כן.האם חובה על הקופ"ג לשלוח דוח?
באתר האינטרנט של החברה.איפה אפשר לראות את הנתונים האישיים?
כן.האם חובה על הקופ"ג לשלוח דוח?
באתר האינטרנט של החברה.איפה אפשר לראות את הנתונים האישיים?
אכןהדברים התפרסמו מספר פעמים ב"קול קורא"
איך עוברים לאלטשולר
אני בפסגות מסלול הלכה כמעט לא הרויחו השנה
מצאתי
כמה ?מי שממש רוצה מנייתי ואפי' שאין הכשר, אז עדיף שישים באינפיניטי מסלול הלכה.
שגם שם זה 100% מנייתי פאסיבי. [הניב יותר מאלטשולר סיכון מוגבר]
לא דיברתי על קול קורא שהדפיסו כשהוקמו הקרנות חיסכון האלו, אלא על קול קורא שכבר התפרסם לפני הרבה שנים ושיצא ע"י "מועצת גדולי התורה" לשים רק במסלולים כשרים.ז
אכן
גם אני קראתי את אותו קול קורא שבו נכתב שרובם ככולם פוסקים ש"חייבים" מסלול כשר
וזה מה שהכאיב לי שדעתם של גדולי הפוסקים הודרה מהשיח ההלכתי.
וכי יש צנזורה בהלכה ??
כל אחד יעשה כהוראת רבו, אך למה למחוק ולהעלים את דעת החולקים (ובפרט ר' משה פיינשטיין שהוא מגדולי גדולי גדולי הפוסקים בשאלות הלכתיות סבוכות בעידן המודרני) ??
(וכאן עולה החשש שבתי השקעות מסויימים פצחו בקמפיין "הלכתי" כשמטרתם היחידה הייתה להרוויח ממון, וכבר התפרסמו בשעתו הנתונים שאחד מבתי ההשקעות הפחות מוצלחים גרף נתח נכבד מהשוק לא בשל ביצועיו אלא מחמת כשרותו.
כמובן לא אנקוב בשמות כלל ועיקר)
כנ"ללא דיברתי על קול קורא שהדפיסו כשהוקמו הקרנות חיסכון האלו, אלא על קול קורא שכבר התפרסם לפני הרבה שנים ושיצא ע"י "מועצת גדולי התורה" לשים רק במסלולים כשרים.
הם לא עושים כלום.כמה אינפינטי עשו בשנים עברו ?
אפשרי בחיסכון לכל ילד ?הם לא עושים כלום.
מדובר בהשקעה פאסיבית במדד מניות עולמי msci world all country והתשואה בקרן זה התשואה של המדד.
והמדד הזה הניב תשואה מצוינת בשנים האחרונות.
תקרא במאמר שלי בנושא.@מקצועי בלבד מה המסלול הכי מומלץ גם אם זה סיכון.. לטווח של 10 שנים ומעלה.
ואיך עוברים בפועל?
באיניפינטי מסלול הלכה כל הכסף מושקע במדד הזה.אפשרי בחיסכון לכל ילד ?
איך עוברים לאלטשולר
אני בפסגות מסלול הלכה כמעט לא הרויחו השנה
כמה ?
גם בשנים עברו הניב יותר, או רק בשנת הקורונה ?
זה קצת מוזר כי שם כתוב הראל הלכה 3.02??יש אתרים של משרד האוצר, פנסיה נט, גמל נט.
כנראה שבדקת נתונים שונים.זה קצת מוזר כי שם כתוב הראל הלכה 3.02??
זה קצת מוזר כי שם כתוב הראל הלכה 3.02??
כן, בדקת 12 חודשים אחרוניםכנראה שבדקת נתונים שונים.
הסתכלת בגמל נט "חיסכון לכל ילד הראל הלכה" ובדקת שזה אותם תאריכים כמו בדו"ח שקיבלת?
לא מדיוק על נושא מניות כן אבל הבעיות כשיש ריבית אג"ח בלי היתר עיסקא ממש לא!מומלץ.
מדריך - אשכול כשרות בהשקעות בשוק ההון
עודכן אדר תשפ"ד ראשית, גופי הכשרות ברוב אשכולות בנושא 'השקעות בשוק ההון' בפרוג, משתרבב עניין הכשרות. למען הסדר באשכול זה נעלה עדכונים בנושא כשרות. אני אשתדל לסכם ולתמצת ככל האפשר. יש 4 גופי כשרות בד"ץ העדה החרדית - על פי פסקי הרב יעקב בלוי זצ"ל שהיה בקיא גדול בתחום שוק ההון והוא שהביא את...www.prog.co.il
מי שנוהג כר' משה פיינשטיין, לא צריך כשרות.
@5360 טענה נכונה אני יגיב כאן.לא מדיוק על נושא מניות כן אבל הבעיות כשיש ריבית אג"ח בלי היתר עיסקא ממש לא!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: