בשביל לעבור לאינפיניטי לא צריך לשלוח אליהם מייל, ממלאים טופס באתר מצרפים ת.ז. וזהו.אני שלחתי לאינפיניטי מייל לפני 3 ימים ועדיין לא ענו לי...
בשביל לעבור לאינפיניטי לא צריך לשלוח אליהם מייל, ממלאים טופס באתר מצרפים ת.ז. וזהו.אני שלחתי לאינפיניטי מייל לפני 3 ימים ועדיין לא ענו לי...
ולא צריך לעדכן את הקופה הקודמת?בשביל לעבור לאינפיניטי לא צריך לשלוח אליהם מייל, ממלאים טופס באתר מצרפים ת.ז. וזהו.
לא.ולא צריך לעדכן את הקופה הקודמת?
בטופס יש 4 אפשרויות נמוך בנוני מוגבר והלכהלא.
אינפיניטי כבר יטפלו בהעברה.
כך בחשבון שלא תראה את כ"כ מהר,בטופס יש 4 אפשרויות נמוך בנוני מוגבר והלכה
רק כדי לוודא שוב ההלכה ג"כ נחשב כסיכון גבוה=ריווחי?
לא יודע אם זה חוקי לכתוב כאן את זהאגב, רימון חייט, לא מוסיף 50 ש"ח לחיסכון לכל ילד.
כיון שדעתו זה לא דבר טוב לחסוך לילדים. אך כאן זה לא המקום.
וואו! כל הכבוד! מקווה שבקרן משתלמת..(בקרן השתלמות אני מפריש 320 ש"ח לילד).
גם אני קיבלתי את אותה תשובה בדיוק, אפי' עם שגיאת הכתיב.אינפיניטי ענו לי במייל לגבי השאלה למה אין להם כשרות של גלאט הון וזה תשובתם:
שלום רב,
בהמשך לפנייתך מטה, אנו פועלים על מנת לקבל כשרות של גלאט הון
כרגע אין בידנו את השכרות הנ"ל.
בברכה
א, הוא בעצמו מפרסם את זה באתר שלו, זה לא סוד.לא יודע אם זה חוקי לכתוב כאן את זה
אבל בציבור הכללי שהחיסכון הזה הולך לילדים, הילדים גם אלו הם שמשלמים על החתונה שלהם..
כבר כתבו פה - זה לא נכוןכי החיסכון של 25% מס מהרווח
מידיעה?כבר כתבו פה - זה לא נכון
גם על חסכון לכל ילד משלמים 25% מס על הרווחים
אכן כן.מידיעה?
מקור.
תודה.אכן כן.
יש פטור ממס רק אם מושכים כקצבה לאחר גיל 60.
מקור
דף הבית
תכנית חיסכון לכל ילד יצאה לדרך. משרד האוצר והביטוח הלאומי מזמינים אתכם לבחור את תוכנית החיסכון עבור ילדיכם. תוכלו לבחור האם לנהל את החיסכון בקופת גמל או בבנק. תוכלו להכפיל את החיסכון ולהפקיד 50 ש"ח נוספים שיועברו מתוך קצבת הילדים המשולמת עבור כל ילד.hly.gov.il
כמו כן בהרבה מקרים ניתן לקבל החזר מס בהתאם לנקודות זיכוי וכדו'.
כמו"כ למה מתכוונים הביטוח לאומי בפרסומות שלהם שאפשר לשמור לילד 70,000 שח לגיל 18.. לפני הניכוי? או שיש קופת השקעה סודית שרק הם יודעים?תודה.
כשכתבת קודם לכן את החישוב כמה יוצא בערך מחיסכון לכל ילד זה אחרי ניכוי 25%?
מה שכתבתי קודם זה ללא הורדת מס.תודה.
כשכתבת קודם לכן את החישוב כמה יוצא בערך מחיסכון לכל ילד זה אחרי ניכוי 25%?
אם אני מבינה למה אתם מתכוונים, אז הם פשוט הסתכלו על התשואות שהיו בשנים הראשונות ואמרו כנראה שזה ימשיך כך, ואם כך זה יגיע ל70,000 ש"ח בגיל 18.כמו"כ למה מתכוונים הביטוח לאומי בפרסומות שלהם שאפשר לשמור לילד 70,000 שח לגיל 18.. לפני הניכוי? או שיש קופת השקעה סודית שרק הם יודעים?
על הרווח שבשווי האינפלציה לא משלמים מס??המס הוא 25% מהרווח הריאלי. [אחרי ניכוי אינפלציה, ואני לא יודעת בכמה האינפלציה תעלה עד אז]
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: