בוורד, ללחוץ על המודגש:לקוח הביא לי חומר שכל הסיפורים בטקסט עם רקע אפור (נקרא 'הצללה' בוורד, נמצא בהגדרות פסקה)
איך מצליחים לתפוס את זה בחפש והחלף ולתת לזה סגנון
בין בוורד, ובין באינדי'
באינדיזיין הוא לא ייבא לך את ההצללה הזאת, עיין כאן
בוורד, ללחוץ על המודגש:לקוח הביא לי חומר שכל הסיפורים בטקסט עם רקע אפור (נקרא 'הצללה' בוורד, נמצא בהגדרות פסקה)
איך מצליחים לתפוס את זה בחפש והחלף ולתת לזה סגנון
בין בוורד, ובין באינדי'
ראיתי, פתחת עוד שרשור בפורום. עניתי לך גם שם.זה סימון
והכוונה להצללה
זה לא אותו דבר
לא מובן
זה לא סימון, אלא הצללה, וזה לא תופס את זה
אז יש לך רעיון אחר?
אז תחפש את סגנון הפסקא שמכיל את ההגדרה הזאת
או שתגיד לאדון הרב המחבר שליט"א שיואיל בטובו לפשט את העיצוב המתחכם בקובץ שלו, ויביא לך קובץ שפוי ונורמלי בלי טריקים ובלי שטיקים, אחרת תיקח לו טבין ותקילין על ההכנה לעימוד.
מניסיון - האיומים האלה עובדים תמיד. והם יותר לטובתו מאשר לטובתך.
למה רום מעלת כבוד תורתו נשמע כועס?אף אחד פה לא יודע איך תופסים באינדיזיין הצללה??
אף אחד פה לא יודע איך תופסים באינדיזיין הצללה??
זה לא סקריפט שקיים.מאיפה משיגים סקריפט זה? ומה מחירו?
עיין כאן:
אין הכי נמי, הוא צריך לחפש את השיידינג, לא להחיל אותה.
לא ברורה השאלההאם אפשר קוד של השתלה של אוביקט מעוגן כל סוף פסקה (שהאוביקט המעוגן יהיה בפסקה חדשה)
אני רוצה קוד שיגיע לכל סוף פסקה ואז ישים את האוביקט המעוגן (שנמצא בזיכרון (c)) אל שהאוביקט המעוגן יהיה בפסקה חדשהלא ברורה השאלה
יש לך אובייקט מעוגן ואתה מנסה לחפש אותו?
אם כן
הקוד שלו בגרפ הוא ~a
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: