כמדומני בכל הגרסאות זה היה כך.
באופן כללי, אסור "לנגוע" בהפניות להערות בגרעפ, מותר רק להשתמש בפונקציה של lookbehind או lookahead לגביהם.
לא, זה לא עובד, ההערה נמחקת. תבדוק שוב.אצלי זה בסדר, כשמחזירים אותם עם $[מספר הקבוצה].
ואני לא זוכר שיהיה בעיה גם בסדר הקודמות של CC.
מה זה? ואיך זה יכול לעזור?מותר רק להשתמש בפונקציה של lookbehind או lookahead לגביהם.
זה מסתכל קדימה (או אחורה) אבל לא תופס או נוגע במה שזה מוצא.האם ניתן להרחיב על ההצעות האלו:
מה זה? ואיך זה יכול לעזור?
אלו ואלו... אם עושים את ההחלפות אחד אחד זה באמת לא מוחק את ההערה, אבל אם עושים Change All זה כן מוחק!
(אגב, איך אתה מייצר את ה-GIF שלך? ניסיתי עם SnagIt ויצא לי קובץ גדול מדאי וגם פחות חד משלך.)מעניין!
ניתן לעשות בפוטושופ, אבל גם שם לא יוצא מספיק חד. מעניין באמת איך עושה זאת @ניוגראף כ"כ חד.(אגב, איך אתה מייצר את ה-GIF שלך? ניסיתי עם SnagIt ויצא לי קובץ גדול מדאי וגם פחות חד משלך.)
יש תוכנה מעולה שנקראת ScreenToGIF(אגב, איך אתה מייצר את ה-GIF שלך? ניסיתי עם SnagIt ויצא לי קובץ גדול מדאי וגם פחות חד משלך.)
(אגב, איך אתה מייצר את ה-GIF שלך? ניסיתי עם SnagIt ויצא לי קובץ גדול מדאי וגם פחות חד משלך.)
אשמח לקבל קוד על דרך 'הסתכל אחור':
כל פיסקה אצלי מסתיימת במספר. ברצוני לחפש את אותו מספר ומשם אחורנית עד תו מסוים.
#.+\d+(?=\r)
(?<=#).+\d+(?=\r)
הנה, בהנחה שהתו שלך הוא #:
זה יכלול גם את התו שלך.קוד:#.+\d+(?=\r)
אם אתה רוצה עד ולא עד בכלל (דהיינו ללא התו #):
קוד:(?<=#).+\d+(?=\r)
וברצוני למצוא את המספר 43 ואחורה עד הפלוס האחרון.
בנוסחה זו הוא מוצא עד הפלוס הראשון.
(שמתי '?' אחרי +. ולא עזר...)
\+[^+]+\d+(?=\r)
ניסיתי שיחליף בסימון פיסקה, אך הוא מוסיף סימון פיסקה של הפיסקה הקודמת, כדלהלן:
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: