חיסכון לכל ילד הכל על חיסכון לכל ילד, האם כדאי להוסיף 50 ש"ח לכל ילד? ועוד...

מקצועי בלבד

Moderator
מנהל
מנוי פרימיום
שלום,
האם כדאי להפקיד כל חודש 300 שקל דרך ביטוח לאומי למסלול הלכה של אינפניטי, או עדיף להשקיע את אותו הסכום באופן עצמאי באותו מדד ?
אין אפשרות להפקיד לתוכנית חיסכון לכל ילד של הביטוח לאומי יותר מאשר מה שהם מפקידים, ואפשר דרכם רק להכפיל את ההפרשה כך שסה"כ זה יהיה הפקדה של 110 ש"ח לכל ילד.

כמובן שגם באופן עצמאי יש הרבה אפשרויות השקעה מעולות.

צמיחה

משתמש רשום
אין אפשרות להפקיד לתוכנית חיסכון לכל ילד של הביטוח לאומי יותר מאשר מה שהם מפקידים, ואפשר דרכם רק להכפיל את ההפרשה כך שסה"כ זה יהיה הפקדה של 110 ש"ח לכל ילד.

כמובן שגם באופן עצמאי יש הרבה אפשרויות השקעה מעולות.
נכון מאוד,
זה בדיוק השאלה שלי, אני רוצה לבקש מביטוח לאומי שיפקידו עוד חמישים שקל לכל ילד, סך הכל 300 שקל.
השאלה שלי, מה עדיף, האם לבקש מביטוח לאומי להוסיף להפקדה חמישים שקל כל חודש למסלול הלכה של אינפניטי,
או שעדיף לי להשקיע את אותו הסכום באופן עצמאי באותו המדד בקרן אירית של בלאקרוק ?

מקצועי בלבד

Moderator
מנהל
מנוי פרימיום
נכון מאוד,
זה בדיוק השאלה שלי, אני רוצה לבקש מביטוח לאומי שיפקידו עוד חמישים שקל לכל ילד, סך הכל 300 שקל.
השאלה שלי, מה עדיף, האם לבקש מביטוח לאומי להוסיף להפקדה חמישים שקל כל חודש למסלול הלכה של אינפניטי,
או שעדיף לי להשקיע את אותו הסכום באופן עצמאי באותו המדד בקרן אירית של בלאקרוק ?
אין פה תשובה חד משמעית.
שני האפשרויות טובות, ושכל אחד יראה מה מתאים לו יותר גם לפי שאר הנתונים האישיים שלו.

מקצועי בלבד

Moderator
מנהל
מנוי פרימיום

השקעות R הון

מנהל פורום השקעות
מנהל
מנוי פרימיום
האם כדאי להפקיד כל חודש 300 שקל דרך ביטוח לאומי למסלול הלכה של אינפניטי, או עדיף להשקיע את אותו הסכום באופן עצמאי באותו מדד ?
יש מעלה בחיסכון לכל ילד שלא משלמים דמי ניהול.
(ומעלה נוספת שהכסף לא נזיל!!
וגם שזה יורד לפני שהכסף נכנס לעו"ש!!)
כמובן שאפשר להשקיע לבד במסחר עצמאי
לקנות קרן סל זהה בדמי ניהול 0.2%.
ולהשקיע בצורה מיטבית יותר.
והקרן בבעלותנו ולא על שם ילדינו המתוקים. (יש כאלה שמציק להם שהכסף נרשם על שם הילדים)

לטעמי במכלול השיקולים
תהיה תוצאה טובה יותר לקופת חיסכון לכל ילד.
ולכן נראה לי שכדאי להכפיל את החיסכון.
לשיקולכם.

124578

משתמש פעיל
אז בעצם מכל מה שכתוב פה אני מבינה שעדיף להעביר את כספי החיסכון של הילדים לאינפנטי??
אנחנו חוסכים במיטב דש עד היום.

האם גם חסכון של ילד בן 14 כדאי להעביר?

תודה!!

מקצועי בלבד

Moderator
מנהל
מנוי פרימיום
אז בעצם זה אומר שבאינפנטי גם הקרן עצמה נכנסת לסיכון שיאבדו אותה?
בכל קופת גמל שהיא יש סיכונים גם לקרן.
כדי להבין את הסיכונים ואת הסיכויים, צריך לדעת מה זה מניות, ומה זה אג"ח, ומה הסיכויים והסיכונים שיש בהשקעה בהם, ואז תוכלו לקבל החלטה יותר מושכלת.

מקצועי בלבד

Moderator
מנהל
מנוי פרימיום
עפ"י המלצת @מקצועי בלבד אני רוצה להעביר את ילדי לאינפיניטי.
אז אני לא יודעת על מה מדובר.
וכדי שלא יבינו דברים בצורה לא נכונה, אז אני רוצה שוב להדגיש שאני לא יועצת, לא ממליצה, אין לי רישיון ייעוץ.

The special one

משתמש פעיל
לא הבנתי,אז כן אפשר להוסיף מעבר ל50 ש''ח וגך להפקיד יותר בחשבון של חיסכון לכל ילד? למשל חוץ מה50 ש''ח להוסיף עוד 200 כך שלילד יופקד כל חודש 30?

אשר פרידמן

משתמש פעיל
לא הבנתי,אז כן אפשר להוסיף מעבר ל50 ש''ח וגך להפקיד יותר בחשבון של חיסכון לכל ילד? למשל חוץ מה50 ש''ח להוסיף עוד 200 כך שלילד יופקד כל חודש 30?
הכוונה בשאלה כנראה הייתה האם כדאי להוסיף לשישה ילדים 50 ש''ח לכל אחד, או להשקיע את אותם ה 300 לבד

החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  14  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה