מאפים הלחמניות הכי טריות בכיתה----

Harmonyapro

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
העני הכנתי את הלחמניות ויצאו מושלמות
רכות בטרוף!!!
איך אפשר להכין אותן ללא סוכר?
מה יקרא אם אשים תחליף סוכר?
(אגב הכנתי אותן מקוסמין לבן)
אני הכנתי מקוסמין מלא 100 אחוז.
החלפתי את הסוכר בסילאן -יצא מעולה!!!
מה שכן צריך להשים לב כשמכניסים עם קוסמין להוסיף יותר נוזלים.
 

chani2006

משתמש מקצוען
@ה. בקר סליחה התחלתי לעבור על האשכול והתייאשתי אז אולי כבר שאלו,
אבל ממש ממש אשמח להסבר איך יוצרים את הכדורים המושלמים הללו.
אני מרדדת לבצק עבה, ואז קורצת בכוס.
יוצאים לי כדורים בצורת עיגול אבל ממש לא כדור.
מה השיטה הנכונה?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
@ה. בקר סליחה התחלתי לעבור על האשכול והתייאשתי אז אולי כבר שאלו,
אבל ממש ממש אשמח להסבר איך יוצרים את הכדורים המושלמים הללו.
אני מרדדת לבצק עבה, ואז קורצת בכוס.
יוצרים כדורים בצורת עיגול אבל ממש לא כדור.
מה השיטה הנכונה?
אני תולשת חתיכת בצק
ומתחילה לקפל למתחת את הסצק עד שאני מקבלת כדור מושלם

קצת קשה להסביר :)
 

chani2006

משתמש מקצוען
אני תולשת חתיכת בצק
ומתחילה לקפל למתחת את הסצק עד שאני מקבלת כדור מושלם

קצת קשה להסביר :)
אה, כל כדור מקבל טיפול קוסמטי אישי, פדיקור מניקור:)?
אכן, ככה זה נראה, מושלם לגמרי, אבל חשבתי שיש איזו שיטה סודית יותר מהירה....
זו גם השיטה של כל האחרות שהעלו פה תמונות מושלמות?
@אביה לביא ? @k1234 ? @מגדלור ? @דינוש ? ואחרות...
אולי מישהי תעלה איזו הסרטה קצרה איך אתן מכדררות?
תודה!
 

מגדלור

משתמש מקצוען
אה, כל כדור מקבל טיפול קוסמטי אישי, פדיקור מניקור:)?
אכן, ככה זה נראה, מושלם לגמרי, אבל חשבתי שיש איזו שיטה סודית יותר מהירה....
זו גם השיטה של כל האחרות שהעלו פה תמונות מושלמות?
@אביה לביא ? @k1234 ? @מגדלור ? @דינוש ? ואחרות...
אולי מישהי תעלה איזו הסרטה קצרה איך אתן מכדררות?
תודה!
אני גם עושה ככה
כמובן בהשראה של הני..
 

מיוחדת שכזו!

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
אה, כל כדור מקבל טיפול קוסמטי אישי, פדיקור מניקור:)?
אכן, ככה זה נראה, מושלם לגמרי, אבל חשבתי שיש איזו שיטה סודית יותר מהירה....
זו גם השיטה של כל האחרות שהעלו פה תמונות מושלמות?
@אביה לביא ? @k1234 ? @מגדלור ? @דינוש ? ואחרות...
אולי מישהי תעלה איזו הסרטה קצרה איך אתן מכדררות?
תודה!
אשתדל להסריט בפעם הבאה
 

אבדגהו

משתמש מקצוען
מתכון-
הדיוק בכמויות ממש חשוב

1 כף מלח
1 קילו קמח
3/4 כוס סוכר
2 כפות שמרים יבשים
550 מ"ל מים
3/4 כוס שמן

שמים בקערה מלח ומעל זה קמח, סוכר, שמרים ומים.
מתחילים ללוש לבצק.
אחרי שמתחיל להיווצר בצק מוסיפים את השמן. לשים עד לקבל בצק רך, נעים ולא דביק.
מניחים לכמה דקות ומערבלים שוב.

מעירים לקערה מרוחה בשמן ומורחים גם את פני הבצק במעט שמן. מכסים בניילון ומתפיחים להכפלת הנפח. לא יותר. התפחת יתר הורסת את המרקם.

יוצרים לחמניות ומניחים בתבנית.
מתפיחים 12 דקות, מושחים בביצה מהולה במים ומפזרים מה שרוצים. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות

אופים להשחמה נאה מלמעלה ומלמטה ולא יותר. בערך 15 דקות

מניחים לקירור על רשת. דווקא רשת כי כך משתחרר האוויר החם ולא מרטיב את הלחמניות והורס להן את המרקם.

להקפאה-
מקפיאים כשהלחמניות עדיין לא ממש קרות. לא חמות אבל עדיין נעימות למגע. לא מוציאות אדים.
בשקית קשורה היטב וסגורה בנוסף בקליפס על הקשר.
הקפאה עמוקה עדיפה
בקמח כוסמין לבן יצא טוב המתכון?
 

אאי

משתמש פעיל
מתכון מנצח! גיליתי אותו ממש לא מזמן וכבר הכנתי פעמיים, פעם לחמניות ופעם חלות לשבת, אימצתי אותו.
באמת תודה רבה @ה. בקר!
 

מחר זה מאוחר

משתמש פעיל
קופצת על האשכול
@ה. בקר אין לי מיקסר...
(לעוגות יש לי מקצף ידני, יוצא מעולה.)
אבל בצקים... כלומר חלות/ לחמניות, ובכן, פחות,
האם הסיבה שהם יוצאות לא הכי מוצלחות בגלל שאני לשה ביד???
אשמח מאד לתשובתך!
תודה!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה