אבל איך אוכל לדעת אם זה מסלול כשר?יש מלא חברות אולי אפילו בחברה שאתה נמצא בה
אבל איך אוכל לדעת אם זה מסלול כשר?יש מלא חברות אולי אפילו בחברה שאתה נמצא בה
איזה כשרות את רוצה ולפי זה נדעאבל איך אוכל לדעת אם זה מסלול כשר?
כמו שכבר כתבו יש שני מסלולים בלבד שעונים על ההגדרה הזאת.אני מעוניין להעביר את התוכניות חיסכון של הילדים שלי למסלולים "בסיכון גבוה"
איך אני יכול לדעת איזה מסלול כשר
אפשר לעשות זאת בקישור הזהאיך אני מוסיפה 50שח לחסכון לילד איך טכנית אני עושה?
לא תוכלי להעביר לקופת גמל.@מקצועי בלבד -יש לבת שלי תכנית חסכון בבנק לאומי, עשיתי נקודת יציאה כל 5 שנים ובעוד יומיים יש לי נקודת יציאה,
איך אני מעבירה לקופ"ג? (ב5 שנים הללו הרווחתי בבנק לאומי רק 200 שקל, עלוב.)
ועל הדרך, נכון לעכשיו, איפה את ממליצה? (עדיפות להלכה)
זה באמת אחד מהבעיות שא"א לצאת מהבנק@מקצועי בלבד -יש לבת שלי תכנית חסכון בבנק לאומי, עשיתי נקודת יציאה כל 5 שנים ובעוד יומיים יש לי נקודת יציאה,
איך אני מעבירה לקופ"ג? (ב5 שנים הללו הרווחתי בבנק לאומי רק 200 שקל, עלוב.)
ועל הדרך, נכון לעכשיו, איפה את ממליצה? (עדיפות להלכה)
אני לא יועצת ולא ממליצה, ובכ"א אני ממליצה מאד להבין את הנושא של השקעות בשוק ההון איך הן עובדות באופן כללי, ובפרט המסלול השקעה שבחרתם .כדאי להיכנס עכשיו לאינפיטי? דבר ראשון ראיתי שהתשואות שלהם ב3 שנים האחרונות עמדו על משהו כמו 19.4 זה נקרא יפה?
וגם בתקופה זאת של ירידות לא כדאי להשאיר בתכנית בסיכון נמוך שהירידות שלהם יותר מתונות
ורק שיתחיל לעלות לעבור לסיכון גבוה?
אם כן מה עלי לעשות איך אוכל ללמוד על מסלול ההשקעה?אני לא יועצת ולא ממליצה, ובכ"א אני ממליצה מאד להבין את הנושא של השקעות בשוק ההון איך הן עובדות באופן כללי, ובפרט המסלול השקעה שבחרתם .
תתחילו במאמרים האלו.אם כן מה עלי לעשות איך אוכל ללמוד על מסלול ההשקעה?
אמנם כאן מדברים על חיסכון לכל ילד,תתחילו במאמרים האלו.
שוק ההון: סיכונים לעומת סיכויים | מאמר ראשון
מה זה שוק ההון? למה המשקיעים הישראלים הם המשקיעים הסולידיים בעולם? ומה עם החרדים? האם להשקיע במניות זה מסוכן? מהו תיק ההשקעות המומלץ?... מאמר ראשון בסדרה.www.prog.co.ilשוק ההון - סיכונים לעומת סיכויים | #2
מה זה ריבית דריבית? מהם 2 צורות ההשקעה האפשריות בשוק ההון? וגם תכנית השקעה במניות לחתונת הילדים, מה הסיכון הכי גדול בהשקעה במניות? למה לא להשקיע 100% מהכסף במניות? ומה הפיזור שאני חושבת כנכון? על כך ועוד במאמר שלפניכם.www.prog.co.il
אם את רוצה עזרה פרטנית מסודרת את יכולה לפנות בפרטי, או במייל. mikzhoibilvad @ gmail.comאמנם כאן מדברים על חיסכון לכל ילד,
אבל יש לי שאלה על קרן השתלמות.
לפני כמה שנים עבדתי במקום שקיבלתי בו קרן השתלמות מטעם הראל, דמי ניהול 0.7% - סיימתי לעבוד שם כבר לפני כמה שנים.
כעת עובדת במשרד החינוך. שם יש לי קרן השתלמות באלטשולר שחם, דמי ניהול 1%.
גיליתי את זה היום ורציתי לאחד אותם.
התקשרתי לאלטשולר והבנתי שאפשר לנהל משא ומתן על הדמי ניהול.
לכמה הכי קצת ניתן להגיע?
דיברתי עם הראל והם הסבירו לי שאני יכולה להעביר לאלטשולר שחם, אבל אין כזה דבר לאחד קרנות השתלמות ואני יכולה להוציא את זה רק בעוד כמה שנים, נראה לי באוקטובר 2024 אם אני זוכרת נכון.
אם אוציא קודם, ירד לי 47% מס.
תכלס,
איך נכון להתנהל? האם זה שזה בשני מקומות גורם לי לשלם יותר ולכן כדאי לאחד כבר עכשיו? במה האיחוד יתרום לי?
האם נכון להוציא את הכסף ברגע שיתאפשר או שנכון לעשות עם זה משהו אחר? (לא עבדתי שם הרבה זמן, כך שלא מאמינה שיש שם הרבה, אני יכולה לשאול)
אם לא, מה כן נכון?
(אני יודעת שכשההורים שלי קנו את הדירה שלהם, הם הוציאו בשביל זה כסף שפגע לאמא שלי בפנסיה, זה היה גם מחוסר מודעות וגם ממצב שנקלעו אליו, תכלס, מפחדת לעשות לעצמי נזקים, לכן אשמח לשמוע מה את אומרת)
אם יש כאן מי שיוכל להחכים איך בוחרים בחיסכון לכל ילד את מסלול האינפניטי שעוקב אחרי מדד S&P 500?
באתר האישי זה נותן רק אופציה לבחירה של מסלול בסיכון גבוה והלכה בלי ציון מס' הקרן
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: