זה צריך להיות מותאם לנתונים האישיים שלכם.בלת"ק
איזה מסלול הכי כדאית להחזיק בה את הכסף?
נכון.על הרווח שבשווי האינפלציה לא משלמים מס??
לא בחיסכון לכל ילד ולא בהרבה השקעות אחרות.
זה צריך להיות מותאם לנתונים האישיים שלכם.בלת"ק
נכון.על הרווח שבשווי האינפלציה לא משלמים מס??
תקראו כאן:בלת"ק
משלמים מס.על הרווח שבשווי האינפלציה לא משלמים מס??
לא הבנתי.מנכים את האינפלציה רק מסכום ההפקדות.
כן.הראל מסלול הלכה זה טוב?
אני מדבר על תכנית חיסכון לכל ילד +50זה צריך להיות מותאם לנתונים האישיים שלכם.
אוקיי, עדיין התשובה היא שזה צריך להיות מותאם לנתונים האישיים.אני מדבר על תכנית חיסכון לכל ילד +50
יש לי 4 ילדים ב"ה
זה מונח באיזה קרן
התחיל אצל פסגות ויום אחד קיבלתי הודעה שפסגות בלה בלה בלה וזה עבר להראל אם אני לא טועה
לאחרונה חבר אמר לי שכדאי לי לבדוק את הנושא
כי יש קרנות שאפשר לצאת בסוף המסלול עם יותר מפי2 מהמסלול הפשוט
מה הכוונה מותאם אפשר פירוט?אוקיי, עדיין התשובה היא שזה צריך להיות מותאם לנתונים האישיים.
אפשר ללמוד על הנושא במאמרים שלי.
אני ממליצה או ללמוד את הנושא היטב [ויש פה בפורום השקעות הרבה מידע] או להיעזר במשהו מקצועי בלתי תלוי שיוכל להסביר ולהדריך אתכם למה שיהיה הכי מתאים ורווחי בשבילכם.מה הכוונה מותאם אפשר פירוט?
ההמלצה היא להבין את הנושא ואז גם תדעו איפה הכי כדאי.ילד אחד בו שנה פלוס עוד תוספת של ה50 לחודש איפה הכי מומלץ?
תודה מראש.
בעז"ה אעבור על הפורום ( בלע"ה כבר 50 עמודים )אבל עד אז מה ההמלצה?ההמלצה היא להבין את הנושא ואז גם תדעו איפה הכי כדאי.
ויש פה בפורום מידע רב.
הפורום לא הכוונה דווקא לאשכול הזה.בעז"ה אעבור על הפורום ( בלע"ה כבר 50 עמודים )אבל עד אז מה ההמלצה?
איפה אפשר לראות טבלה דומה לזו עם נתונים מעודכנים לשנת 2022?זה לא עדכני...
הנה נתונים עדכניים
עדיף באתר "גמל נט".איפה אפשר לראות טבלה דומה לזו עם נתונים מעודכנים לשנת 2022?
תודה רבה!
0.23כמה הדמי ניהול אחרי גיל 21?
המסלול הלכה של אינפיניטי הוא מסלול בסיכון מוגבר?@מקצועי בלבד בחרתי עכשיו קופת גמל לילד הטרי שלי, ובחרתי באינפניטי במסלול הלכה.
צפה בקובץ המצורף 1274924
ואם אני כבר עוסק בבחירת קופות גמל, האם משתלם (ללא המלצות כלל!) להעביר לקופה הנ"ל גם את שאר הילדים?
כיום הם בהראל.
צפה בקובץ המצורף 1274926
הראשון בגיל 6, השני בגיל 5.
אשמח למענה בלי שום המלצה.
הוא מסלול מנייתי, ולכן בהגדרה הוא נחשב לסיכון מוגבר.המסלול הלכה של אינפיניטי הוא מסלול בסיכון מוגבר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: