לא חושב שזה אפשרי. החיפוש סגנון של אינדיזיין תופס כל תבנית כמקשה אחת, אי אפשר לחפש שני סגנונות פסקא שונים. אבל זה תלוי במבנה של הקובץ שלך, ייתכן שיש דרך אחרת.אני רוצה לחפש סגנון פסקה מסוים (וסגנון זה נמצא הרבה בקובץ), ואני רוצה לחפש אותו רק כשמופיע אחר איזה סגנון מסוים אחר?
יש איזה דרך ע"י הסתכל מאחורה חיובי לחפש כזה? או אולי ע"י דרך אחר?
מה אני כותב כדי לחפש את הדברים הבאים:
!.
?.
)ד, ג( - פסוק עם סוגריים הפוכות
תודה רבה
\).=?\(
\.\?
\.\!
לא חושב שזה אפשרי. החיפוש סגנון של אינדיזיין תופס כל תבנית כמקשה אחת, אי אפשר לחפש שני סגנונות פסקא שונים. אבל זה תלוי במבנה של הקובץ שלך, ייתכן שיש דרך אחרת.
\).=?\(
\.\?
\.\!
אתה רוצה משהו שיחפש רק את הסוגריים הפנימיים ביותר או את הסוגריים הראשונים שבתוך הסוגריים (שבתוכם יש עוד סוגריים)?איזה מחרוזת גרפ יחפש רק את 'הסוגריים בתוך סוגריים' ?
אני רוצה את זה בשביל לבדוק קובץ אם יש בתוכו מצב כזה של סוגריים בתוך סוגריים, וממילא לא נפק"מ לי באיזה אופן הוא ימצא המקומות שיש סוגריים בתוך סוגריים.אתה רוצה משהו שיחפש רק את הסוגריים הפנימיים ביותר או את הסוגריים הראשונים שבתוך הסוגריים (שבתוכם יש עוד סוגריים)?
איזה מחרוזת גרפ יחפש רק את 'הסוגריים בתוך סוגריים' ?
\(((?>[^()]+)|(?R))+\)
כמו שהואאם אני רוצה לחפש את הסמל @
אני כותבת אותו כמו שהוא או שצריכה לפניו איזה תו?
את מתכוונת לכל מה שבין @ ולמספר 3, או למספר כלשהו?אם אני רוצה לחפש את כל מה שבין @ ל-3 (בלי ה-@ וה-#)
(?<=@).+?(?=\d)
(?<=@).+?(?=3)
אותו דבר רק להחליף את ה3 ל#סליחה,
התכוונתי בין @ ל-#
שאלה: איך מחפשים פסקה שלמה שאין בה שום סימן מסימני הניקוד או טעמים?
(?<=^)[^\x{0591}-\x{05c7}]+\r
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: