרה
לפי כל מה שקראתי כאן החלטתי ששווה לי להשקיע לקנות. אז בעז"ה אקנה עצמאית. ומקווה שסוף סוף אוכל לעמד על הרגליים.
זה קשוח שא"א לתפקד, אפילו שזה זמני...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: