אכן.גם לא לתינוק?
אכן.גם לא לתינוק?
בנתונים במסלולי הלכה הם עשו 13.11%- בשנה האחרונה אז למה אתה ממליץ דווקא הלכה אינפיניטי?עדיף מסלול הלכה באינפיניטי.
שהוא מסלול פאסיביות
בנתונים במסלולי הלכה הם עשו הכי קצת תשואה בשנה האחרונה אז למה אתה ממליץ דווקא הלכה אינפיניטי?
תקראי את המאמרים שלי בנושא שוק ההון, ואם אח"כ יהיו לך שאלות אני אשתדל לענות לך.
שוק ההון: סיכונים לעומת סיכויים | מאמר ראשון
מה זה שוק ההון? למה המשקיעים הישראלים הם המשקיעים הסולידיים בעולם? ומה עם החרדים? האם להשקיע במניות זה מסוכן? מהו תיק ההשקעות המומלץ?... מאמר ראשון בסדרה.www.prog.co.ilשוק ההון - סיכונים לעומת סיכויים | #2
מה זה ריבית דריבית? מהם 2 צורות ההשקעה האפשריות בשוק ההון? וגם תכנית השקעה במניות לחתונת הילדים, מה הסיכון הכי גדול בהשקעה במניות? למה לא להשקיע 100% מהכסף במניות? ומה הפיזור שאני חושבת כנכון? על כך ועוד במאמר שלפניכם.www.prog.co.ilהדרך להכפלה ולשילוש של הכסף שלנו?
מתי תכפילו את ההשקעה שלכם? כולנו רוצים לדעת מתי ההשקעה שלנו גודלת, מתי אנחנו מכפילים, משלשים וכו' את הכסף שלנו? אז המאמר הזה בא לתת תשובה בדיוק לזה!www.prog.co.ilחיסכון לכל ילד כל מה שצריך וכדאי לדעת
במאמר הזה אני רוצה לסקור עוד מוצר השקעה בשוק ההון שיש כמעט בכל משפחה, ואיך משתמשים בו בחכמה ובצורה שתניב לנו בעז"ה את הרווחים הכי גדולים, האם כדאי להוסיף לחיסכון עוד כסף? מתי אפשר להשתמש בכסף? האם לכל הילדים מומלץ אותו אפיק השקעה? על כך ועוד...www.prog.co.il
זה סיבה להעדיף אותם.בנתונים במסלולי הלכה הם עשו הכי קצת תשואה בשנה האחרונה אז למה אתה ממליץ דווקא הלכה אינפיניטי?
באופן כללי אין משהו שהוא מתאים לכולם, אלא זה צריך להיות מותאם לנתונים האישיים.לאחת שלא מבינה כלום
וגם אין לי כח לענינים האלה
איפה כדאי לי להשקיע לילד שעכשיו נולד? (ולילדים עד גיל 5)
אני מוסיפה גם עוד 50 ש"ח מהסיבה הנ"ל (כי אחרת זה לא קורה...)
תודה רבה.
אם קראתם את המאמרים, וזה המסקנות שלכם אז מצוין.@מקצועי בלבד אחרי שקראתי את המאמרים שלך בנושא זה נראה לי מאד פשוט ובהתקיים ארבעת התנאים דלהלן 1.לפזר במניות שונות 2.מיני' 15-20 שנה 3.השקעה פאסיבית 4.לא למכור בזמן שפל, אמורה להיות המלצה גורפת להשקיע בS&P, למה בכ"ז את כותבת כל הזמן שצריך להתאים אישית לכל אחד (אא"כ כוונתך היא רק לארבעת תנאים אלו) איזה עוד נתונים צריכים להיבדק?
אשמח להסבר.
כפי שאני כותבת הרבה פעמים, אין משהו שהוא מתאים לכולם, אלא זה צריך להיות מותאם לנתונים האישיים.שלום וברכה
כיום איזה חברת גמל הכי שווה להכניס בזה התכנית של חסכון לכל ילד
@מקצועי בלבד נתונים ילד בן שנה חיסכון 104 שקל במסלול הלכה מה מומלץ?
כפי שאני כותבת הרבה פעמים, אין משהו שהוא מתאים לכולם, אלא זה צריך להיות מותאם לנתונים האישיים.
אני מציעה לכם ללמוד קצת את הנושא, ויש פה בפורום הרבה מאד מידע, או להיעזר בבעל מקצוע שיעזור לכם להבין מה הכי מתאים ורווחי בשבילכם בהתאם לנתונים האישיים שלכם.
אין פה את כל הנתונים, וזה התשובה שיש לי -@מקצועי בלבד נתונים ילד בן שנה חיסכון 104 שקל במסלול הלכה מה מומלץ
זה הנתונים,מבין מסלולי הלכה מה עדיף אינפיניטי או אלטשולר?
כפי שאני כותבת הרבה פעמים, אין משהו שהוא מתאים לכולם, אלא זה צריך להיות מותאם לנתונים האישיים.
אני מציעה לכם ללמוד קצת את הנושא, ויש פה בפורום הרבה מאד מידע, או להיעזר בבעל מקצוע שיעזור לכם להבין מה הכי מתאים ורווחי בשבילכם בהתאם לנתונים האישיים שלכם.
קיבלת תשובה מ @מקצועי בלבד .@השקעות R הון אם תוכל לענות,אשמח
נתונים ילד בן שנה חיסכון 104 שקל חודשי במסלול הלכה מה מומלץ
זה הנתונים,מבין מסלולי הלכה מה עדיף אינפיניטי או אלטשולר או קופה אחרת?
איזה עוד נתונים צריך?אין פה את כל הנתונים
אם קראתם את המאמרים, וזה המסקנות שלכם אז מצוין.
וזה אמור להיות ברור שזה לא מתאים לכולם בצורה גורפת, ובלי להבין את מה שהוא עושה.
[וכבר הגיעו אליי כאלו שמישהו "חכם" אמר להם מה לעשות ובלי להיכנס כלל לנתונים הספציפיים וכו', ואח"כ באו אליי לשאול אם אפשר לתקן את זה וכו']
וגם לכאלו שקראו את המאמרים וכבר קצת מבינים, יש הרבה פעמים מקרים שמה שמתאים להם, זה לא דווקא מה שהם חשבו אחרי קריאת המאמרים.
נ.ב. אין מסלול שמחקה את מדד S&P 500 בחיסכון לכל ילד.
@מקצועי בלבדכפי שאני כותבת הרבה פעמים, אין משהו שהוא מתאים לכולם, אלא זה צריך להיות מותאם לנתונים האישיים.
באופן כללי, חשוב להבין שמה שאני כותבת בפורום ציבורי שכל אחד יכול לקרוא את זה בכל זמן, וגם בעוד כמה שנים, ולא כל האנשים הם אותו דבר, יש נתונים שמשתנים מאחד לשני, וגם לא כולם מבינים את דבריי אותו דבר, אז אני יותר זהירה במה שאני כותבת, כי אני לא רוצה שאנשים יעשו טעויות ע"פ מה שאני כותבת.אני אישית העברתי את ילדיי מהראל לאינפיניטי מסלול הלכה על סמך ההודעות שלכם כאן באשכול (ילדים עד גיל 6),
האם טעיתי בזה ???
(אני לא מגיע בתלונה - אני יודע שלא יועצת ולא ממליצה....
שואל ברצינות)
אז במה איניפיניטי משקיעים?נ.ב. אין מסלול שמחקה את מדד S&P 500 בחיסכון לכל ילד.
במדד MSCI ACWI.אז במה איניפיניטי משקיעים?
הפוך, מי שלא מבין ולא הולך לבדוק כל תקופה- עדיף שישים בסיכון גבוה,למי שלא רוצה להבין כדאי מסלול סיכון בינוני/הלכה
אבל כדאי לאזור כח ולנסות להבין.
זה פערים של עשרות אלפי שקלים עבור כל ילד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: