אויבער חוכם
משתמש רשום
אם הבנתי את השאלה אז התשובה היא -מחיסכון לכל ילדמאיזה סוג קרן?
בהלמן אלדובי יש מסלול משתלם לחיסכון לכל ילד כמו הפנסיה המומלצת אצלם?
שוב, תודה.
אם הבנתי את השאלה אז התשובה היא -מחיסכון לכל ילדמאיזה סוג קרן?
אז א"א להחזיר לשם.אם הבנתי את השאלה אז התשובה היא -מחיסכון לכל ילד
לא.בהלמן אלדובי יש מסלול משתלם לחיסכון לכל ילד כמו הפנסיה המומלצת אצלם?
יש רק מסלול אחד שהוא גם בסיכון גבוה וגם עם הכשר.מה המסלול הכי שווה בחסכון לכל ילד - בסיכון גבוה עם הכשר?
מוזר כי התשואות של אלטשולר היו יותר גבוהות.אני יודעת שלא חכם להתייחס לשנה של הפקדות, אבל חילקתי את ההפקדות של הילדים שלי למסלולים שונים
ובשנה זו ב"מגדל" היו רווחים של 100 שקל יותר ממיטב דש ו120 ש"ח יותר מאלטשולר.
מגדל יותר מאלטשולר נתון מוזר ביחס לכל מסלול בסיכון דומה אלטשולר עקפה את מגדל בענק.אני יודעת שלא חכם להתייחס לשנה של הפקדות, אבל חילקתי את ההפקדות של הילדים שלי למסלולים שונים
ובשנה זו ב"מגדל" היו רווחים של 100 שקל יותר ממיטב דש ו120 ש"ח יותר מאלטשולר.
כתבת את התשובה בעצמך ילד בן שנה וחצי מול ילד בן שלוש זה פער של 50 % בצבירה וזה ההבדל.אני לא מבינה בהשקעות וכאלה.
מסתכלת על נתונים יבשים.
ילדה בת שלוש במסלול של מגדל שהרוויח הכי הרבה
ילדים בוגרים יותר במיטב דש
ילד בן כשנה וחצי באלטשולר שהרוויח הכי מעט
לכולם אני מפקידה 50 ש"ח נוספים
כתבת את התשובה בעצמך ילד בן שנה וחצי מול ילד בן שלוש זה פער של 50 % בצבירה וזה ההבדל.
יש פה משהו לא הגיוני.הילדים הבוגרים 6 ומעלה נמצאים בדש והרויחו 100 שקל פחות.
מצאתילמישהו יש לינק לטופס מעבר לאלטשולר שחם? לא מצאתי באתר שלהם... מצאתי רק הצטרפות לקופת גמל רגילה ושם הם מבקשים הרשאה לחיוב חשבון...
כי אין להם הכשר.לא מעורבב בתחום בכלל ולא מבין, אני שמתי באינפנטי ואני רואה כאן בטבלה שהובאה שאכן הם צברו הכי הרבה, אז למה לא ראיתי המלצות כאן עליהם?
אשמח להבנה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: