חיסכון לכל ילד הכל על חיסכון לכל ילד, האם כדאי להוסיף 50 ש"ח לכל ילד? ועוד...

אאאא....

משתמש פעיל
בנתונים במסלולי הלכה הם עשו הכי קצת תשואה בשנה האחרונה אז למה אתה ממליץ דווקא הלכה אינפיניטי?
תקראי את המאמרים שלי בנושא שוק ההון, ואם אח"כ יהיו לך שאלות אני אשתדל לענות לך.

השקעות R הון

מנהל פורום השקעות
מנהל
מנוי פרימיום

מקצועי בלבד

Moderator
מנהל
מנוי פרימיום
לאחת שלא מבינה כלום
וגם אין לי כח לענינים האלה
איפה כדאי לי להשקיע לילד שעכשיו נולד? (ולילדים עד גיל 5)
אני מוסיפה גם עוד 50 ש"ח מהסיבה הנ"ל (כי אחרת זה לא קורה...)
תודה רבה.
באופן כללי אין משהו שהוא מתאים לכולם, אלא זה צריך להיות מותאם לנתונים האישיים.
והמלצה שלי לכולם: להבין קצת בנושא, או להיעזר באיש מקצוע.
זה נושאים של הרבה מאד כסף!!

@מקצועי בלבד אחרי שקראתי את המאמרים שלך בנושא זה נראה לי מאד פשוט ובהתקיים ארבעת התנאים דלהלן 1.לפזר במניות שונות 2.מיני' 15-20 שנה 3.השקעה פאסיבית 4.לא למכור בזמן שפל, אמורה להיות המלצה גורפת להשקיע בS&P, למה בכ"ז את כותבת כל הזמן שצריך להתאים אישית לכל אחד (אא"כ כוונתך היא רק לארבעת תנאים אלו) איזה עוד נתונים צריכים להיבדק?
אשמח להסבר.

מקצועי בלבד

Moderator
מנהל
מנוי פרימיום
@מקצועי בלבד אחרי שקראתי את המאמרים שלך בנושא זה נראה לי מאד פשוט ובהתקיים ארבעת התנאים דלהלן 1.לפזר במניות שונות 2.מיני' 15-20 שנה 3.השקעה פאסיבית 4.לא למכור בזמן שפל, אמורה להיות המלצה גורפת להשקיע בS&P, למה בכ"ז את כותבת כל הזמן שצריך להתאים אישית לכל אחד (אא"כ כוונתך היא רק לארבעת תנאים אלו) איזה עוד נתונים צריכים להיבדק?
אשמח להסבר.
אם קראתם את המאמרים, וזה המסקנות שלכם אז מצוין.
וזה אמור להיות ברור שזה לא מתאים לכולם בצורה גורפת, ובלי להבין את מה שהוא עושה.
[וכבר הגיעו אליי כאלו שמישהו "חכם" אמר להם מה לעשות ובלי להיכנס כלל לנתונים הספציפיים וכו', ואח"כ באו אליי לשאול אם אפשר לתקן את זה וכו']

וגם לכאלו שקראו את המאמרים וכבר קצת מבינים, יש הרבה פעמים מקרים שמה שמתאים להם, זה לא דווקא מה שהם חשבו אחרי קריאת המאמרים.

נ.ב. אין מסלול שמחקה את מדד S&P 500 בחיסכון לכל ילד.

בלונדי

משתמש פעיל
שלום וברכה
כיום איזה חברת גמל הכי שווה להכניס בזה התכנית של חסכון לכל ילד

מקצועי בלבד

Moderator
מנהל
מנוי פרימיום
שלום וברכה
כיום איזה חברת גמל הכי שווה להכניס בזה התכנית של חסכון לכל ילד
כפי שאני כותבת הרבה פעמים, אין משהו שהוא מתאים לכולם, אלא זה צריך להיות מותאם לנתונים האישיים.
אני מציעה לכם ללמוד קצת את הנושא, ויש פה בפורום הרבה מאד מידע, או להיעזר בבעל מקצוע שיעזור לכם להבין מה הכי מתאים ורווחי בשבילכם בהתאם לנתונים האישיים שלכם.

מקצועי בלבד

Moderator
מנהל
מנוי פרימיום
@מקצועי בלבד נתונים ילד בן שנה חיסכון 104 שקל במסלול הלכה מה מומלץ?
כפי שאני כותבת הרבה פעמים, אין משהו שהוא מתאים לכולם, אלא זה צריך להיות מותאם לנתונים האישיים.
אני מציעה לכם ללמוד קצת את הנושא, ויש פה בפורום הרבה מאד מידע, או להיעזר בבעל מקצוע שיעזור לכם להבין מה הכי מתאים ורווחי בשבילכם בהתאם לנתונים האישיים שלכם.

פטישון

משתמש פעיל
@השקעות R הון אם תוכל לענות,אשמח
נתונים ילד בן שנה חיסכון 104 שקל חודשי במסלול הלכה מה מומלץ
זה הנתונים,מבין מסלולי הלכה מה עדיף אינפיניטי או אלטשולר או קופה אחרת?

