יתכן בהחלט.הבנתי שגמל לכל ילד נכנס בהגדרה של ארה"ב כ-PFIC
האם זה נכון?!
אפשר לדווח על הרווחים כל שנה.ואם כן מה כדאי לעשות לילדים עם אזרחות אמריקאית?
יתכן בהחלט.הבנתי שגמל לכל ילד נכנס בהגדרה של ארה"ב כ-PFIC
האם זה נכון?!
אפשר לדווח על הרווחים כל שנה.ואם כן מה כדאי לעשות לילדים עם אזרחות אמריקאית?
כאב ראש..אפשר לדווח על הרווחים כל שנה.
אבל לכאורה הסכום הבסיסי לא יהיה PFIC, מאותה הסיבה שקרן פנסיה וכדו' הם לא PFIC.כאב ראש..
אני רואה שם ארבעה מסלוליםהמסלול הכשר והמנייתי באינפיניטי זה המסלול הלכה.
ההלכה הוא 100 אחוז מניות. כלומר, עונה גם הוא להגדרה של מוגבר, אם זו היתה השאלה.והלכה
המוגבר ללא הכשר.אני רואה שם ארבעה מסלולים
מועט
בינוני
מוגבר
והלכה
האם המוגבר גם כשר?
כשאת רואה בחנות חולצה בהנחה את מחכה שיעלה לה המחיר?אם החלטתי להעביר את החסכונות של הילדים שלי לאינפינטי בסיכון גבוה האם לעשות את זה היום או לחכות ולראות שהמצב מתאושש ואז לעשות את ההעברה?
כי ראיתי שבנפילות האחרונות אינפיניטי נפל הכי הרבה.
אני אדייק את שאלתיכשאת רואה בחנות חולצה בהנחה את מחכה שיעלה לה המחיר?
(לא שיש הבטחה שהמניות יעלו, אבל על סמך ההיסטוריה הן אמורות לעלות).
מסלול הלכה נפל הרבה כי הוא מושקע כולו במניות ובחודשים האחרונים היתה נפילה חזקה.
לעניננו, כשאת מעבירה מסלול את בעצם קונה מניות, אם את מחכה שה'שוק יתאושש' את בעצם מבטיחה לעצמך לקנות רק ביוקר את אותו המוצר בדיוק.
א. כרגע השוק בעליה.אני אדייק את שאלתי
האם כדאי לי להעביר עכשיו שכפי הנראה בתקופה הקרובה נמשיך לראות ירידות
או לעקוב כל חודש וברגע שהתשואות יתחילו להפוך ממינוס לפלוס ויהיו במגמת עליה אז לעבור .
נכון שכשהתשואות יהפכו לפלוס אז אני כבר אקנה בקצת יותר יקר
אבל מצד שני לא ספגתי את כל ההפסדים.
אני בעצם רוצה להיכנס כשהעליה בתחילתה ולא לפני כשעדיין יש ירידות.
האם קו החשיבה שלי נכון?
אשמח לחוות דעת מהמומחים שכאן
זה לא מעודכן למצב היום, אלא רק לפי הנתונים של לפני חודש וחצי.אז למה בקישור הזה
אני עדיין רואה שהכל בירידה?חיסכון לכל ילד | מיי גמל נט
www.mygemel.net
מדד תל אביב 125היכן ניתן לראות את המצב המעודכן להיום?
עוד לא.@מקצועי בלבד
עכשיו כן כדאי למשוך?
אני רואה כספי החיסכון לכל ילד מופקדים במור - יש אפשרות לעבור למקום אחר?בבקשה.
שוק ההון: סיכונים לעומת סיכויים | מאמר ראשון
מה זה שוק ההון? למה המשקיעים הישראלים הם המשקיעים הסולידיים בעולם? ומה עם החרדים? האם להשקיע במניות זה מסוכן? מהו תיק ההשקעות המומלץ?... מאמר ראשון בסדרה.www.prog.co.il
שוק ההון - סיכונים לעומת סיכויים | #2
מה זה ריבית דריבית? מהם 2 צורות ההשקעה האפשריות בשוק ההון? וגם תכנית השקעה במניות לחתונת הילדים, מה הסיכון הכי גדול בהשקעה במניות? למה לא להשקיע 100% מהכסף במניות? ומה הפיזור שאני חושבת כנכון? על כך ועוד במאמר שלפניכם.www.prog.co.il
סקירת המוצרים לחיסכון פנסיוני
מהן שלושת האפשרויות לחיסכון לגיל פנסיה? מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם?www.prog.co.il
חיסכון לכל ילד כל מה שצריך וכדאי לדעת
במאמר הזה אני רוצה לסקור עוד מוצר השקעה בשוק ההון שיש כמעט בכל משפחה, ואיך משתמשים בו בחכמה ובצורה שתניב לנו בעז"ה את הרווחים הכי גדולים, האם כדאי להוסיף לחיסכון עוד כסף? מתי אפשר להשתמש בכסף? האם לכל הילדים מומלץ אותו אפיק השקעה? על כך ועוד...www.prog.co.il
הדרך להכפלה ולשילוש של הכסף שלנו?
מתי תכפילו את ההשקעה שלכם? כולנו רוצים לדעת מתי ההשקעה שלנו גודלת, מתי אנחנו מכפילים, משלשים וכו' את הכסף שלנו? אז המאמר הזה בא לתת תשובה בדיוק לזה!www.prog.co.il
אכן כן.אני רואה כספי החיסכון לכל ילד מופקדים במור - יש אפשרות לעבור למקום אחר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: