לאיזה מנייתי כדאי לעבור כעת?אכן כן.
אפשר להעביר לכל חברה ומסלול שתרצו.
זה בסדר לי סיכון גבוה
לאיזה מנייתי כדאי לעבור כעת?אכן כן.
אפשר להעביר לכל חברה ומסלול שתרצו.
בחיסכון לכל ילד יש רק מסלול מנייתי אחד עם הכשר, מדובר על מסלול "הלכה" בחברת אינפיניטי.לאיזה מנייתי כדאי לעבור כעת?
זה בסדר לי סיכון גבוה
הבנתי שלא חייבים עם כשרות לדעת כמה רבנים שאנחנו סומכים (שולחים מכתב מסויים לחברה וזה טוב יותר מכל כשרות - אנחנו בבירורים), אם כך, יודעת מה מומלץ? SPS500 - מה זה בדיוק? איפה זה? הבנתי מה זה אומר, אבל זה מניה שכמה חברות משקיעות בה? לא הצלחתי להביןבחיסכון לכל ילד יש רק מסלול מנייתי אחד עם הכשר, מדובר על מסלול "הלכה" בחברת אינפיניטי.
אין מסלול כזה בחיסכון לכל ילד.אם כך, יודעת מה מומלץ? SPS500 - מה זה בדיוק? איפה זה? הבנתי מה זה אומר, אבל זה מניה שכמה חברות משקיעות בה? לא הצלחתי להבין
גם לא משהו דומה?אין מסלול כזה בחיסכון לכל ילד.
יש מסלול דומה.גם לא משהו דומה?
התכוונתי לזהיש מסלול דומה.
בחברת אינפיניטי במסלול השקעה שנקרא "הלכה".
וכפי שעניתיהתכוונתי לזה
S&P 500
מבינה שאת זה אין בחיסכון לכל ילד גם לא בהלכה?
אין מסלול כזה בחיסכון לכל ילד.
תודה.וכפי שעניתי
תוכלו לפרט מה המכתב המסויים שאתם שולחים לחברה ואיך זה בדיוק פותר את נושא הכשרות.הבנתי שלא חייבים עם כשרות לדעת כמה רבנים שאנחנו סומכים (שולחים מכתב מסויים לחברה וזה טוב יותר מכל כשרות - אנחנו בבירורים), אם כך, יודעת מה מומלץ? SPS500 - מה זה בדיוק? איפה זה? הבנתי מה זה אומר, אבל זה מניה שכמה חברות משקיעות בה? לא הצלחתי להבין
אז אני לא יודעת מה החישוב המדויק שלהם, אבל כפי שאני מסבירה רבות פה בפורום, כשמשקיעם נכון בשוק ההון ולטווח ארוך [פה מדובר על 21 שנים] אז התשואות הם מאד גדולות, וכמובן שיש גם ריבית דריבית, שבטווח הארוך זה מה שעושה את ההבדל הגדול.ביטוח לאומי פרסם חיסכון לכל ילד עד 70 אלף
מישהו יכול להסביר איך בדיוק הגיעו לסכום הזה?
למור יש הכשר הבד"צ לכל מסלולי החיסכון לילדיםתודה.
לפני כמה זמן העברנו את כולם למור,
נעבור לאינפנטי
ממש תודה!
למור יש הכשר הבד"צ לכל מסלולי החיסכון לילדים
גם במסלול בסיכון גבוה שאינו נקרא מסלול הלכה
למור יש הכשר הבד"צ לכל מסלולי החיסכון לילדים
גם במסלול בסיכון גבוה שאינו נקרא מסלול הלכה
במסלול סיכון גבוה של מור יש חשיפה למניות בשיעור של כ 70%, וגם החשיפה למניות היא לדעתי בצורה לא מספיק טובה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: