זה ההודעה:
זה ההודעה:
מאוד פשוטמשהו לא ברור עובר על העיר הזו.
159 דירות להשכרה רק בלוח יד 2! (במחירי רצפה).
למה למען ה' לא רוצים לגור שם?
מה כ"כ גרוע?
דירות חדשות, מרחבים, מחירים זולים, מרחק לא גדול מהמרכז.
יש למישהו הסבר מניח את הדעת?
כל אחד יכול להתחבר לשם צריך לבקש גישה בקישור הזה@יוסי בר ציטטת הודעה שנמצאת באשכול בקהילת חריש.
לציבור הרחב אין גישה לשם.
לא להתבלבל עפולה כבודה במקומה מונחאני לא ספרתי אנשים בעפולה אבל אני חושב שאתה מדבר מחוסר ידע...
זה היה נכון ללפני שנתיים - גג שנה.
היום זה לא ככה.
בנתיים זה העיר עם הכי הרבה גיוון במוסדות חינוךנראה לי שאם רוצים לפתח את המקום חייבים להקים מוסדות טובים לכל שכבות הגיל בנים ובנות, נראה איזה מוסד ירים את הכפפה?
כנראה שמשמים רוצים שזה יחזור לציבור החרדימאוד פשוט
יש פה המון משקיעים שלא מעונינים לגור פה אני מכיר אנשים שלא מפה שיש להם 2 דירות להשכרה
וחוץ מזה יש פה המון אברכים צעירים שקנו להשקעה אם אופציה אולי הם יבואו לגור.
כל כך הרבה דברים לא נכונים.אני עשיתי ראיון אצל הרב של הקהילה בעפולה לצורך קבלה לקהילה.
הוא שאל אותי למה אני מגיע ואמרתי לו שהרב שטיינמן המליץ על זה.
הוא אמר לי שהוא לא מסכים לי להגיע לעפולה עד שאני יתייעץ באופן אישי עם רב בגלל שזה מקום מעורב וכו' (בסוף לא הלכתי לשם למרות שרשמית התקבלתי)
כך שלהגיד שהרב שטיינמן אמר ללכת לגור במקומות מעורבים, להבנתי זו הטעיה.
אני גם לא חושב שיש מה ל'האשים' את הקב"ה (ח"ו) שהוא לא השאיר לנו ברירה.
אם אין כסף אולי עדיף שהבעל יצא לעבוד במקום לגור במקום מעורב?
אולי עדיף לגור בעמנואל עיר חרדית זולה?
לא יודע איך אפשר להגיד זה מה שהקב"ה רוצה מאיתנו לגור במקום מעורב. מה אנחנו נביאים?
חוץ מזה ש"ערים חרדיות חדשות לא נבנות" זה שקר. בימים אלו יש בתהליכי תכנון ובניה עשרות אלפי דירות לחרדים בערים חרדיות בזול (גם קריית גת מערב ותילה נחשבות ערים חרדיות)
אין לי משהו נגד חריש וביקרתי שם. אבל נא לא להטעות את הציבור.
כשכותבים "זאת ראה הגראי"ל שטיינמן זצוק"ל בעיני רוחו" ואח"כ כותבים "חייבים לצאת מחוץ לערים החרדיות" משתמע שכביכול זה מה שהרב שטיינמן אמר.כל כך הרבה דברים לא נכונים.
כל הדיון כאן מיותר לגמרי.כשכותבים "זאת ראה הגראי"ל שטיינמן זצוק"ל בעיני רוחו" ואח"כ כותבים "חייבים לצאת מחוץ לערים החרדיות" משתמע שכביכול זה מה שהרב שטיינמן אמר.
לא הבנתי מי החליט שלגור בתוך ערבים (עמנואל) זה לא אופציה, ולגור בתוך חילונים זה כן אופציה? אולי להפך? גם לגור בביתר או ירושלים זה לא אופציה כי זה בתוך ערבים? חוץ מזה יש מקומות חרדיים עם מחירים כמו חריש, כמו נוף כנרת פוריה, רכסים, הר יונה ועוד.
לא אומר לעזוב את הכולל ולעבוד בעבודה חילונית. אבל מי אמר שעדיף ללמוד בכולל בעיר חילונית מאשר לעבוד בעבודה תורנית בעיר חרדית?
זה לא רק העניין של מראות אסורות אלא שאדם מושפע מסביבתו ולכן ז'בוטינסקי בב"ב יש יותר סביבה חרדית מעיר מעורבת.
למיטב ידיעתי כל הערים שציינת, עם הרבה יותר אווירה חרדית מאשר חריש. בוודאי בשכונות חרדיות בירושלים, פתח תקווה (גני הדר), אשדוד (הרובעים החרדיים) וכו'. גם מקומות כמו כרמיאל זה לא בדיוק כמו חריש. וגם שם כמו שכתבתי זה שאלה.
אם יש לך רב שאומר במפורש את מה שכותבים בעלון של חריש שחייבים ללכת לערים מעורבות בבקשה תביא אותו.
אני לא אומר לא לגור בחריש. אבל נא לא לכתוב משפטים כמו "חייבים לצאת מחוץ לערים החרדיות, זה קשה אך זה מוכרח, הקב"ה לא השאיר לנו ברירה וזה כנראה מה שהוא רוצה מאיתנו". זה לא נכון. חבל שבכל העלונים של חריש צריכים לכתוב את זה שוב ושוב (בעיקרון זה בדיוק האג'נדה החילונית שהחרדים יגורו בתוכם, "מאויבי תחכמני", אם זה מה שהם רוצים צריך לבדוק את זה...)
אני לא מסנגר על העלונים של חריש ולא קראתי אותם, אבל אני ממש לא מסכים עם מה שאתה כותב.כשכותבים "זאת ראה הגראי"ל שטיינמן זצוק"ל בעיני רוחו" ואח"כ כותבים "חייבים לצאת מחוץ לערים החרדיות" משתמע שכביכול זה מה שהרב שטיינמן אמר.
לא הבנתי מי החליט שלגור בתוך ערבים (עמנואל) זה לא אופציה, ולגור בתוך חילונים זה כן אופציה? אולי להפך? גם לגור בביתר או ירושלים זה לא אופציה כי זה בתוך ערבים? חוץ מזה יש מקומות חרדיים עם מחירים כמו חריש, כמו נוף כנרת פוריה, רכסים, הר יונה ועוד.
לא אומר לעזוב את הכולל ולעבוד בעבודה חילונית. אבל מי אמר שעדיף ללמוד בכולל בעיר חילונית מאשר לעבוד בעבודה תורנית בעיר חרדית?
זה לא רק העניין של מראות אסורות אלא שאדם מושפע מסביבתו ולכן ז'בוטינסקי בב"ב יש יותר סביבה חרדית מעיר מעורבת.
למיטב ידיעתי כל הערים שציינת, עם הרבה יותר אווירה חרדית מאשר חריש. בוודאי בשכונות חרדיות בירושלים, פתח תקווה (גני הדר), אשדוד (הרובעים החרדיים) וכו'. גם מקומות כמו כרמיאל זה לא בדיוק כמו חריש. וגם שם כמו שכתבתי זה שאלה.
אם יש לך רב שאומר במפורש את מה שכותבים בעלון של חריש שחייבים ללכת לערים מעורבות בבקשה תביא אותו.
אני לא אומר לא לגור בחריש. אבל נא לא לכתוב משפטים כמו "חייבים לצאת מחוץ לערים החרדיות, זה קשה אך זה מוכרח, הקב"ה לא השאיר לנו ברירה וזה כנראה מה שהוא רוצה מאיתנו". זה לא נכון. חבל שבכל העלונים של חריש צריכים לכתוב את זה שוב ושוב (בעיקרון זה בדיוק האג'נדה החילונית שהחרדים יגורו בתוכם, "מאויבי תחכמני", אם זה מה שהם רוצים צריך לבדוק את זה...)