נערך לאחרונה ב:

מקצועי בלבד

Moderator
מנהל
מנוי פרימיום
@מקצועי בלבד נתונים ילד בן שנה חיסכון 104 שקל במסלול הלכה מה מומלץ
זה הנתונים,מבין מסלולי הלכה מה עדיף אינפיניטי או אלטשולר?
אין פה את כל הנתונים, וזה התשובה שיש לי -

השקעות R הון

מנהל פורום השקעות
מנהל
מנוי פרימיום
@השקעות R הון אם תוכל לענות,אשמח
נתונים ילד בן שנה חיסכון 104 שקל חודשי במסלול הלכה מה מומלץ
זה הנתונים,מבין מסלולי הלכה מה עדיף אינפיניטי או אלטשולר או קופה אחרת?
קיבלת תשובה מ @מקצועי בלבד .
זאת תשובה מדויקת.
חבל, אולי תנסו לקרוא שוב את מה שהיא כתבה
בהצלחה!

זבון וזבין

משתמש מקצוען
אם קראתם את המאמרים, וזה המסקנות שלכם אז מצוין.
וזה אמור להיות ברור שזה לא מתאים לכולם בצורה גורפת, ובלי להבין את מה שהוא עושה.
[וכבר הגיעו אליי כאלו שמישהו "חכם" אמר להם מה לעשות ובלי להיכנס כלל לנתונים הספציפיים וכו', ואח"כ באו אליי לשאול אם אפשר לתקן את זה וכו']

וגם לכאלו שקראו את המאמרים וכבר קצת מבינים, יש הרבה פעמים מקרים שמה שמתאים להם, זה לא דווקא מה שהם חשבו אחרי קריאת המאמרים.

נ.ב. אין מסלול שמחקה את מדד S&P 500 בחיסכון לכל ילד.
@מקצועי בלבד

רציתי כבר לשאול זמן רב - אבל התאפקתי - אבל אני רואה שזה לא מובן לעוד לכן אני כן שואל....

קראתי את המאמרים שלכם - אמנם ברפרוף - ואני לא מבין את פשר ההודעות המצוטטות,

מה שונה בין אדם למשנהו שיש להם אותם ילדים באותם גילים בהשקעה בחיסכון לכל ילד ?
אני יכול להבין הבדל לפי גילים בהתחשב בכך שזה חיסכון לטווח קצר או ארוך,

אני אישית העברתי את ילדיי מהראל לאינפיניטי מסלול הלכה על סמך ההודעות שלכם כאן באשכול (ילדים עד גיל 6),
האם טעיתי בזה ???
(אני לא מגיע בתלונה - אני יודע שלא יועצת ולא ממליצה....
שואל ברצינות)

מקצועי בלבד

Moderator
מנהל
מנוי פרימיום
אני אישית העברתי את ילדיי מהראל לאינפיניטי מסלול הלכה על סמך ההודעות שלכם כאן באשכול (ילדים עד גיל 6),
האם טעיתי בזה ???
(אני לא מגיע בתלונה - אני יודע שלא יועצת ולא ממליצה....
שואל ברצינות)
באופן כללי, חשוב להבין שמה שאני כותבת בפורום ציבורי שכל אחד יכול לקרוא את זה בכל זמן, וגם בעוד כמה שנים, ולא כל האנשים הם אותו דבר, יש נתונים שמשתנים מאחד לשני, וגם לא כולם מבינים את דבריי אותו דבר, אז אני יותר זהירה במה שאני כותבת, כי אני לא רוצה שאנשים יעשו טעויות ע"פ מה שאני כותבת.
וכן אני היום יותר זהירה מבעבר, כי למדתי מהניסיון שיש כאלו שלא קוראים את מה שאני כותבת מהתחלה עד הסוף, אלא ישר רצים לשורה תחתונה וכו', או למשל קראו כותרת של בשורה משמחת וכדו' ורצו לפעול מבלי שבכלל קראו האם זה מתאים לנתונים האישיים שלהם.

וכן למשל כתבתי מאמר בנוגע לחיסכון לכל ילד שהוא מאמר המשך למאמרים שלי בנוגע לשוק ההון, אבל הוא בשום אופן לא מתאים לפעול על פיו מבלי לקרוא את המאמרים הראשונים שלי בנוגע לשוק ההון.

מיסיס שרה

משתמש רשום
למי שלא רוצה להבין כדאי מסלול סיכון בינוני/הלכה
אבל כדאי לאזור כח ולנסות להבין.
זה פערים של עשרות אלפי שקלים עבור כל ילד.
הפוך, מי שלא מבין ולא הולך לבדוק כל תקופה- עדיף שישים בסיכון גבוה,
כי אין סיבה שיוציא באמצע, הוא לא מתכנן להתעסק עם זה עד הפדיון.
לא?

החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה