GRN
משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
•
עיצוב ואדריכלות פנים
אם הטעם הוא טעם נרכש, שום דבר לא יעזור, כי טעים = עלית, וכל מה שהוא לא עלית "לא טעים".רק מזכירה שהמפעל של עלית היה סגור מספיק זמן בשביל שחובבי השוקולד יהיו חייבים למצוא תחליפים.
לצערי לא היה משהו הולם.
כרמית זה לא שוקולד
זה טעם של מים ששטפו איתם כלי שייצרו בו שוקולד.
טעמן אפשר להסתפק בשעת הדחק.
ושמרלינג נחמד, רק לא שווה את המחיר היקר שלו.
אז אפשר לומר מה שרוצים, ביום שיצא שוקולד טעים במחיר שפוי אני הראשונה שמפסיקה לצרוך טבלאות עם פרה ומיקס שוקולד
האם בכל העולם אנשים אוכלים שוקולד "לא טעים"?