מה זה מחירי רצפה? יחסית לבית שמש? אז בית שמש במחירי רצפה יחסית לב"במשהו לא ברור עובר על העיר הזו.
159 דירות להשכרה רק בלוח יד 2! (במחירי רצפה).
למה למען ה' לא רוצים לגור שם?
מה כ"כ גרוע?
דירות חדשות, מרחבים, מחירים זולים, מרחק לא גדול מהמרכז.
יש למישהו הסבר מניח את הדעת?
לספרדים יש לאשכנזים פחות כי אין תלמידים בגיל רוב המשפחות צעירותראה לי שאם רוצים לפתח את המקום חייבים להקים מוסדות טובים לכל שכבות הגיל בנים ובנות, נראה איזה מוסד ירים את הכפפה?
סליחה שאני אומר אבל בב"ב המודרניזציה יותר מפחידהאני גרה בחריש.
מאד לא פשוט המצב בקיץ
הפריצות ברחוב קטסטרופה, נכון פה ושם רואים חרדים, ויש שעות שיש יותר חרדים מתי שמסתיימים הכוללים, אבל עדין רוב הזמן האוירה ברחוב חילונית, הבריכות שצצו במרפסות מתחילת הקיץ, מממש לא פשוט.
טעות לומר שיש רק 3 בנינים חרדים (על גבול השקר)הקובץ חסום לי.
אומרת מנסיון, יש 3 בנינים חרדים, השאר זה מעורב מאד.
והאוירה ברחוב ברובה אינה מתאימה לחרדים, אחוז ההתחרדות נמוך, ועבודות בודאי ברמת חסימת אינטרנט טובה ממש לא בנמצא, מנסיון מגורים של כמה שנים.
רוב האברכים מקבלים הנחהוקחו בחשבון את הארנונה גבוהה מאד ואין כמעט אפשרות להנחה.
למה להעיף זו דרכה של תורה או של ק"ס אין שם חינוך תרבות להחזיר אותם למוטבאבל הם מהר מאד עפים מהעיר...
את המילים האלה אומרים שניםחוץ מזה ש"ערים חרדיות חדשות לא נבנות" זה שקר. בימים אלו יש בתהליכי תכנון ובניה עשרות אלפי דירות לחרדים בערים חרדיות בזול (גם קריית גת מערב ותילה נחשבות ערים חרדיות)
אין לי משהו נגד חריש וביקרתי שם. אבל נא לא להטעות את הציבור.
כאילו זה יתרון שילדים מהעיר שנשרו לצערנו לא מוצאים לעצמם מקום ???מה?!!!!
מילא ירושלים ובני ברק אבל קרית ספר?
אתה יודע על מה אתה מדבר?
אני גר ה שנים באיזור ואין, אין, אין אפילו גרם פריצות
רובם אנשים שמרנים, צדיקים, אוירה של קדושה וטוהר
נכון שיש גם כאןן לצערינו נוער נושר.
אבל הם מהר מאד עפים מהעיר...
אין להם כאן כלוםםםםם
אפילו פארק אין פה.
חסרונות אחרים יש.
אבל פריצות?!
מגוחך!
מחירי רצפה זה דירות 5 חד' חדשות עם מחסן חניה ומרפסת שמפורסמות ב3500 ש"ח לפני מיקוח. מסופקני אם יש עוד מקום בארץ עם מחירים כאלומה זה מחירי רצפה? יחסית לבית שמש? אז בית שמש במחירי רצפה יחסית לב"ב
בית שמש כבר ממש לא רצפה יחסית לב"ב.מה זה מחירי רצפה? יחסית לבית שמש? אז בית שמש במחירי רצפה יחסית לב"ב
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: