לחפש סיום פסקאאני רוצה קוד שיגיע לכל סוף פסקה ואז ישים את האוביקט המעוגן (שנמצא בזיכרון (c)) אל שהאוביקט המעוגן יהיה בפסקה חדשה
קוד:
\r
קוד:
\r~c\r
לחפש סיום פסקאאני רוצה קוד שיגיע לכל סוף פסקה ואז ישים את האוביקט המעוגן (שנמצא בזיכרון (c)) אל שהאוביקט המעוגן יהיה בפסקה חדשה
\r
\r~c\r
השאלה היא כיצד עושים חיפוש והחלפה כזה, אבל תוך כדי התעלמות מהטעמים והניקוד?
י[\x{0591}-\x{05c7}]*ה[\x{0591}-\x{05c7}]*ו[\x{0591}-\x{05c7}]*\Kה
לא חושב שזה קשור לGREPאיך מגדירים באינדיזיין שבכל עמוד שמאלי יופיעו מספרי העמודים של העמוד הימני והשמאלי?
(למשל שבעמוד 3 יהיה כתוב - "2-3" ובעמוד 5 יהיה כתוב - "4-5" וכו')
(יכול להיות שכבר כתבו פה את התשובה בכל השרשור ואני לא מוצאת...)
[א-ת]+[׳'",]*[א-ת]+
איך מגדירים שהגרפ ימצא את כל הרצף כשיש רצף?
(?<=\s)(\s?\w+["'״׳]\w+){1,}
חיפוש מילה "שניה" בפסקה, בתנאי שיש נקודה בסוף המילה הראשונה
יש פה איזה גאון??
אם זה מדי קשה, אז לפחות חיפוש מילה שניה בפסקה
תודה רבה!
^[^ ]+ \K\w+([’\w]+)?(?=[,])?
(?<=^)\S+\.\s\K\S+
הנה - אבל זה מוצא רק בכל פסקא שניה - בוודאי @ניוגראף יוכל לתקן את זה שיעבוד בכל פסקא
יש אפשרות להגדיר את זה כאקשן? כלומר שהוא יעשה לי את כל הפעולות האילו ברצף בלי לעבוטד כל שבוע על אותו דבר?
האמת שאני לא מספיק יודעת...ואם את יודעת איך לכתוב ההוראות, אפשר לעשות דברים מאוד מתקדמים עם זה...
סימנת חצים על כל האפשרויות.... אתה יכול להיות יותר ברור איזה מהם?אני צריך גרפ למילה בתחילת פסקה שלא יכלול מילה ראשונה של הפסקה שלאחריה יש סוגר סוגריים (אם יש כזו בתחילת הפסקה) וכן לא את הרווח שלאחריה.
דוגמה:
צפה בקובץ המצורף 587293
אני צריך גרפ שיכלול את כל המקרים המסומנים, אם זה אפשרי.סימנת חצים על כל האפשרויות.... אתה יכול להיות יותר ברור איזה מהם?
אתה עדיין לא ברור, מה זאת אומרת "שלא יכלול"???אני צריך גרפ שיכלול את כל המקרים המסומנים, אם זה אפשרי.
הספר הזה מצויין אבל באנגליתהאמת שאני לא מספיק יודעת...
איך לומדים כזה דבר?
אולי אתם יודעים על אתר שמסביר על החומר?
אני צריך גרפ שיכלול את המילה הראשונה בפסקה, אך עם זאת, אם המילה הראשונה היא מילה שיש לאחריה סוגר סוגריים (שהיא למעשה סימון סעיף), אז שיכלול רק את המילה שלאחריה ולא את המילה עם הסוגר סוגריים בסופה.מה זאת אומרת "שלא יכלול"?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ש'
קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ: