שמעון גוטליב
משתמש מקצוען
איזה חיסכון לכל ילד הכי מומלץ @ארי בכרמים (הלכה)
מי שמבין בהשקעה במניות כדאי אינפיניטי הלכה שזה 100% מניות.איזה חיסכון לכל ילד הכי מומלץ @ארי בכרמים (הלכה)
ואם התחלתי באחר שווה להחליף באמצע ?מי שלא מבין אולי אלטשולר הלכה.
לא בדקתי לאחרונה.ואם התחלתי באחר שווה להחליף באמצע ?
צריך לדעת שלא לכל אחד מתאים מסלול מנייתי!ואם התחלתי באחר שווה להחליף באמצע ?
מה זה קשור למי שמבין?מי שמבין בהשקעה במניות כדאי אינפיניטי הלכה שזה 100% מניות.
מי שלא מבין אולי אלטשולר הלכה. או מקסימום מור סיכון גבוה.
מי שלא מבין במניות יכול בהחלט לעשות טעויות חמורות.מה זה קשור למי שמבין?
הרי אין אפשרות להתערב בתהליך ההשקעה.
אם זה שווה שווה לכולם ואם לא שווה אז לאף אחד לא שוה?
בחיסכון לכל ילד???מי שלא מבין במניות יכול בהחלט לעשות טעויות חמורות.
אכן כן.בחיסכון לכל ילד???
אשמח מאוד להסבר.אכן כן.
בכל צורת השקעה שהיא.
אפשר בהחלט לשנות מסלול השקעה מתי שרוצים.זה הרי לא משהו שאפשר לבוא ולשנות כל יום את אפיקי ההשקעה.
א. כשמבקשים לעבור, לוקח זמן עד שהבקשה נקלטת, כך שקשה להתייחס לזה כמשהו שאפשר לשנות בכל רגע נתון.אפשר בהחלט לשנות מסלול השקעה מתי שרוצים.
וגם אפשר למשוך את הכסף לא בזמן המתאים.
א. לא כתבתי בכל רגע נתון.א. כשמבקשים לעבור, לוקח זמן עד שהבקשה נקלטת, כך שקשה להתייחס לזה כמשהו שאפשר לשנות בכל רגע נתון.
א. מגיל 18 אפשר להוציא מתי שרוצים.ומשיכת הכספים היא לא משהו שאפשר לתזמן מתי שרוצים, יש כמה מועדים קבועים מראש הקשורים לגיל הילד.
אני מקווה שאתם היחידים שהבנתם כך!!ב. זה די מעניין מה שאתם כותבים עכשיו, כי רוח הדברים העולה עד כה מכל מה שכתבתם בענין חיסכון לכל ילד, היא שכדאי באופן גורף (לילדים הקטנים בכ"א) להעביר לתכנית הנ"ל, בלי קשר להבנה או אי הבנה בשוק ההון, האם זה לא מדויק?
תודה על התשובות.יש לי סדרת מאמרים בנוגע לשוק ההון, ואמורים לקרוא אותם לפי הסדר, ורק אח"כ תחליטו מה מתאים לכם.
בבקשה.תודה על התשובות.
איפה המאמרים?
מאד פשוט.@מקצועי בלבד
אני מעוניינת להוסיף לחיסכון הקיים עוד 51 שח לכל ילד.
נכנסתי לאתר של הביטוח לאומי אבל לא הבנתי איך ומה בדיוק לעשות....
אשמח לעזרה.
לפנות לקופה אליה אתם רוצים לעבור ולבקש לעבור אליה, צריך למלא טופס הצטרפות, והחברה כבר תדאג להעביר אליה את החיסכון שלכם.קופת גמל או בנק שנבחרו:
מנורה מבטחים
אינכם יכולים לבחור קופת גמל או בנק בעדכון אחיד עבור כל ילדיכם. מגבלה זו יכולה לנבוע מכך שכבר ביצעת בחירה בעבר עבור אחד מילדיך, או משום שעבור אחד מהם חלף המועד הקצוב לבחירת קופת גמל או בנק.
איך אני יכולה לשנות??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: