נכון,בוואן זירו [הבנק הדיגיטלי החדש] יש פקדון שנתי פריים -0.85 שכבר עכשיו זה 3.4 ויעלה כנראה בחודשים הבאים באופן משמעותי.
אבל לא ברור לי האם אפשר כמצטרפים חדשים וכמה זה בטוח.
נכון,בוואן זירו [הבנק הדיגיטלי החדש] יש פקדון שנתי פריים -0.85 שכבר עכשיו זה 3.4 ויעלה כנראה בחודשים הבאים באופן משמעותי.
אפשר כמצטרפים חדשים,נכון,
אבל לא ברור לי האם אפשר כמצטרפים חדשים וכמה זה בטוח.
אבל אצל אסף וייס אתה לא משקיע אצלו שקל (מעבר לכסף של הקורס כמובן..)מדי תקופה מתפוצצת פרשה עצובה של אנשים שהשקיעו כספים שלהם /של קרוביהם באיזו קרן פנטסטית שמניבה המון . אבל קרה איזה בראך. ההוא נעלם והשאיר הרבה אנשים מסכנים חסרי כול......
8%דירה בשעבוד אליך בעו"דכמה אחוזים אתה נותן?
ואילו בטוחות לכסף יש לך לתת?
ולמה שלא תלך לבנק?8%דירה בשעבוד אליך בעו"ד
אין עליה משכנתא
הלוואי נראה אותך מוציא בשבילי הלוואה עם החווי שליולמה שלא תלך לבנק?
הריביות בבנק זולות יותר.
יש לי אפשרות לסדר לך יועץ משכנתאות תותח שיוציא הלוואה ב6% שנתי.
אשמח בתמורה לתיווך לקבל 1%.
האחוז הנותר -רווח נקי לכיס שלך.
כמובן רק בבנקהכי טוב היה לשים את זה בצדקה.
אבל מכיוון שמדובר בכסף שחסכנו לדירה והקבלן העלה לנו את הדירה ב3% בגלל החוק שרק 40% ממחיר הדירה מוצמד למדד תשומות הבניה אנחנו מחפשים למזער נזקים ולשים את הכסף במקום שייתן לנו כמה אחוזים כדי שנוכל לעמוד בעליה הזו שלא תכננו אותה מלכתחילה.
לשים בגמ"ח זה אמנם יפה אבל כשמדובר בכסף שאנחנו חייבים לקבל את התמורה שלו כדי לעמוד בתשלום אחר שהתחייבנו אליו אז חייך קודמים
אוקיי אז אני למדתי אצל אסף וייס וקראתי את מה שכותבים כאן בתגובות...יש אדם בשם אסף וייס שמלמד אץ השיטה שלו כרגע עד לפני תקופה באישי לעשרות תלמידים בעיקר בציבור החרדי...
וכרגע עבר לקורסים דיגטליים והוא טוען בתוקף שהצליח עם השיטה הזאת להביא כמויות של כסף...
התלמידים שלו במשך תקופה ארוכה בעולם ההשקעאות בשנתיים האחרונות עושים יופי של כסף....
נחיה ונראה עוד 5 שנים...
גאוניבתחילת שנה הם שולחים שוברים
אחד מהשוברים זה תשלום אחד מראש עבור כל השנה- אגב זה גם בהנחה
שילמתי אותו כמה פעמים באותו יום לפני שהמערכת קלטה
ונתתי להם לרדוף אחרי עד ש"גיליתי " להם את חשבון הבנק להשבת הכסף..
אשמח אם תשלחי מייל לZ0527668044וגיממילאוקיי אז אני למדתי אצל אסף וייס וקראתי את מה שכותבים כאן בתגובות...
ולצערי אני יכול לומר שהמגיבים צודקים שאין דבר כזה כסף קל...
אני נזהר בלשוני אך אני לא ממליץ על השיטה בכלל...
מצד שני יש מצב שההחזר לא יהיה כולל ריביות?גאוני
אפשר לשים בקרן כספית - כמעט ללא סיכוןואגב, גם אני אשמח לתשובה שאלתי באשכול אחר
איך אפשר להגדיל ולהשקיע סכום של מאות אלפי ש"ח שמיועד לדירה
השקעה רווחית שתגדיל את הסכום
מצד שני בלי סיכון גבוה לאבד את הכסף
קיבלתי רק תשובה אחת שיש כל מיני אפשרויות... אשמח לשמוע פרטים.
@השקעות R הון מומלץ?אפשר לשים בקרן כספית - כמעט ללא סיכון
4% תשואה כעת (הריבית גבוהה)
איפה?ויש גם תוכניות ל3 שנים צמוד לפריים + נ.יציאה כל שנה
בריבית יחסית ממש גבוהה.
צפה בקובץ המצורף 1532598
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: